TRECEȚI LA MANAGEMENTUL EFICIENT AL IMPRIMANTELOR

Creșteți nivelurile de producție și prelungiți durata de funcționare printr-o planificare mai eficientă a producției și prin asistența îmbunătățită a flotei de imprimante.

Vizualizare videoclip
Accesați soluția noastră cloud
EPSON CLOUD SOLUTION PORT

Care sunt avantajele pentru afacerea dumneavoastră?

PORT pentru soluția Epson Cloud este o platformă pentru servicii bazate pe cloud care va susține imprimantele Epson de format mare sau comerciale. Veți putea să monitorizați echipamentele din mai multe unități sau mai multe imprimante dintr-o unitate, din secția de producție sau de la distanță, și să aveți mai mult control. Primul serviciu oferit pe platformă este Production Monitor, care va examina stadiul producției în timp real.

Prezentare generală

PORT pentru soluția Epson Cloud este o platformă pentru servicii bazate pe cloud care va susține imprimantele de format mare sau comerciale Epson. PORT pentru soluția Epson Cloud poate fi accesat de pe mai multe dispozitive, inclusiv PC-uri, telefoane inteligente și tablete.

Production Monitor

Verificați starea imprimantelor cu ajutorul Production Monitor de pe dispozitive inteligente sau PC. Această funcție indică starea operațională zilnică și susține productivitatea ridicată și eficiența.

Epson Cloud Solution PORT

Epson Cloud Solution pentru mobil vă permite să controlați starea imprimantelor din locația de producție de pe smartphone sau tabletă oricând și oriunde, prin conectarea unei platforme securizate bazate pe cloud.

Download on the App Store
Get it on Google Play

Funcționalitate

Production Monitor identifică cele mai urgente acțiuni necesare și vă ajută să corectați problema în mod eficient, cu o perturbare minimă a ciclului de tipărire. Veți vedea acțiunile care au fost finalizate, ceea ce vă va ajuta să aveți o planificare mai precisă. Generează rapoarte zilnice care evidențiază blocajele de producție sau oportunitățile posibile prin care poate fi îmbunătățită productivitatea.

Ce înseamnă monitorizarea producției?

  1. Vedeți toate imprimantele și starea operațională a fiecăreia

  2. Vizualizați performanța zilnică și o comparați cu ziua anterioară, folosind grafice cu bare și linii

  3. Monitorizați starea imprimantelor și configurați panourile de bord în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Modele compatibile

Întrebări frecvente

Care este avantajul înregistrării în PORT pentru soluția Epson Cloud?

Unul dintre principalele avantaje este acela că veți putea să monitorizați echipamentele din mai multe unități, din secția de producție sau de la distanță, contribuind la controlul producției. Primul serviciu oferit pe platformă este Production Monitor, care va examina stadiul producției în timp real.

Ce fel de date sunt colectate și cum vor fi utilizate datele?

Pentru informații detaliate, consultați Ghidul de securitate și Declarația de confidențialitate.

Cum este asigurată confidențialitatea datelor mele?

Epson gestionează informațiile în mod confidențial și în conformitate cu RGPD. Pentru informații detaliate, consultați Declarația de confidențialitate.

Va avea acces Epson la rețeaua mea?

Imprimantele vor transmite și vor cripta prin protocoale HTTPS. Pentru o descriere extensivă, consultați Ghidul de securitate.

Trebuie să semnez un contract?

Declarația de confidențialitate și Termenii și condițiile trebuie semnate în momentul înregistrării.

Ce imprimante sunt compatibile?

Consultați lista imprimantelor compatibile.

Vor fi acceptate imprimante non-Epson?

PORT pentru soluția Epson Cloud capturează doar date de la imprimantele Epson; consultați lista de imprimante compatibile.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient