HÂRTIE FINE ART

Alegeţi o hârtie pentru tipărire fotografică şi fine art, care a fost concepută pentru a oferi rezultate optime atunci când utilizaţi imprimante şi cerneluri Epson.

HÂRTIE FINE ART

Hârtie Cotton-based Fine Art

Epson oferă patru hârtii pe bază de bumbac pentru fine art, proiectate pentru reproducerea de înaltă calitate a fotografiilor şi a materialelor fine art. Hârtiile sunt potrivite pentru artişti, fotografi, tipografii şi muzee.

Obţineţi cele mai bune rezultate cu cernelurile Ultrachrome de la Epson

Rezultatele vor fi exact aşa cum vi le amintiţi, cu culori naturale, gradaţii fine, tonuri realiste ale pielii şi multe altele.

UltraChrome K3/K3+VM
UltraChrome HD/HDR
UltraChrome HDX
UltraChrome Pro

V-aţi înscris în Digigraphie

Această hârtie pe bază de bumbac pentru fine art vă permite să obţineţi tipărituri de cea mai înaltă calitate şi să atingeţi nivelul de consecvenţă necesar pentru ediţiile limitate. Acestea îndeplinesc şi depăşesc testul de rezistenţă în timp la expunerea la lumină de 60 de ani pentru cernelurile UltraChrome cu pigment pe bază de apă şi sunt certificate pentru Digigraphie¹.

Caracteristici principale

Produse compatibile

Toate hârtiile pentru fine art au fost testate intens şi sunt special concepute pentru a putea fi folosite cu următoarele imprimante.

Studii de caz

Viziune, opinii și noutăți de la Epson concepute pentru a inspira, a informa și a veni în sprijinul celor interesați - aflați despre tendințele din domeniu, vedeți cum utilizează clienții produsele noastre și folosiți aceste informații pentru a vă fundamenta deciziile.

Știri

Aflaţi mai multe despre produsele pe care le lansăm, despre modul în care clienţii noştri le utilizează şi despre opiniile noastre cu privire la ceea ce se întâmplă în lumea în care trăim şi lucrăm.

Digigraphie®

Un nou orizont pentru artă

Digigraphie® de la Epson va deschide un număr nelimitat de posibilităţi. Datorită sistemului Digigraphie®, artiştii pot profita acum de avantajele oferite de tehnologia digitală.

¹ Rezultatele testelor efectuate în laboratorul „Laboratoire national de métrologie et d'essais” (LNE) din Franţa.