SERIA SURECOLOR SC-F

Design precis, performanțe fără efort

Economisiți timp și bani atunci când produceți semnalistică pe materiale moi, echipament sportiv, îmbrăcăminte, articole promoționale, accesorii și gadgeturi pe materiale textile și medii de tipărire rigide. Toate produsele sunt proiectate și fabricate în totalitate de Epson, pentru fiabilitate de neegalat, pentru performanță fără efort și pentru costuri scăzute de funcționare. Cerneala UltraChrome DS oferă printuri în culori vibrante, în timp ce tehnologia superioară a capului de printare garantează întreruperi minime ale funcționării și productivitate maximă.

Vizualizați gama

Soluția completă pentru materiale textile de calitate superioară

Dați frâu liber creativității cu o gamă cromatică largă și rezultate de înaltă calitate. Pentru antreprenori și designerii de modă, seria SureColor SC-F de imprimante cu cerneală de sublimare oferă stabilitate a culorilor și tonuri de negru de înaltă definiție, fiind ușor și rapid de întreținut. Aceste caracteristici o fac ideală pentru condiții de producție dinamice și exigente pentru o gamă largă de materiale textile, indiferent că imprimați un singur articol de îmbrăcăminte sau o cantitate mai mare.

Soluții de calitate pentru niveluri de producție variate

Obțineți de fiecare dată rezultate impresionante cu SureColor seria SC-F. Realizați printuri de dimensiuni mici sau medii, care îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate pentru materialele textile din poliester și pentru articolele promoționale, fără a fi necesar un tratament preliminar. Nucleul imprimantelor noastre este capul de printare PrecisionCore TFP cu performanțe superioare. Acesta a fost special conceput pentru a oferi calitate excepțională, la viteze mari de printare, completate de cernelurile de sublimare. Aceste cerneluri sunt special dezvoltate împreună cu hârtia de transfer, pentru o poziționare excelentă a cernelii când sublimarea se realizează pe o mare varietate de articole.

O soluție versatilă pentru nevoile dvs. de producție

Calitate excepțională, gamă largă de utilizări

Seria noastră SureColor SC-F de imprimante cu sublimare vă permite să fiți creativi. Produceți articole de îmbrăcăminte, echipament sportiv, textile de uz casnic, semnalistică și obiecte promoționale cu viteză, calitate și fiabilitate. Gama include, de asemenea, modelul SC-F9400H, prima soluție de imprimare prin sublimare Epson cu cerneală fluorescentă roz și galbenă.

Rezultate incredibile de fiecare dată

Soluțiile Epson de imprimare versatile direct pe materialele textile (DTG) vă permit să răspundeți rapid la comenzile primite. Acestea oferă un nivel înalt de precizie și permit afacerilor să execute sarcinile rapid, reproducând designuri complexe pe o varietate mare de materiale textile din bumbac, indiferent dacă aceste sunt deschise sau închise la culoare.

O soluție de imprimare armonizată

Fiecare aspect al imprimantei SureColor SC-F3000 a fost analizat cu atenție pentru a asigura calitatea în fiecare etapă a procesului de imprimare:

  • Soluție de imprimare cu cerneală bulk: Rezerve de cerneală compacte, de 1,5 litri

  • Reglare automată a distanței dintre platan și cap: Senzori pentru detectarea automată a grosimii materialului textil, pentru o înlocuire ușoară și rezultate uimitoare legate de uniformitate

  • Software Garment Creator: Pentru o instalare simplă și producerea rapidă a design-urilor personalizate

  • Ușor de utilizat: Ecran tactil extrem de intuitiv de 4,3 inci și design ușor de utilizat

  • Soluție completă: Include imprimanta, capul de printare, software-ul și cerneala

Calitate excepțională de fiecare dată

Afacerile care solicită niveluri ridicate de precizie, timp rapid de execuție și abilitatea de a reproduce designuri complexe pe o varietate mare de materiale textile vor descoperi că SC-F3000 oferă eficiență de producție ridicată fiabilă, la viteze mari de imprimare.

Soluția completă pentru imprimarea pe textile

Fiecare aspect al seriei SureColor SC-F este conceput pentru a juca un rol important în furnizarea fără probleme a unei soluții complete de imprimare color.

Excelență și productivitate în industria imprimării directe pe materiale textile

Monna Lisa este sistemul complet integrat pentru imprimarea digitală industrială pe materiale textile, în care toate componentele - tehnologia, cernelurile și ingineria - sunt incluse în Total Textile Solution, procesul creat de Epson după achiziția F.lli Robustelli și For.Tex. Prin calitate, productivitate și flexibilitate, Monna Lisa răspunde cerințelor pieței industriale în domenii precum haute couture, modă, accesorii, articole textile pentru casă și îmbrăcăminte sport.

Studii de caz

Descoperiți o gamă largă de studii de caz care oferă informații despre produsele și soluțiile Epson și despre tendințele pieței.

Știri

Fiți la curent cu cele mai recente știri de la Epson și descoperiți actualizări despre cele mai recente produse Epson.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient.