APLICAȚIA EPSON SMART PANEL

Revoluționați modul în care imprimați și scanați.

O singură aplicație este tot ce vă trebuie pentru a vă transforma dispozitivul mobil într-un instrument puternic pentru imprimare, scanare și gestionare.

APLICAȚIA EPSON SMART PANEL

Aplicație inovatoare pentru a gestiona cu ușurință imprimantele și scanerele Epson

Cu aplicația Smart Panel, puteți să monitorizați starea imprimantei sau a scanerului, să gestionați sarcinile de imprimare, să verificați nivelurile de cerneală și să imprimați sau să scanați direct de pe dispozitivele mobile. Aplicația este disponibilă atât pe App Store, cât și pe Google Play. Poate fi instalată rapid și simplu pe smartphone sau tabletă.

Imprimare wireless de pe dispozitivele mobile

Configurarea wireless ușoară vă permite să vă conectați fără probleme produsul Epson compatibil la rețeaua proprie și să imprimați direct de pe dispozitivul mobil. Personalizați setările și preferințele imprimantei, cum ar fi dimensiunea și tipul hârtiei, pentru a obține mereu cele mai bune rezultate de imprimare.

Scanați cu ușurință documente cu ajutorul dispozitivului smartphone

Interfața intuitivă facilitează extrem de mult scanarea documentelor și a fotografiilor. Puteți alege dintre diferite opțiuni de scanare, cum ar fi color, alb-negru și rezoluție înaltă. Pentru a produce materiale scanate de înaltă calitate, aplicația are incluse funcționalități de îmbunătățire a imaginii, cum ar fi decuparea automată și corecția culorilor.

Descoperiți mai multe servicii și aplicații Epson

Apple și sigla Apple sunt mărci comerciale ale Apple Inc.

Google Play și sigla Google Play sunt mărci comerciale ale Google LLC.