SCANERE MOBILE

Creaţi un birou mobil cu ajutorul unui lider global în materie de soluţii de scanare. Special concepute pentru a oferi performanţă, gama de scanere business mobile de la Epson reprezintă soluţia ideală pentru angajaţii cu activitate de teren şi pentru mediile de lucru agile sau în spaţii restrânse.

SCANERE MOBILE

Capturaţi fiecare detaliu

Scanere A4 mobile pentru o gestionare simplă şi eficientă a documentelor din mers sau în medii de lucru în spaţii restrânse.

Gamă de produse

Dimensiuni compacte

Ideale pentru zonele de recepţie unde spaţiul este extrem de important, iar procesarea eficientă a documentelor este absolut necesară. Scanerele Epson sunt proiectate pentru a captura formulare, chitanţe şi cărţi de vizită, pentru o stocare cât mai organizată a documentelor.

Scanaţi de oriunde

Scanaţi din mers tot ce aveţi nevoie cu soluţiile de scanare mobilă de la Epson. Dispozitivele compacte şi uşoare pot fi transportate şi utilizate cu uşurinţă în afara biroului, fiind optimizate pentru rezultate precise şi rapide la toate modelele.

Nivel superior de organizare

Oriunde vă desfăşuraţi activităţile profesionale, acum aveţi soluţii pentru a scana tot ce aveţi nevoie. Cu o varietate de pachete software incluse pentru a vă spori productivitatea şi pentru a automatiza procesele.

Flexibilitate

Scanaţi medii cu grosimea cuprinsă între 35 gsm şi 270 gsm. Sau scanaţi loturi mici folosind modelele WorkForce DS-310 şi DS-360W, cu alimentatorul automat de documente de 20 de pagini, care este foarte convenabil.

Opţiuni de alimentare şi Wi-Fi

Scanerele mobile de la Epson se pot alimenta dintr-o varietate de surse. Alegeţi un cablu cu ştecher convenţional, un cablu USB sau utilizaţi bateriile cu litiu-ion încorporate pentru modelele ES-60W, DS-80W şi DS-360W, pentru o scanare fără efort.

Funcţiile Wi-Fi încorporat şi Wi-Fi Direct întâlnite la modelele ES-60W, DS-80W şi DS-360W permit ca documentele să fie capturate şi direcţionate de pe smartphone-uri şi tablete, fără a avea nevoie de cabluri.

Epson DocumentScan

Avantaje cheie

Gama ES

Scanaţi documente şi creaţi cu uşurinţă fişiere PDF , în care se poate căuta, folosind cele mai mici şi uşoare scanere mobile din gama Epson. Profitaţi de software-ul ScanSmart uşor de folosit. Lucraţi în modul preferat, beneficiind de posibilitatea de a salva în formatele JPEG, PDF şi PDF/A, de a scana în folder, de a trimite prin e-mail, de a printa, de a utiliza serviciile cloud şi de a converti în Word, Excel şi PowerPoint.

Software-ul ScanSmart

Cu noul software ScanSmart de la Epson, nu a fost niciodată mai simplu să scanaţi, să editaţi şi să salvaţi documente în doar trei paşi simpli.

Gama DS

Fiţi organizat şi configuraţi-vă biroul oriunde cu o soluţie de scanare uşoară şi compactă.

Software-ul Epson Document Capture Pro este disponibil pentru gama de scanere DS, incluzând funcţii avansate ce permit denumirea, organizarea şi direcţionarea documentelor în cadrul firmei dvs. şi în afara acesteia. Creaţi profiluri profesionale şi automatizaţi procesele pentru a optimiza fluxurile de lucru.

Software de scanare avansat şi suport inclus pentru driver TWAIN. Salvaţi fişiere în următoarele formate: JPEG, PDF, PDF/A, BMP, TIFF, M/TIFF, PNG, DOCX, XLSX, PPTX.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient

1 Când comparaţi cu Epson WorkForce DS-30.