EPSON EUROPE: POVESTEA NOASTRĂ

Inovaţii de top la nivel mondial.
Colaborare globală.
Utilizare locală

Descărcați broșura
Vizionați clipul video
About Epson

Moştenirea noastră

Dorim să fim o companie indispensabilă, care se bucură de încredere în toată lumea datorită dedicării față de deschidere, satisfacția clienților și sustenabilitate.

Vă respectăm individualitatea, promovăm munca în echipă și suntem dedicați oferirii de valori unice prin soluții inovatoare și creative.

Abordarea noastră față de satisfacția clienților

Istoria noastră

1940 + 1950

Momentele noastre importante din 1942 până în 1956

1960

Momentele noastre importante din 1964 până în 1969

1970 + 1980

Momentele noastre importante din 1975 până în 1985

1990

Momentele noastre importante din 1992 până în 2004

Din 2010 până în prezent

Momentele noastre importante din 2010 până în 2016

Tehnologie în armonie cu mediul

Atunci când vine vorba de alegerea tehnologiei, Epson înțelege că fiabilitatea și impactul asupra mediului sunt puse pe primul loc de companii. Acest lucru ne determină să creăm produse inovatoare fiabile, reciclabile și eficiente din punctul de vedere al consumului energetic. Această dedicare față de reducerea impactului produselor noastre asupra mediului se întinde în toate etapele ciclului lor de viață.

Epson dezvoltă constant noi modalități de a respecta standardele de mediu, iar cercetările noastre ne permit să oferim tehnologii inovatoare, de precizie, cu numeroase caracteristici de economisire a energiei. Aceasta înseamnă că nu trebuie să alegeți între o planetă mai bună și profiturile companiei dvs.

Soluțiile noastre pentru acasă și la birou

Puterea gândirii mai inteligente

PENTRU BIROU

Asistență totală pentru afaceri globale

Lucrăm cu clienții din întreaga lume pentru a crea soluții totale care acoperă toate aspectele unei afaceri, de la planificare și design, până la implementare, întreținere și asistență continuă.

Construim parteneriate solide care durează și evoluează și care satisfac necesitățile în continuă schimbare și valorifică cele mai noi tehnologii. Relațiile solide cu clienții, angajații și partenerii care reprezintă marca Epson sunt esențiale.

Suportul asigurat clienților noștri este una dintre prioritățile noastre, așa că oferim asistență care se extinde şi după achiziționarea produselor. Exemplele includ soluțiile de mentenanţă pentru echipamentele Epson, care oferă suportul necesar pentru a vă menține afacerea în mișcare, precum și gama noastră flexibilă de servicii de management al printului, care oferă soluții de imprimare eficiente din punct de vedere al costurilor, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Premii

Epson a fost recunoscută pentru o serie de realizări în numeroase domenii în toată lumea. Mai jos vă oferim o selecție a unora dintre aceste premii.

Premiul TIPA

TIPA (Asociația de Presă pentru Prelucrarea Tehnică a Imaginii) este una dintre cele mai mari și influente asociații de presă din lume dedicate acestui domeniu. Premiile sunt acordate de un juriu global format din experți care sunt expuși unei game largi de produse.

Acasă

Aducerea tehnologiei acasă

Nicio casă sau birou de acasă nu este complet fără o imprimantă Epson, dar inovațiile noastre aduc, de asemenea, creativitate și posibilități nemărginite oricărei gospodării, cu o gamă largă de produse care se extind cu mult dincolo de o imprimantă. Bucurați-vă de experiența filmului cu ecran mare în camera dvs. de zi, pilotați dronele cu ochelarii noștri inteligenți Moverio sau imprimați fără a fi nevoie de cartușe cu imprimantele noastre EcoTank, la prețuri ultra-scazute.

Premiul Red Dot

Creat în 1955 în Germania, Red Dot Design Award este organizat de centrul de design Design Zentrum Nordrhein Westfalen și este recunoscut în întreaga lume drept unul dintre cele mai prestigioase premii din domeniul designului.

1 PaperLab este primul sistem de fabricare a hârtiei în birou care utilizează un proces uscat, conform cercetării globale a companiei Seiko Epson din noiembrie 2016.

2 În anul care se încheie în martie 2019, în baza unui curs de schimb estimat de 1 JPY = 0,0080 EUR

3 Raport Top 100 lideri globali în tehnologie Thompson Reuters 2018

4 Top 100 Inovatori Globali Clarivate Analytics 2017

5 Anul care se încheie în martie 2018 pe baza cursului de schimb presupus de 1 JPY = 0,0077EUR

6 Bazate pe extragerea și procesarea de materiale brute și pe fabricarea de consumabile. Conform testelor prin metodologia Epson: 1. Calculul reprezintă doar emisiile de CO2 pe măsură ce încălzirea globală se intensifică. 2. Rezultatele calculului se bazează pe declarațiile pe proprie răspundere. (nu se primește o verificare de la terți). 3. Am utilizat coeficientul de CO2 (kg-CO2/unitate) publicat în baza de date JEMAI „LCA Pro”.

7 Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving.

8 Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017. FPOT după o noapte de inactivitate, în comparație cu toate echipamentele testate la momentul publicării. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving.

9 Bazat pe un volum mediu de imprimare de 140 de pagini pe lună și luând în considerare cel mai mic volum produs cu setul inițial de cerneluri.

10 În comparație cu datele disponibile pe site-urile web ale producătorilor de echipamente concurente cu caracteristici similare în ianuarie 2016. Greutate Moverio BT-300: 69 g.

11 Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2015.