SOLUŢII DE SCANARE PENTRU COMPANII

GAMA DE SCANERE BUSINESS EPSON

Integraţi soluţiile Epson în compania dvs.

Scanerele reprezintă un element esenţial în orice companie – datorită lor informaţiile fizice pot fi gestionate, prin transformarea în conţinut digital securizat. Epson a dezvoltat cea mai cuprinzătoare gamă de scanere de pe piaţă, pentru a satisface cerinţele din diferite sectoare – permiţând capturarea unor imagini şi documente de calitate superioară cât mai uşor şi mai rapid posibil.

Capturaţi, convertiţi şi distribuiţi cu uşurinţă informaţiile scanate în cadrul organizaţiei dvs. Beneficiaţi de caracteristici avansate de prelucrare a imaginilor de documente care permit scanărilor de calitate superioară să fie integrate perfect în fluxuri de lucru, de la sisteme simple de arhivare a documentelor până la servicii cloud şi soluţii enterprise de gestionare a conţinutului.

Cu modele care reduc în mod semnificativ numărul de paşi necesar pentru capturarea şi stocarea documentelor – acceptând, în acelaşi timp, o gamă largă de utilizări în numeroase sectoare şi medii de afaceri – avem scanere pentru toate cerinţele.

Soluţii simple de captură

Fiind ideal pentru organizaţii cu cerinţe de scanare obişnuite, procesul simplu de scanare oferit de Epson vă ajută să economisiţi timp şi să lucraţi mai eficient – cu formate de dimensiuni care sunt adecvate pentru dvs.

Indiferent dacă scanaţi imagini de dimensiunea unui timbru poştal sau a unui plan A0, este uşor să capturaţi toate aspectele la o rezoluţie superioară şi să le reproduceţi la aproape orice scară.

Chiar şi cele mai mici imagini, oriunde s-ar găsi, pot fi capturate în detaliu, astfel încât imprimarea acestora în formate mari este mult mai uşor de realizat.

În plus, soluţiile simple de captură de la Epson vă permit să scanaţi cu uşurinţă către o gamă largă de destinaţii:

Scanare flexibilă

Scanați direct de pe ecranul tactil al scanerului și creați presetări personalizabile și formate fără a avea nevoie de un computer. De asemenea, puteți scana și partaja utilizând PC-ul sau Mac-ul dvs., cu programul software Epson ScanSmart sau vă puteți utiliza telefonul sau tableta cu aplicația Epson Smart Panel.

Captură avansată Epson

Pentru mediile cu activitate intensă de scanare şi cu volume mari de lucru, procesul de scanare în doi paşi de la Epson capturează şi sortează documente în câteva secunde datorită parametrilor avansaţi, predefiniţi de dvs. Driverele TWAIN, ISIS şi WIA sau pluginurile software suplimentare permit integrarea perfectă în sistemul preferat de gestionare a documentelor, în fluxurile de lucru şi în serviciile cloud:

Tehnologie care ajută

Scanerele Epson vă permit să îndepliniţi toate cerinţele de scanare oferind conţinut digital de impact:

Găsiţi produsul dvs.

SCANERE A4

SCANERE A3

CECURI

REZOLUŢIE ÎNALTĂ

FORMAT LAT

MOBIL

Aflaţi mai multe despre celelalte game de scanere business pe care le oferim

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient