SCANARE DE PRECIZIE, REZULTATE DETALIATE

Capturați detaliile înregistrărilor istorice, fotografiilor, negativelor și artefactelor la rezoluții superioare, cu gama Epson Expression și LaserSoft

SCANERE PENTRU GRAFICĂ

Scanare de precizie simplificată

Expression 13000XL este un scaner versatil, cu rezoluție înaltă, pentru formate mari, conceput pentru a satisface cele mai exigente cerințe din domeniile care necesită un nivel ridicat de detalii.

Prin intermediul software-ului profesional de îmbunătățire a imaginilor - LaserSoft SilverFast Ai 9 - vă oferă capacități de procesare a imaginilor ușor de utilizat, inclusiv reducerea profesională a urmelor de praf și a granulației, eliminarea zgomotului și corecția tonului, pentru a furniza rezultate precise.

Vizualizați gama

Expression 13000XL

Scaner A3 pentru grafică

Scaner A3 de calitate superioară pentru reproducerea planurilor, fotografiilor și lucrărilor artistice cu acuratețea și claritatea cerute de utilizatori.

  • Scanare de calitate superioară în format A3
  • Caracteristici software avansate
  • Capacitate de scanare a filmelor

Expression 13000XL Pro

Scaner A3 pentru filme și grafică

Expression 13000XL Pro este un scaner A3 de înaltă rezoluție, conceput pentru a răspunde celor mai exigente nevoi dintr-o varietate de industrii, inclusiv designul grafic. Cu un coeficient DMaX de 3,8, o tehnologie cu sursă dublă de lumină, focalizare automată, reducere a strălucirii și excepționalele funcții de procesare a imaginii SilverFast Ai 9, acest scaner oferă o reproducere excelentă a imaginii.

  • Ideal pentru scanarea filmelor
  • Scanare de calitate superioară în format A3
  • Caracteristici software avansate

Reproducere clară și precisă a imaginilor

Expression 13000XL și 13000XL Pro sunt scanere A3 de calitate superioară concepute pentru utilizări care necesită o precizie mare. Scanerul facilitează capturarea cu precizie a unor medii de tipărire cu dimensiuni până la A3+ și asigură imagini clare și rezultate profesionale de fiecare dată. Gama este excelentă pentru capturarea cu acuratețe a unor imagini detaliate, inclusiv înregistrări istorice, radiografii.

Optimizați scanarea

Epson Expression 13000XL

Densitatea optică de 3,8 Dmax și adâncimea culorii de 48 de biți ale modelului Expression 13000XL asigură o scanare clară și precisă, pentru a obține o reproducere completă a celei mai largi game de culori, chiar și în zonele umbrite. În plus, rezoluția înaltă de 2.400 x 4.800 dpi și tehnologia super-precisă Micro Step Drive permit utilizatorilor să captureze cu o claritate excepțională până și cele mai subtile detalii.

REPRODUCERE A IMAGINILOR DE CALITATE SUPERIOARĂ

O rezoluție de 2.400 x 4.800 dpi, o densitate optică de 3,8 Dmax și adâncimea culorii de 48 de biți vă permit să obțineți ușor și constant scanări cu tonuri superioare și o reproducere mai bună a culorilor.

TEHNOLOGIE LED READYSCAN

Expression 13000XL este echipat cu LED ReadyScan, o sursă de lumină ecologică, ce economisește energie, care nu necesită timp de încălzire, furnizând o scanare cu răspuns foarte rapid. Dmax și adâncimea culorii de 48 de biți vă permit să obțineți ușor și constant scanări cu tonuri superioare și o reproducere mai bună a culorilor.

SCANĂRI MAI CLARE ȘI MAI BINE DEFINITE

Un structură de senzori CCD cu 6 linii și pixeli mari oferă detalii de scanare mai mari la fiecare trecere. Un sistem de focalizare automată poate realiza automat o focalizare precisă pentru a îmbunătăți claritatea și acuratețea imaginilor sau puteți să preluați controlul complet prin intermediul opțiunii de focalizare manuală. O densitate de 3,8 Dmax și adâncimea culorii de 48 de biți vă permit să obțineți ușor și constant scanări cu tonuri superioare și o reproducere mai bună a culorilor.

SCANARE VERSATILĂ A FILMELOR

Cu Expression 13000XL Pro, puteți captura medii de tipărire transparente la niveluri de detalii fără egal. Unitatea acceptă o gamă largă de formate de film, până la dimensiunea A3+.

Combinație optimă de software și hardware

Parteneriatul cu experții în software de la LaserSoft Imaging, creatorii SilverFast, adaugă valoare și eficiență organizațiilor în care capturarea cu acuratețe maximă este de o importanță foarte mare.

Scanați o serie de medii de tipărire, inclusiv negative

Unitatea opțională pentru scanarea materialelor transparente permite utilizatorilor să scaneze în mod profesionist medii de tipărire transparente, cum ar fi filme și diapozitive pozitive sau negative. Ceea ce înseamnă că puteți digitaliza și proteja mediile de tipărire cu o calitate superioară.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient