JOCURI ACASĂ

Distrați-vă în fiecare zi și transformați-vă casa în scena centrală pentru toate jocurile cu ajutorul proiectoarelor pentru acasă de la Epson. Indiferent dacă jucați online sau vă provocați familia și prietenii la un joc obișnuit, treceți la nivelul următor cu experiența pe ecran mare.

JOCURI ACASĂ

Epson și SEGA și-au unit forțele pentru a lansa jocul Sonic Frontiers

Epson s-a asociat cu SEGA pentru a sărbători lansarea Sonic Frontiers™, noul joc cu platformă în lumea deschisă, care îl are ca protagonist pe Sonic The Hedgehog.

Explorați lumea plină de acțiune, aventuri și mister cu ritm rapid a celor cinci Insule Starfall, mediul distractiv perfect pentru proiectoarele Epson.

Ce este 4K PRO-UHD1?

Epson 4K PRO-UHD1 nu este doar o specificație legată de rezoluție. Aceasta cuprinde toți factorii care influențează performanța imaginii, inclusiv luminozitatea pe alb și pe culoare, contrastul, HDR10, procesarea culorilor, precum și capacitatea de a primi, procesa și proiecta conținut 4K. Prin urmare, imaginile sunt mai realiste și depășesc rezoluția Full HD.

Jocuri mai inteligente și mai captivante

Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeţi în viaţa de zi cu zi. De aceea, tehnologia 3LCD utilizată la proiectoarele Epson oferă o luminozitate pe alb şi pe culoare de acelaşi nivel (CLO). De ce să vă mulţumiţi cu un ecran plictisitor, fără viaţă şi în culori şterse? Bucuraţi-vă de imagini vii şi realiste cu proiectoarele Epson.

Dimensiunea contează

Distrați-vă în fiecare zi și transformați-vă casa în scena centrală pentru toate jocurile cu ajutorul proiectoarelor pentru acasă de la Epson. Indiferent dacă jucați online sau vă provocați familia și prietenii la un joc obișnuit, treceți la nivelul următor cu experiența pe ecran mare. Puteți capta atenția tuturor cu un afișaj impresionant de până la 300" și vă puteți reuni familia și prietenii pentru a experimenta momente memorabile.

Reglaţi imaginea fără efort

Credem că un proiector nu ar trebui să fie mai complicat de utilizat decât un televizor. De aceea, aceste proiectoare se instalează rapid și pot fi utilizate instantaneu și aproape pe orice suprafață. Corecția trapezului le face rapide și ușor de configurat, iar cu o tehnologie de durată a sursei de lumină vă puteți bucura de divertisment timp de mulți ani.

Contrast de negru intens

Rapoartele de contrast mare, de până la 2.500.000:1, permit o calitate optimă a imaginii, cu detalii definite ale umbrelor și nuanțe intense de negru.

Faceți upgrade la experiența de joc supremă

Unităţi principale compatibile

Jucător obișnuit

Jocuri 4K PRO-UHD

Jocuri 4K/120 fps

1 Tehnologia de amplificare 4K mută fiecare pixel pe diagonală pentru a dubla rezoluția Full HD. Rezoluția este Full HD în modul 3D.

2 Consultați specificațiile. Nu există un standard oficial pentru a măsura timpul de răspuns, iar această măsurare se face pe baza metodei stabilite de Epson. Rețineți că fiecare producător măsoară timpul de răspuns în mod independent, conform propriilor metode și, prin urmare, se recomandă utilizarea ca referință. Timpul de răspuns al proiectorului variază în funcție de diferența semnalului de intrare, condițiile de setare etc.

3 Doar EH-LS11000W/EH-LS12000B

©SEGA. Toate drepturile rezervate. SEGA este o marcă înregistrată la Oficiul pentru Brevete și Mărci Comerciale din S.U.A. SEGA, sigla SEGA și SONIC FRONTIERS sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale SEGA CORPORATION sau ale afiliaților săi. Toate celelalte mărci comerciale, sigle și drepturi de autor sunt proprietate a deținătorilor respectivi.