SOLUȚII DE LUCRU HIBRIDE DE LA EPSON

Stabiliți standardul pentru mediile de afaceri moderne

Descărcați broșura
Vizionați videoclipul
Soluții de lucru hibride de la Epson

Spațiile de lucru hibride au remodelat modul în care ne desfășurăm activitatea

De aceea, este foarte important să combinăm spațiul fizic, hardware-ul tehnologic și platformele de colaborare pentru a oferi participanților cea mai bună experiență în mediile de lucru hibride.

Participarea la întâlniri în funcție de locație:

33%: săli de conferință tradiționale

26%: de la distanță și de acasă

24%: de la distanță și de la birou

17%: locație netradițională de întâlnire
(cantină, spațiu de odihnă etc.)

Conform „UNDERSTANDING ENTERPRISE AV Meeting Room End-User Perspectives Western Europe & US” publicat de Futuresource Consulting Ltd, februarie 2022.

O soluție de lucru hibridă de la Epson pentru fiecare configurație de sală de conferințe

Muncă hibridă pentru a vă consolida afacerea

Colaborare eficientă

Stimularea dinamicii afacerii

Adăugați posibilități de colaborare și conectare în spațiile destinate conferințelor

Redefiniți prezentările din corporații cu proiectoare care oferă imagini perfecte pentru ecrane mari și facilitează transmiterea mesajelor în orice spațiu pentru conferințe, în săli de consilii sau amfiteatre. Spre deosebire de ecranele plate, proiectoarele noastre oferă o dimensiune scalabilă a imaginii pentru publicul dvs. și afișează totul în detaliu, cu luminozitate și culoare, oriunde ați susține o prezentare.

Interval

Ecrane pentru respingerea luminii ambientale

Ecranele de proiecție care resping lumina ambientală sunt ecrane cu contrast ridicat care reflectă și direcționează toată lumina proiectată către privitor, absorbind în același timp lumina ambientală. Ecranele ALR produc imagini luminoase, bogate în culori, cu detalii clar perceptibile, indiferent de cât de luminos este mediul înconjurător.

Deschizător de drumuri în excelența tehnologiei vizuale

Succesul în lumea comunicațiilor vizuale presupune libertatea de a proiecta imagini mai luminoase, mai îndrăznețe și mai creative în fiecare mediu. De aceea, depunem eforturi pentru a dezvolta soluții inovatoare, flexibile, care să ducă imaginile proiectate pe noi culmi.

Angajamentul nostru față de calitatea produselor, tehnologie și relații, susținut de servicii și asistență de neegalat, este motivul pentru care am fost producătorul de proiectoare nr.1 din lume începând cu anul 20018.

De la educație și galerii de artă la semnalistică digitală și evenimente corporative, de la flota de proiectoare interne la piața de închirieri și montare, proiectoarele noastre reprezintă soluția inteligentă și avansată.

Culori realiste

Proiectați imagini vii și captivante, chiar și în încăperi foarte luminate, cu cele mai avansate proiectoare Epson care combină tehnologia 3LCD și Tehnologia de amplificare 4K.

Motorul optic 3LCD care se află la baza fiecărui proiector Epson asigură livrarea conținutului dvs. cu culori bogate și realiste și o luminozitate de până la trei ori mai mare decât cea a Proiectoarelor DLP cu 1 cip9.

Funcția avansată de amplificare 4K de la Epson mărește rezoluția afișajului și redimensionează conținutul, reproducând fiecare detaliu cu o claritate excelentă pentru a atrage și inspira publicul, indiferent de subiect.

Dimensiunea de afișare contează

Nu v-ați simți confortabil să lucrați la un birou unde ecranul este prea mic. Acest lucru nu este benefic pentru ochii dvs. și poate compromite calitatea conținutului de pe ecran.

Din aceleași motive, aveți nevoie de o dimensiune a ecranului potrivită pentru sala de conferințe, motiv pentru care proiectoarele Epson depășesc standardele de sănătate și siguranță pentru o experiență de afișare echivalentă pe desktop. (Directiva UE 90/270/CEE – Echipamente cu ecran de vizualizare).

Datorită scalabilităţii dimensiunii ecranului şi funcţionalităţii proiectoarelor Epson, este uşor să vă asiguraţi că, conţinutul afişat nu este prea mic, are o calitate superioară şi este vizibil pentru toată lumea, luând în considerare distanţele de vizualizare faţă de ecran. În acest mod, toată lumea care participă la conferinţă are aceleaşi oportunităţi de a interacţiona.

Știri

Fiți la curent cu ultimele noutăți de la Epson și descoperiți actualizări despre cele mai noi produse ale companiei.

Studii de caz

Descoperiți numeroase studii de caz care conțin informații despre produsele și soluțiile Epson, precum și despre tendințele pieței.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutați cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteți reduce costurile și cum puteți lucra mai eficient

1 Cornell University

2 Epson

3 IBM

4 Epson

5 Information Week State of Unified Communications Report 2014

6 Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins

7 Aberdeen Research

8 2001-2022, 500 de lumeni și peste, cu excepția televizoarelor fără ecran, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4

9 Luminozitatea culorilor (intensitatea luminoasă a culorilor) în modul cel mai luminos, măsurată de un laborator terț în conformitate cu IDMS 15.4. Luminozitatea culorilor va varia în funcție de condițiile de utilizare. Cele mai bine vândute proiectoare Epson 3LCD față de cele mai bine vândute proiectoare DLP cu 1 cip, pe baza datelor de vânzări NPD pentru perioada ianuarie 2022 - decembrie 2022