Aruncați o privire asupra catalogului nostru de produse Epson Robotics.
ROBOȚI
Producătorul nr.1 de roboți industriali SCARA din lume de peste 10 ani*
Avem peste 40 de ani de experiență în soluții robotice
Am livrat peste 200.000 de roboți industriali
Vorbim limba dvs., organizație și parteneri localizați

Specialiști în automatizare industrială

Epson este liderul mondial în domeniul automatizării industriale, oferind o combinație impresionantă de înaltă performanță și simplitate. Susținuți de o reputație mondială pentru fiabilitate și asistență excepțională, roboții industriali Epson aduc producția automatizată și foarte productivă într-o gamă tot mai largă de industrii din întreaga lume.

Cum garantăm succesul

Revoluționați-vă afacerea, automatizarea este facilă

Urmăriți clipurile video de mai jos și aflați mai multe despre cât de ușoară este automatizarea

Motive pentru a automatiza

1. Productivitate sporită Automatizarea introduce roboți care lucrează neobosit, îndeplinind în mod constant sarcini cu o viteză și o precizie de neegalat. Prin automatizarea proceselor, companiile își pot crește semnificativ productivitatea și randamentul.
2. Control îmbunătățit al calității Eroarea umană reprezintă un risc inerent în procesele manuale. Roboții însă oferă o precizie excepțională, reducând șansele de erori și neconcordanțe.
3. Utilizare optimă a resurselor Automatizarea permite alocarea optimă a resurselor în cadrul unei companii. Prin raționalizarea proceselor și reducerea la minimum a risipei, companiile își pot utiliza în mod eficient forța de muncă, materialele și timpul.
4. Viteză operațională crescută Unul dintre avantajele semnificative ale automatizării este capacitatea de a funcționa 24/7. Spre deosebire de angajații umani, care au nevoie de pauze și de odihnă, roboții pot lucra continuu, accelerând producția și reducând timpii de execuție.
5. Flexibilitate și adaptabilitate Roboții pot fi programați și reprogramați pentru a îndeplini o gamă largă de sarcini, ceea ce îi face extrem de versatili și adaptabili. Această flexibilitate le permite companiilor să reacționeze rapid la nevoile și cerințele în schimbare ale pieței.
6. Economii de costuri Deși investiția inițială în automatizare poate părea una semnificativă, pe termen lung sunt obținute economii de costuri. Prin înlocuirea muncii manuale cu roboți, companiile pot reduce cheltuielile cu forța de muncă, pot reduce dependența de plata orelor suplimentare și pot minimiza riscul costurilor legate de angajați.

Găsiți soluția de automatizare care vi se potrivește

SCARA

SCARA

Epson dispune de o mare varietate de roboți SCARA de top la nivel de industrie, cu propriile caracteristici și capacități unice.

6-Axis

6 axe

Alegeți un robot cu 6 axe din gama disponibilă pentru flexibilitate, performanță ridicată și fiabilitate.

Options & Accessories

Opțiuni și accesorii

Obțineți și mai mult de la roboții dvs. cu o gamă largă de opțiuni și accesorii suplimentare.

SCARA

Alegeți un robot SCARA din gamele disponibile, de la nivelul de bază la cel de vârf.

De la
7.833 Euro
Nivel de bază
T-B Series

Gama T-B

Gama T-B elimină practic problemele legate de constrângerile de spațiu. Cu un controler integrat, plus putere încorporată pentru uneltele de la capătul brațului, acești roboți compleți cu economie de spațiu au tot ce vă trebuie și se instalează în câteva minute.

Nivel avansat
LS-B Series

Gama LS-B

Roboții SCARA din gama Epson LS-B au fost creați ca o soluție convenabilă ca preț, de mare valoare și de înaltă performanță pentru fabrici și utilizează o varietate largă de tehnologii cu costuri reduse, inclusiv noul controler RC90B.

Mișcare în siguranță
Nivel avansat
GX Series

Gama GX

O nouă clasă de roboți SCARA de mare densitate de putere, GX se bazează pe 40 de ani de expertiză pentru a oferi performanță și flexibilitate de nivel superior.

Cinematică specială
Nivel avansat
RS Series

Gama RS

Cu abilitatea de a trece înapoi pe dedesubt, precum și de a ajunge în spatele lor înșiși, roboții din gama RS sunt capabili să utilizeze întregul spațiu de lucru de sub braț. Drept urmare, nu există spațiu pierdut în centrul gamei de mișcări.

6 axe

Alegeți un robot cu 6 axe din gama disponibilă pentru flexibilitate, performanță ridicată și fiabilitate.

De la
13.608 Euro
Nivel de bază
VT Series

Gama VT

Cu o tehnologie de ultimă generație, gama VT este disponibilă la un cost incredibil de scăzut, cu controler integrat și software ușor de utilizat.

Mișcare în siguranță
Nivel avansat
C Series

Gama C-B

Gama C-B vă poate ajuta sistemul să-și atingă întregul potențial. Roboții cu 6 axe lucrează la viteze mari cu un comportament precis al traseului, totul într-un corp ultra-subțire. Varietatea de opțiuni de asamblare vă oferă toată flexibilitatea de care aveți nevoie.

Cinematică specială
Nivel avansat
N Series

Gama N

Roboții cu 6 axe din gama N reprezintă un nou concept revoluționar pentru roboții cu 6 axe. Cu noua lor tehnologie compactă „Folding Arm” (plierea brațului), acești roboți inovatori oferă avantaje semnificative în ceea ce privește eficiența mișcărilor și spațiul de lucru.

Accesorii pentru comunicare

Carduri Fieldbus și IO pentru extinderea ușoară a aplicațiilor robotului sau integrarea robotului în toate tipurile de mașini sau ecosisteme de fabrică.
Robot
Controller
Software

Sistem pentru detectarea forței

Acțiune lină în cadrul operațiunilor ghidate de forță.

Aflați mai multe

Instrumente software integrate

Ghid pentru vizualizare
Ghid pentru forță
Control al alimentării cu piese
Generator de interfețe grafice pentru utilizatori
etc.

Aflați mai multe

Dispozitive de instruire și control

Control ușor și sigur al robotului.

Aflați mai multe

Procesare integrată a imaginii cu sistemul compact de vizualizare de la Epson

Măsurare
Inspecție de calitate
Detectare erori
Poziționare piese
Monitorizare benzi transportoare

Aflați mai multe

Plăci de comunicare și I/O

Fieldbus opțional, carduri I/O digitale și analogice.

Aflați mai multe

Sistem de alimentare cu piese

Pentru a separa sau singulariza piesele astfel încât robotul să le ridice.

Aflați mai multe

Opțiune Euromap67

Pentru a asigura interschimbabilitatea între mașina de turnare prin injecție și robotul de manipulare.

Aflați mai multe

Monitorizare transportor de mare viteză

Permite sincronizarea de înaltă precizie cu obiecte în mișcare.

Aflați mai multe

Ne puteți găsi pe:
# #

Comunicare ușoară cu:

# # # # # #

Aplicații robotice industriale

Centru de service

Asistență tehnică

De la alegerea roboților până la implementare

Indiferent dacă doriți să găsiți un centru de service local pentru sistemul dvs. robotic Epson existent, doriți să creați o configurație complet nouă sau să integrați roboții Epson în procesul dvs. de implementare sau să găsiți pur și simplu o modalitate de a profita la maximum de roboții și controlerele dvs., experții noștri cu înaltă calificare sunt aici pentru a vă ajuta.
Asistență tehnică
Telefon: +49 (0) 211 5422 9009 E-mail: support.ms@epson.de

Studii de fezabilitate

În loc de simulări teoretice, putem, de asemenea, să realizăm studii de fezabilitate cu roboți reali și opțiuni reale. Obțineți configurația optimă a robotului, cea mai bună locație de instalare posibilă și rezultate precise înainte de a investi. Acest lucru vă asigură o securitate maximă privind planificarea și proiectul.

Cea mai rapidă modalitate de a obține asistență

Service și asistență în materie de roboți

Service

Service realizat printr-o linie telefonică de asistență, servicii de reparații la fața locului, inspecție și concepte individuale de întreținere, precum și pachete de piese de schimb adaptate cerințelor dvs. sunt doar câteva exemple care demonstrează că facem tot posibilul pentru a ne asigura că producția dvs. funcționează fără întrerupere.
Service
Telefon: +49 (0) 211 5422 9009 E-mail: service.ms@epson.de

Cea mai rapidă modalitate de a obține asistență

Service și asistență în materie de roboți
Service piese de schimb
Păstrarea pieselor de schimb la îndemână poate genera costuri ridicate de depozitare. Vă punem la dispoziție un sistem de gestionare a pieselor de schimb care vă oferă acces la toate ansamblurile si componentele de care aveți nevoie. Toate piesele de schimb sunt livrate rapid de la depozitul nostru central din Meerbusch. Telefon: +49 (0) 211 5422 9008 E-mail: order.ms@epson.de
Întreținere preventivă
Întreținerea preventivă crește durata de viață a sistemului dvs. și reduce la minimum riscul de întrerupere a activității. Suntem bucuroși să vă ajutăm în ceea ce privește elaborarea unui plan de întreținere eficient.
Linie de asistență telefonică și servicii de reparații
Sistemele noastre robotizate sunt foarte cunoscute pentru fiabilitatea lor excelentă. Dacă un robot se oprește sau dacă piesele critice trebuie schimbate după mii de ore de funcționare, inginerii noștri vă vor asista prin telefon sau la fața locului.

Instruire

Fie că sunteți interesați de sesiuni introductive, de cursuri de programare și întreținere sau de instruirea operatorilor, experții noștri sunt bucuroși să-și pună cunoștințele la dispoziția dvs. și a personalului dvs.

Deveniți experți în robotică

Structura noastră de instruire se bazează mai degrabă pe răspunsul la întrebări individuale decât pe coordonarea unei fabrici de instruire. În grupuri mici, veți studia atât teoria, cât și modul de a o pune în practică pe roboți Epson reali. De asemenea, suntem bucuroși să oferim cursuri speciale de instruire pentru companii, la cerere. Contactați-ne. Trebuie doar să ne sunați la:
+49 (0) 211 5422 9008

Sau trimiteți-ne un e-mail la adresa: academy.ms@epson.de Descărcați broșura

Identificarea de soluții pentru dvs. este obiectivul nostru

Veniți alături de noi pentru a aduce viitorul automatizării mai aproape de dvs. la Epson Industrial Solutions Centre+
Explorați automatizarea de ultimă generație din confortul propriului dvs. ecran. Pătrunde-ți în universul târgului nostru comercial hibrid, unde vă puteți întâlni cu experți și puteți pătrunde în lumea soluțiilor industriale.
La ce să vă așteptați:
  • Demonstrații în timp real: Experimentați manipularea eficientă a pieselor prin intermediul unor demonstrații virtuale captivante, desfășurate în timp real.
  • Perspective aplicabilitate: Aflați cum roboții Epson îmbunătățesc randamentele și sporesc calitatea în scenarii reale, incluzând măsurarea sensibilă a forței, alimentarea flexibilă a pieselor, înșurubarea inteligentă de înaltă precizie și preluarea economică a comenzilor.
Rezervați-vă locul virtual:
Înregistrare ISC+

Contactați-ne

Europă

EPSON Deutschland GmbH Manufacturing Solutions
Schiessstr. 49
D-40549 Düsseldorf
Telefon: +49 (0) 211 5422 9008
Fax: +49 (0) 2159 538 3170
E-mail: info.rs@epson.de
Asistență tehnică și întreținere:
Telefon: +49 (0) 211 5422 9009
Asistență pre-vânzare și vânzări:
Telefon: +49 (0) 211 5422 9007
Contactați-ne

America de Nord/America de Sud

Epson Robots
1650 E. Glenn Curtiss Street
Carson, CA 90746
USA
Telefon: +1-562-290-5910
Fax: +1-562-290-5999
Site web

Brazilia

Epson do Brasil
Av. Tucunaré, 720
Tamboré, Barueri – SP
06460-020
Brasil
Telefon: +55-11-3004-6627
Site web

Japonia

Seiko Epson Corporation
Factory Automation Division
Toyoshina Plant
6925 Tazawa, Toyoshina
Azumino-shi, Nagano
399-8285 / Japan
Telefon: +81-263-72-1530
Fax: +81-263-72-1495
Site web

Taiwan

Epson Taiwan Technology and Trading Ltd.
14F, No.7, Song-Ren Road
Taipei 110
Taiwan
R.O.C
Telefon: +011 886 2-87866688
Fax: +011 886 2-87866660
Site web

China și Hong Kong

Epson China Co, Ltd.
Factory Automation Division
7F,Jinbao Building
No.89 Jinbao Street
Dongcheng District
Beijing 10005, China
Telefon: +011 (86-10) 85221199
Fax: +011 (86-10) 85221127
Site-ul web pentru Hong Kong

Coreea

Epson Korea Co, Ltd.
27F DaeSung D-Polis
606 Seobusaet-gil
Geumcheon-gu
Seoul, 153-803
Korea
Telefon: +011 (82) 2-558-4270
Fax: +011 (82) 2-558-4272
Site web

Asia de Sud-Est, Australia și Noua Zeelandă

Epson Singapore Pte Ltd
Factory Automation Division
1 Harbour Front Place
#03-02 Harbour Front Tower One
Singapore 098633
Telefon: +011 (65) 6586-5500
Site web

Service și asistență locale

În multe țări europene, Epson colaborează cu distribuitori pentru vânzarea și service-ul roboților.
Se afișează acum din
Se afișează acum din

Povești de succes în domeniul automatizării

Descoperiți povești de succes din lumea reală. Vedeți modul în care companii ca a dvs. și-au transformat operațiunile cu ajutorul roboților noștri. Explorați provocările cu care s-au confruntat, soluțiile implementate și rezultatele remarcabile obținute.

Știri și resurse

Rămâneți la curent cu cele mai recente tendințe și informații despre automatizare. Citiți blogul nostru pentru sfaturi de specialitate, știri din domeniu și sfaturi utile. Accesați biblioteca noastră de resurse pentru documente informative și ghiduri detaliate.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutați cu unul dintre membrii echipei noastre pentru a descoperi cum puteți reduce costurile și lucra mai eficient

* Cota de piață bazată pe vânzările unitare ale roboților industriali SCARA, 2011 - 2021. (Sursă: Fuji Keizai „2012 - 2022 Realitatea și perspectivele viitoare ale pieței mondiale de roboți”).