Usain + Epson:
O echipă câștigătoare

Epson și Bolt își unesc forțele pentru a responsabiliza clienții și pentru a contribui la progresul educației.

Usain + Epson: O echipă câștigătoare

În anul 2021, compania Epson a încheiat un parteneriat cu Usain Bolt, cel mai rapid om din lume. De opt ori medaliat cu aur olimpic și considerat cel mai bun sprinter din toate timpurile, Usain este acum imaginea companiei Epson în Europa și Africa Franceză. În calitate de ambasador al tehnologiei de brand, Usain promovează beneficiile zilnice ale gamei complete de soluții tehnice Epson pentru acasă, pentru companii și pentru educație.

EcoTank

Usain i-a distrat pe fani și pe clienții Epson în stilul său amuzant, demonstrând modul în care, cu ajutorul imprimantelor Epson EcoTank, puteți efectiv „să umpleți rezervoarele cu cerneală și să vă relaxați”. Rezervoarele de cerneală de foarte mare capacitate, care pot fi reumplute, vă permit să imprimați mii de pagini fără a vă face griji în legătură cu înlocuirea cartușelor de cerneală.

Sunt încântat să colaborez cu Epson pentru a contribui la răspândirea informațiilor despre imprimantele EcoTank. Imprimantele EcoTank elimină multe dintre frustrările existente legate de imprimarea cu cartușe, așadar orice lucru care poate ajuta la ușurarea vieții trebuie să fie un lucru bun.

Produse business

Usain cunoaște valoarea vitezei și a eficienței și de aceea iubește produsele business inovatoare Epson. Scanere pentru o digitalizare mai rapidă și mai inteligentă, EcoTank Pro, care oferă o imprimare de birou eficientă din punct de vedere al costurilor, și proiectoare care sunt perfecte pentru spații mari, săli de lectură și spații de lucru colaborative.

Soluții pentru profesioniști

Ca și Usain, produsele noastre au un istoric cu adevărat impresionant. Roboții noștri SCARA au fost numărul 1 în lume în ultimii 10 ani1 și suntem, de asemenea, producătorul de imprimante de chitanțe numărul 1 din Europa de Vest2. Epson oferă soluții specializate pentru a ajuta companiile din numeroase sectoare: de la imprimante pentru formate mari, imprimante pentru textile și pentru semnalistică, până la soluții robotizate, mPOS și imprimante pentru chitanțe și pentru etichete. Fiecare soluție a fost concepută pentru a spori productivitatea companiilor și pentru a oferi rezultate rapide, fiabile și flexibile de înaltă calitate. Înțelegem provocările dvs. profesionale și ne străduim să proiectăm produse remarcabile pentru a vă menține în fruntea concurenței.

În culise

Cum este să filmați cu Usain Bolt?

Consultați galeria noastră:

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

1 Cota de piață bazată pe vânzările unitare ale roboților industriali SCARA, 2011-2020. Fuji Keizai “2012-2021 Reality and Future Outlook of Worldwide Robot Market”

2 Evaluare IDC, Evaluarea pieței de imprimante POS din Europa de Vest pentru anul 2020, livrări din 2020, publicată în aprilie 2021.