SCANERE CU ALIMENTARE DE COLI

Creați un mediu de afaceri mai bun cu sprijinul unui lider mondial în soluții de scanare. Proiectată cu accentul pe performanță, gama de scanere business cu alimentare cu coli de la Epson este soluția ideală pentru birourile cu activitate încărcată.

Descărcați broșura
Urmăriți videoclipul
SCANERE CU ALIMENTARE DE COLI

Profitați de potențialul unui flux de lucru dinamic cu gama noastră de scanere cu alimentare de coli

Indiferent de necesităţile organizaţiei dvs., Epson vă oferă scanerele cu alimentare de coli ideale pentru a vă ajuta să vă automatizați procesele şi să vă digitalizați documentele. Cu peste 30 de ani de experiență în proiectarea scanerelor de înaltă calitate, suntem pregătiți să vă ajutăm să îmbunătățiți fluxurile de lucru ale documentelor cu soluții de scanare fiabile și dovedite.

Alegeţi scanerul

Arhitectură modulară scalabilă

Prin intermediul arhitecturii noastre modulare scalabile (SMA), inginerii Epson au putut proiecta o gamă largă de produse care vă permit să conectaţi dispozitivele potrivite la organizaţia dvs. Operatorii beneficiază de o familiaritate a designului de bază, care permite o utilizare simplă și intuitivă pentru un mediu de lucru mai confortabil și mai productiv.

Performanțe superioare

Scanerele cu alimentare de coli WorkForce oferă performanțe la nivel de producție. Cu viteze de până la 85 de pagini pe minut sau de 170 de imagini pe minut - sunt posibile cicluri de lucru de 9.000 de pagini pe zi, permițând companiilor să satisfacă nevoile celor mai aglomerate departamente.

Funcţii inovatoare

Cu cea mai bună tehnologie de alimentare cu hârtie din clasa sa, gama poate scana medii de tipărire dificile cu o grosime de la 27 gsm până la 413 gsm. Caracteristicile inovatoare pentru a controla viteza scanerului și pentru a proteja hârtia împotriva deteriorării asigură o operare fără probleme.

Câștigătoare de premii

Epson își depășește competitorii în ceea ce privește dezvoltarea tehnologiei sustenabile pentru birouri. Produsele companiei contribuie la o societate fără deșeuri și la economie circulară prin intermediul gamei sale de imprimante, scanere și proiectoare certificate TCO.

Funcţionare în reţea

Descărcaţi pachete software care oferă o mulţime de funcţii, ce permit administratorilor să gestioneze sarcinile, utilizatorii şi dispozitivele pentru un flux eficient. Cu sarcini prestabilite fie pe dispozitiv, fie pe staţia de lucru, oferă utilizatorilor o experienţă de scanare simplă, care ajută la maximizarea productivităţii. Aflaţi mai multe despre software-ul Document Capture şi despre Epson Device Admin făcând clic mai jos.

Scanare flexibilă

Scanați direct de pe ecranul tactil al scanerului și creați presetări personalizabile și formate fără a avea nevoie de un computer. De asemenea, puteți scana și partaja utilizând PC-ul sau Mac-ul dvs., cu programul software Epson ScanSmart sau vă puteți utiliza telefonul sau tableta cu aplicația Epson Smart Panel.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient

¹ Numărul de scanere cu alimentare cu coli globale vândute din 2010 până în 2018. Acest lucru se bazează pe informațiile privind tendințele din jurnalul trimestrial de urmărire a scanerelor din T2 2019.