INTRAŢI ÎN ACŢIUNE

Încercaţi televizoarele de mari dimensiuni şi descoperiţi cum ar putea transforma un proiector distracţia de acasă într-o experienţă mai captivantă decât v-aţi putea imagina vreodată.

PROIECTOARE EPSON PENTRU ACASĂ

Inovaţii care contează

Achiziţionaţi unele dintre cele mai avansate tehnologii pentru locuinţa dvs. de la cel mai mare producător de proiectoare din ultimii 17 ani1. Cu rate de contrast şi luminozitate extrem de înalte, filmele par mult mai realiste, iar emisiunile sportive sunt mai atractive.

Dimensiunea contează

Cu ajutorul proiectoarelor Epson, casa dvs. se transformă în scena acţiunii. Transformaţi fiecare zi, indiferent dacă urmăriţi sportul preferat, vizionaţi un film clasic, redaţi în flux conţinut sau jucaţi cel mai nou joc. Puteţi capta atenţia tuturor cu o imagine impresionantă, de până la 300”, şi puteţi reuni familia şi prietenii pentru a vă bucura împreună de momente memorabile.

Proiecţii mai luminoase, mai vii

Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeţi în viaţa de zi cu zi. De aceea, tehnologia 3LCD utilizată la proiectoarele Epson oferă o luminozitate pe alb şi pe culoare de acelaşi nivel (CLO). De ce să vă mulţumiţi cu un ecran plictisitor, fără viaţă şi în culori şterse? Bucuraţi-vă de imagini vii şi realiste cu proiectoarele Epson.

Epson 4K PRO-UHD²

Imaginile excelente sunt rezultatul utilizării combinate a tehnologiilor, incluzând luminozităţi la fel de mari pe alb şi pe culoare, tehnologia 3LCD, HDR10, contrast şi procesarea culorilor. Cu proiectoarele PRO-UHD² 4K de la Epson, puteţi beneficia de o abordare holistică a performanţei imaginii, mult peste capacitatea de recepţionare, procesare şi proiectare a conţinutui 4K.

Această funcție nu este disponibilă pe toate modelele. Pentru a verifica dacă modelul dvs. beneficiază de funcția în cauză, vă rugăm să consultați specificațiile produsului.

O gamă ultralargă de culori

Bucuraţi-vă de o gamă mai largă de culori vii, cu o imagine mai bogată şi mai realistă.

Reglaţi imaginea fără efort

Procedura de instalare este rapidă şi simplă, datorită unui raport premium de zoom optic şi a posibilităţii de deplasare a lentilei în unghi larg. Astfel, aveţi posibilitatea de a încerca diferite rapoarte de aspect, iar focalizarea şi deplasarea lentilei sunt motorizate şi pot memora până la 10 poziţii diferite.

Această funcție nu este disponibilă pe toate modelele. Pentru a verifica dacă modelul dvs. beneficiază de funcția în cauză, vă rugăm să consultați specificațiile produsului.

Bucuraţi-vă de până la 15 ani de divertisment³

Cu durata de viaţă a lămpilor de până la 10.000 de ore³, puteţi viziona câte un film zilnic pentru următorii 15 ani, fără a fi nevoie să schimbaţi lămpile. Proiectoarele Epson sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, de aceea, nu trebuie să vă faceţi griji că veţi pierde vreun minut din filmul, jocul sau emisiunea preferată.

Prezentarea gamei

1 Sondaj desfăşurat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001 – 2018.

2 Tehnologia de amplificare 4K mută fiecare pixel pe diagonală pentru a dubla rezoluţia Full HD. Rezoluţia este Full HD în modul 3D

3 Pe baza vizionării zilnice a unui film cu o durată medie de 1 oră şi 45 de minute şi cu lampa setată în modul economic

4 Funcţia WirelessHD este disponibilă pentru cele 28 de state membre ale UE, precum şi pentru Islanda, Norvegia, Arabia Saudită, Elveţia, Turcia şi Emiratele Arabe Unite. Detaliile se pot schimba. Contactaţi biroul local de vânzări Epson pentru disponibilitatea pe o anumită piaţă

5 Pe baza vizionării unui conţinut de cinci ore zilnic, cu proiectorul setat în modul economic

6 Luminozitatea pe culoare (CLO) în cel mai luminos mod, măsurată de un laborator terţă parte, în conformitate cu IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcţie de condiţiile de utilizare. Cele mai bine vândute proiectoare 3LCD de la Epson versus cele mai bine vândute proiectoare cu 1 cip DLP pe baza datelor NDP din perioada mai 2017 – aprilie 2018