Roboţi

Roboții noștri paletizează, taie, frezează, perforează, șlefuiesc, asamblează, mută și construiesc împreună. Totodată, funcționează cu precizie și la o viteză incredibilă în toate aceste aplicații, dar și în multe altele – adesea pe parcursul a până la 24 de ore pe zi. Portofoliul nostru de produse include una dintre cele mai extinse game de modele SCARA din întreaga lume, roboți cu 6 axe, controlere și programe software.

Automation is easy

Robotics solutions operate in factories all over the world in many different applications including production, quality control, transportation, recycling, cleaning and maintenance. Automation benefits all types and sizes of business to improve productivity, energy and resource utilisation, and Epson’s entry-level SCARA robots and compact 6-axis VT6 models make the entry price for robotics more accessible than ever.

Taking the first step on any automation journey can be a daunting task. Download our guide as we walk you through the what, how, where and why and support you in making informed decisions to build the case for automation in your business.

Watch the videos below and learn more about how easy automation is

Produse recomandate

COMPACȚI. EFICIENȚI.

Cel mai compact dintre roboții noștri cu șase axe, care oferă eficiență maximă în spațiile cele mai mici. De asemenea, este extrem de manevrabil datorită unei a doua axe orientate spre interior.

SIMPLI. INTELIGENȚI.

Roboții Epson din seria LS fac incursiuni mari în zone care anterior erau deservite doar de sisteme foarte liniare sau de alți roboți mai puțin flexibili.

Utilizări

Produse

Soluțiile moderne de automatizare trebuie să îndeplinească câteva cerințe simple – trebuie să fie cât mai rapide, cât mai mici, cât mai ieftine. Epson vă poate oferi o gamă largă de roboți industriali de mare viteză și de înaltă precizie.

Rezervați un tur virtual

EPSON INDUSTRIAL SOLUTIONS CENTER+

Experimentați gama noastră de soluții de automatizare noi și economice. Faceți acum o programare pentru un tur individual sau de grup al showroom-ului hibrid Epson.

Service și asistență

Cum anume integrați eficient un sistem automat într-o operațiune existentă? Cum optimizați duratele ciclului? Cum integrați programele robotului în software-ul extern? Inginerii noștri de aplicații vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în timpul fazei privind managementul și implementarea proiectului.

De la management de proiect la implementare

Indiferent dacă doriți să găsiți un centru de service local pentru sistemul dvs. robotic Epson existent, doriți să creați o configurație complet nouă sau să integrați roboții Epson în procesul dvs. de implementare sau să găsiți pur și simplu o modalitate de a profita la maximum de roboții și controlerele dvs., experții noștri cu înaltă calificare sunt aici pentru a vă ajuta.

Asistență tehnică
Telefon: +49 (0) 211 5422 9009

Studii de fezabilitate

În loc de simulări teoretice, putem crea teste privind durata ciclului cu roboți fizici reali. Aceste studii oferă multiple beneficii: primiți configurația optimă pentru robot, cea mai bună locație de instalare posibilă și durate exacte ale ciclului înainte de investiția dvs. Acest lucru vă asigură o securitate maximă privind planificarea și proiectul.

Producție fără întrerupere

Service realizat printr-o linie telefonică de asistență, servicii de reparații la fața locului, inspecție și concepte individuale de întreținere, precum și pachete de piese de schimb adaptate cerințelor dvs. sunt doar câteva exemple care demonstrează că facem tot posibilul pentru a ne asigura că producția dvs. funcționează fără întrerupere.

Linie de asistență și service pentru piesele de schimb

Păstrarea pieselor de schimb la îndemână poate genera costuri ridicate de depozitare. Vă punem la dispoziție un sistem de gestionare a pieselor de schimb care vă oferă acces la toate ansamblurile si componentele de care aveți nevoie. Toate piesele de schimb sunt livrate rapid de la depozitul nostru central din Meerbusch.

Telefon: +49 (0) 211 5422 9009

Întreținere preventivă

Indiferent dacă este vorba despre un contract de service standard sau personalizat, cu întreținere preventivă, creșteți durata de viață a sistemului dvs., reducând în același timp la minimum riscul de nefuncționare. Suntem bucuroși să vă ajutăm în ceea ce privește elaborarea unui plan de întreținere eficient.

Servicii de reparații

Sistemele noastre robotizate sunt foarte cunoscute pentru fiabilitatea lor excelentă. În cazul în care avariile sunt cauzate de un accident sau dacă piesele critice trebuie schimbate după mii de ore de funcționare, inginerii noștri vă vor asista prin telefon sau la fața locului.

Identificarea de soluții pentru dvs. este obiectivul nostru

În cadrul Centrului de soluții industriale din Meerbusch, întins pe o suprafață de 500 m², noi și partenerii noștri vă prezentăm soluții eficiente pentru cea mai diversă gamă de aplicații industriale. Printre domeniile acoperite se numără imprimarea în format mare, soluțiile pentru domeniul retail și automatizarea fabricilor.

Experimentați întreaga noastră gamă de roboți în acțiune. Într-o sală de atelier, puteți dezvolta, simula și optimiza aplicația dvs. de automatizare cu ajutorul experților noștri. Sala poate fi controlată și conectată în rețea prin toate magistralele de câmp standard. În plus, sunt disponibile periferice de ultimă generație, cum ar fi sistemele de vizibilitate și de urmărire a transportorului.

Doriți să faceți o programare?

Trebuie doar să ne sunați la:
+49 (0) 211 5422 9008

Sau să ne trimiteți un e-mail pe adresa:
info.rs@epson.de

Contactați-ne

EPSON Deutschland GmbH

Soluții robotizate
Schiessstr. 49
D-40549 Düsseldorf

Telefon: +49 (0) 211 5422 9008
Fax: +49 (0) 2159 538 3170
E-mail: info.rs@epson.de

Asistență tehnică și întreținere:
Telefon: +49 (0) 211 5422 9009

Asistență pre-vânzare și vânzări:
Telefon: +49 (0) 211 5422 9007

Contactați-ne

Service și asistență locale

În multe țări europene, Epson colaborează cu distribuitori pentru vânzarea și service-ul roboților.

Se afișează acum 5 din 23

Selectați
 • Selectați
 • Ungaria
 • Polonia
 • Israel
 • Suedia
 • Elveția
 • Slovenia
 • Danemarca
 • Portugalia
 • Germania
 • Franța
 • Turcia
 • Irlanda
 • Belgia
 • Emiratele Arabe Unite
 • Austria
 • Republica Cehă
 • Grecia
 • Rusia
 • Spania
 • Italia
 • România
 • Regatul Unit
 • Finlanda

Se afișează acum 5 din 23

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient