Oferă o experiență 4K UHD uimitoare, cu tehnologia avansată de deplasare a pixelilor și de amplificare a rezoluției¹.

4K PRO-UHD¹

Ce este 4K PRO-UHD¹?

Epson 4K PRO-UHD¹ nu este doar o specificație legată de rezoluție. Aceasta cuprinde toți factorii care influențează performanța imaginii, inclusiv luminozitatea pe alb și pe culoare, contrastul, HDR10, procesarea culorilor, precum și capacitatea de a primi, procesa și proiecta conținut 4K. Prin urmare, imaginile sunt mai realiste și depășesc rezoluția Full HD.

Tehnologie de amplificare 4K

Acceptă conținut 4K UHD și conținut non-4K amplificat pentru a oferi imagini incredibil de realiste, care depășesc rezoluția Full HD, prin deplasarea fiecărui pixel pe diagonală cu 0,5 pixeli pentru a dubla rezoluția.

Acest lucru dublează rezoluția Full HD de la 1920 x 1080 la 4K 3840 x 2160

Tehnologie 3LCD²

Interval dinamic extins HDR10

Intervalul dinamic extins oferă imaginilor o adâncime mai mare și vă permit să vizualizați detalii incredibile, lucru imposibil anterior. HDR îmbogățește culorile, imaginile fiind mai captivante și mai naturale, dar intense.

Luminozitate pe culoare de 100 %

Când nivelul de luminozitate pe culoare este mai redus, culorile respective pot să apară întunecate sau spălăcite. Altfel spus, culorile întunecate pot face ca întreaga imagine să pară lipsită de viață.

Tot ele pot face ca detaliile să fie greu de observat și lasă de dorit când vine vorba de menținerea interesului și atenției. Aceasta poate să nu fie o problemă într-o sală de cinema întunecată, dar poate fi cu adevărat o problemă într-o cameră de zi obișnuită.

Proiectoarele Epson oferă imagini luminoase chiar și în lumina naturală a zilei, datorită luminozității pe alb și pe culoare de același nivel³.

 

Gamă cromatică foarte largă L*a*b*

Gama cromatică este paleta de culori pe care o anumită tehnologie sau un anumit proces o poate reproduce.

Gama cromatică foarte largă L*a*b* oferă o gamă mai largă de culori realiste, pentru o imagine mai bogată și mai realistă.

Contrast de negru intens

Rapoartele de contrast mare, de până la 2.500.000:1, permit o calitate optimă a imaginii, cu detalii definite ale umbrelor și nuanțe intense de negru.

 

Prezentarea gamei

¹ Tehnologia de amplificare 4K mută fiecare pixel pe diagonală pentru a dubla rezoluția Full HD. Rezoluția este Full HD în modul 3D.

² Pentru mai multe informații, vizitați www.3lcd.com.

³ Luminozitatea pe culoare în cel mai luminos mod, măsurată de un laborator terț în conformitate cu IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcție de condițiile de utilizare. Proiectoarele Epson 3LCD cele mai bine vândute în comparație cu proiectoarele DLP cu 1 cip cele mai bine vândute în baza datelor NPD privind vânzările pentru perioada mai 2017 – aprilie 2018. Pentru mai multe informații, vizitați www.epson.ro/CLO.