PROIECTOR LASER - ÎNLOCUITORUL SUPREM AL TELEVIZORULUI

Experimentați divertismentul de nivel superior la domiciliu cu proiectoarele Epson și redefiniți-vă experiența de vizionare dincolo de restricțiile televizoarelor standard.

EPIQVISION

Proiectoarele laser vs. televizoare: Viitorul divertismentului la domiciliu

EpiqVision Ultra

Bucurați-vă de opțiuni de divertisment la domiciliu mai numeroase și mai interesante, fără a avea un televizor permanent pe perete. Proiectoarele TV Epson PRO-UHD 4K1, cu proiecție laser, au un design elegant și sunt echipate cu funcții precum Android TV™ și tehnologie de sunet YAMAHA. Vă puteți bucura de o proiecție a imaginii de până la 150 de inci, plasând EpiqVision Ultra aproape de perete pentru cea mai bună setare home cinema.

EpiqVision Mini

Compactă și ușoară, mini gama EpiqVision poate fi mutată fără probleme dintr-o încăpere în alta. Proiectoarele TV cu laser compacte au un design elegant și pot proiecta instantaneu și pe aproape orice suprafață. Modelul EF-12 este livrat cu Android TV și tehnologie de sunet YAMAHA, în timp ce EF-11 poate afișa conținut de pe telefon, dispozitiv de streaming, laptop, consolă de jocuri și multe altele, prin Miracast integrat.

Bucurați-vă de divertisment pe diagonală mare cu

 • Proiecție pe distanțe ultrascurte

  Amplasare foarte aproape de perete
 • Android TV™

  Streaming, difuzare și comenzi inteligente

 • Tehnologie de sunet YAMAHA

  O experiență audio/vizuală completă.
  Nu necesită difuzoare externe

 • 4K PRO-UHD1

  Imagini 4K extrem de clare

 • Sursă de lumină laser

  O sursă de lumină fiabilă, de lungă durată și o calitate ridicată a imaginii

 • Tehnologia 3LCD

  Produce imagini excepțional de luminoase, dar pline de culoare, cu o luminozitate pe alb și o luminozitate pe culoare de același nivel înalt

Neașteptat de ușor de utilizat

Nu există stres în configurarea proiectoarelor noastre, pur și simplu alimentați, porniți, vă conectați și vă jucați.

Cu aplicația Epson Setting Assistant configurarea este mai ușoară ca niciodată

Cu aplicația noastră Epson Setting Assistant puteți alinia imaginea automat cu o simplă apăsare de buton. Descărcați aplicația utilizând codul QR afișat pe ecranul proiectorului.Simplificați-vă experiența de divertisment cu Android TV™. Descoperiți peste 400.000 de filme și emisiuni într-un singur loc. Solicitați ca Google să controleze proiectorul prin vocea dvs. Iar cu Chromecast built-in™ redați cu ușurință fotografiile, videoclipurile și muzica de pe dispozitive pe proiectorul dvs.

Faceți mai multe cu proiectorul dvs. cu ajutorul vocii

Folosiți-vă vocea pentru a căuta emisiuni, a controla dispozitive și multe altele - pur și simplu întrebați Google.

Google, YouTube, Android TV, Chromecast built-in și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Amazon, Prime Video și toate siglele asociate sunt mărci comerciale ale Amazon.com Inc. sau ale afiliaților săi. Este necesar un abonament Amazon Prime. Se aplică restricții.

O experiență audio uluitoare

Dotare cu un sistem de difuzoare cu 2.1 canale. Tehnologiile unice FR-Port™, DSP și AudioEngine™ de la YAMAHA oferă un sunet captivant. Asigură o experiență audio dinamică, chiar și fără difuzoare externe.

Faceți upgrade la experiența de joc supremă

Distrați-vă în fiecare zi și transformați-vă casa în scena centrală pentru toate jocurile cu ajutorul gamei EpiqVision. Indiferent dacă vă jucați online sau vă provocați familia și prietenii la un joc obișnuit, cu o rată de răspuns mai mică de 20 ms², nu veți rata nicio secundă de acțiune de pe ecranul mare.

Bucurați-vă de mult mai mult decât de filme

Transformați învățarea într-o activitate mai plăcută, faceți exerciții cufundați în peisajul ales de dvs. pe marele ecran sau, pur și simplu, folosiți proiectorul pentru a stiliza și a crea un spațiu special cu imaginile dvs.

Mai multe motive pentru a cumpăra

Prezentarea gamei

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 Tehnologia de amplificare 4K mută fiecare pixel pe diagonală pentru a dubla rezoluția Full HD.

2 Nu există niciun standard oficial pentru măsurarea timpului de răspuns, iar această măsurare se face pe baza metodei stabilite de Epson. Rețineți că fiecare producător măsoară timpul de răspuns în mod independent, conform propriilor metode și, prin urmare, se recomandă utilizarea ca referință. Timpul de răspuns al proiectorului variază în funcție de diferența semnalului de intrare, condițiile de setare etc.

3 În perioada 2001 - 2022, pentru cel puțin 500 de lumeni, cu excepția televizoarelor fără ecran, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4.