SPUNEȚI ADIO TONERELOR

1 recipient de cerneală = până la 5 tonere laser1

Imprimante EcoTank monocrome

Producătorul nr. 1 de imprimante cu rezervor de cerneală din lume9.

70de milioane de imprimante cu rezervor de cerneală vândute în toată lumea10.

Cantitatea de cerneala inclusă este echivalentă cu 5 cartușe de toner pentru laser²

EcoTank are un rezervor de cerneală mare, care poate fi realimentat cu recipientele de cerneală incluse. Primești odată cu imprimanta suficientă cerneală pentru a imprima mii de pagini, reducând costurile și economisind timp, deoarece nu trebuie să înlocuiești frecvent tonerul.

Toate caracteristicile imprimantelor laser monocrome cu toate avantajele economice oferite de Epson EcoTank

Caracteristici similare cu imprimantele laser

Avantaje economice

1 recipient de cerneală =
până la 5 tonere laser*

Cum se calculează economiile cu EcoTank

  1. Alegeți un model Epson EcoTank monocrom și comparați-l cu una dintre cele mai bine vândute 20 de imprimante laser monocrome

  2. Spuneți-ne câte pagini veți printa în fiecare lună și câți ani veți utiliza imprimanta.

  3. Faceți click pe „Calculați”

Epson M100 în comparație cu Cannon LPB-6030B

Puteți economisi în comparație cu modelul selectat

Sau până la față de media pieței4

Afișați rezultatele detaliate Imprimați această pagină

Rezultatele dumneavoastră

  • MEDIA PIEȚEI

PENTRU A ÎNȚELEGE CUM AU FOST CALCULATE ACESTE REZULTATE, FACEȚI CLIC AICI PENTRU METODOLOGIA DE CALCUL ȘI ESTIMĂRILE CHEIE.

Costul total de exploatare este indicat de linia roșie, în baza imprimării a de pagini pe lună timp de ani.

Costul total de exploatare se bazează pe costul de achiziție al echipamentelor hardware plus costurile permanente cu cerneala/tonerul. Celelalte costuri pot influența costul total de exploatare și pot aduce economii suplimentare, cum ar fi din consumabilele suplimentare utilizate de imprimantele laser și din consumul de energie. Prețurile medii de vânzare pentru imprimante și consumabile au fost obținute din IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker (date din intervalul dintre trimestrul 3 2018 și trimestrul 2 2019) și IDC EMEA Consumables Tracker (date din semestrul 2 2018, semestrul 1 2019).

Comparați o altă imprimantă

Prezentarea gamei

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Găseşte EcoTank-ul potrivit pentru tine

1 Pe baza calculelor Epson, economii medii privind costul pe pagină și numărul mediu de cartușe de toner necesar pentru imprimarea aceluiași număr de pagini ca și un recipient de cerneală EcoTank „110”. Comparație între volumul (imprimări A4 conform ISO/IEC 19752) recipientului EcoTank „110” și volumul consumabilelor originale (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, livrări din 2021, publicat în T1 2021) utilizate la cele mai bine vândute 20 de imprimante laser monocrom pe bază de cartușe, de 1-20 ppm, în Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Turcia (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, livrări din 2021, publicat în T1 2021). Cost pe pagină calculat prin împărțirea veniturilor relevante din vânzările de recipiente/cartușe și a volumului total la vânzările unitare.

2 Număr mediu de cartușe de toner pentru imprimarea unui număr de pagini utilizând recipientele de cerneală incluse din gama EcoTank monocromă. Comparație realizată între volumul mediu de imprimare cu recipientele de cerneală incluse din gama EcoTank monocrom din 2019 și volumul mediu de imprimare cu cartușele de toner originale incluse și de rezervă pentru cele mai bine vândute 10 modele de imprimante monocrome cu laser (categoria cu viteze până la 20 ppm) din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu, Africa, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Volume de imprimare ale tonerelor așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.

3 Stabilit în conformitate cu ISO/IEC 24734, indicând media ESAT de la testul categoriei Office pentru imprimarea simplex folosind setările implicite. Pentru mai multe informații, vizitați http://www.epson.eu/testing

4 Epson iPrint necesită o conexiune wireless și aplicația de imprimare Epson. Epson Email Print și Remote Print Driver necesită o conexiune la internet. Pentru informații suplimentare, pentru limbile acceptate și dispozitivele compatibile, vizitați www.epson.ro/connect

5 Stabilit în conformitate cu ISO/IEC 17629, indicând media FPOT (secunde) de la testul categoriei Office pentru imprimarea A4 simplex și duplex, folosind setările standard. Pentru mai multe informații, vizitați http://www.epson.eu/testing

6 Comparație între consumul de energie în timpul imprimării al modelelor Epson M1120, M2170 și M3170 și al 75% din cele mai bine vândute imprimante laser monocrome A4 cu funcție unică (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) din Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, restul SEE, România, Slovacia, Slovenia și Turcia, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Valori ale consumului de energie după cum sunt comunicate pe site-urile web ale producătorilor.

7 Costul pe pagină este calculat prin împărțirea prețului recipientului de cerneală/cartușului de toner de rezervă la volumul de imprimare. Comparația costurilor pe pagină este realizată pe baza prețurilor inițiale ale recipientelor de cerneală neagră Epson (seria 110) și pe baza prețurilor medii ale cartușelor de toner negru originale OEM cu cel mai mare volum de imprimare disponibil pentru 77% din cele mai bine vândute imprimante laser monocrome A4 cu funcție unică (viteză de imprimare mai mică de 20 ppm) din Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Turcia, în intervalul ianuarie - decembrie 2018. Volume de imprimare ale cartușelor de toner pentru imprimantele laser concurente așa cum au fost acestea comunicate pe site-urile web ale producătorilor.

8 Imprimarea față-verso nu este disponibilă pentru M1100 și M1120.

9 IDC, Sistem de urmărire trimestrială a dispozitivelor periferice pe suport de hârtie, 2010 până la 2020, publicat în T1 2020.

10 Imprimantele Epson cu rezervoare de cerneală de mare capacitate au atins vânzări globale cumulate de 50 de milioane de unități de la lansarea lor din 2010