SureLab SL-D1000A

Imprimante foto comerciale
Seria SureLab SL-D1000 de imprimante foto compacte cu capacitate duplex pentru producție comercială flexibilă.
Seria a fost dezvoltată pentru centre foto, fotografi profesioniști și companii care trebuie să imprime fotografii de calitate superioară de diferite dimensiuni și să ofere clienților o gamă largă de produse, inclusiv albume foto, cărți de vizită și calendare personalizate. Printre companiile care ar putea beneficia de această imprimantă se numără: centrele foto, organizatorii de evenimente și cabinele foto, producătorii de papetărie, hoteluri, cafenele, baruri și restaurante.
SKU: C11CJ33301AX
PREȚUL NOSTRU:
20.600,92 lei
incl. TVA (17.311,70 lei de ex. TVA)
Solicitare apel telefonic
SureLab SL-D1000A
20.600,92 lei
incl. TVA (17.311,70 lei de ex. TVA)
Prezentare generală

Prezentare generală

Productivitate

Seria SL-D1000 dispune de viteze impresionante de imprimare de până la 385 pph1, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea. Cartușele au fost înlocuite de recipientele de cerneală Epson Integrated Ink Pack System (Sistem cu seturi de cerneală înlocuibile), oferind cu 25 % mai multă cerneală decât modelul predecesor, ceea ce duce la mai puține schimburi de cerneală, reducerea timpilor pierduți și a deșeurilor. Productivitatea este, de asemenea, îmbunătățită atunci când se utilizează împreună cu compartimentul pentru alimentare duplex opțional (inclus în SL-D1000A).

Flexibilitate

Sunt ușoare, cu dimensiuni reduse și sunt dotate cu conectivitate Wi-Fi/LAN. Utilizatorul poate folosi la cel mai înalt nivel spațiul disponibil și poate plasa imprimantele din seria SL-D1000 aproape oriunde și le poate integra într-o infrastructură existentă. Datorită noului sistem de încălzire, nivelul de zgomot și consumul de energie sunt reduse, menținând imprimarea atât facilă pentru clienți, cât și ecologică. De asemenea, pot să imprime pe o gamă largă de medii de tipărire.

Calitate

Sistemul de cerneală UltraChrome D6r-S oferă o calitate superioară a imaginii. Gama cromatică largă oferă imagini detaliate și tonuri naturale ale pielii, cu gradații fine ale nuanțelor și tonuri intense și naturale de negru, cu nivelul superior de luciu al unei imprimante cu cerneluri pe bază de apă.

Fiabilitate

Seria SL-D1000 a fost dezvoltată pentru a permite utilizatorilor să o folosească un timp mai îndelungat, cu o durată de viață a produsului de 400.000 de materiale imprimate (15x10 cm). De asemenea, prin noua tehnologie de detecție a duzelor acestea sunt capabile să identifice duzele lipsă și pe cele aliniate greșit.

Caracteristici cheie

  • Imprimare foto duplex Tavă de alimentare duplex (până la 100 de coli A4) pentru producția automată de coli2
  • Viteze impresionante de imprimare Până la 385 pph1 fără compromisuri în ceea ce privește calitatea
  • Design compact Dimensiuni reduse, greutate mică și ușor de transportat
  • Conectivitate îmbunătățită Wi-Fi, LAN și USB
  • Rezultate de calitate superioară Sistem de cerneală UltraChrome D6r-S și gamă cromatică largă

Descărcați informații suplimentare

SL-D1000(A) PDF
Modele serie

Descoperiți mai multe produse din serie

Accesorii

Accesorii

Consumabile

Cernelurile Epson au fost dezvoltate pentru a funcționa fără probleme cu imprimantele Epson cu scopul de a furniza un text clar și rezistent la pete, care va dura timp de generații.

Diverse
Produs
Capacitate
Capacitate:
250 ml
Capacitate:
250 ml
Capacitate:
250 ml
Capacitate:
250 ml
Capacitate:
250 ml
Capacitate:
250 ml
Medii de tipărire

Diverse
Produs
Opțiuni

Alegeți dintr-o gamă largă de opțiuni și accesorii.

Produs
Prețul nostru
Prețul nostru:
2.670,54 lei
ACUM (incl. TVA):
Prețul nostru:
582,95 lei
ACUM (incl. TVA):
Opțiuni de garanție extinsă cu CoverPlus

CoverPlus oferă service rapid și fiabil pentru produsele dvs. Epson.

Produs
Prețul nostru
Prețul nostru:
14.128,92 lei
ACUM (incl. TVA):
Asistență

Asistență

Aveți nevoie de suport?

Vizitați pagina noastră de asistență pentru a găsi cele mai recente întrebări frecvente, drivere, manuale, software și informații despre garanție.

Note: