TEHNOLOGIE MICRO PIEZO

Dacă doriţi printuri fiabile, rapide şi de înaltă calitate, este esenţial să înţelegeţi ce alimentează imprimanta dvs. - capul de printare.

TEHNOLOGIE MICRO PIEZO

Capete de printare avansate pentru prezent şi viitor

Atunci când luaţi în considerare ce imprimantă să cumpăraţi, este important să înţelegeţi ce tip de cap de printare este utilizat, pentru a lua o decizie informată. Există două tipuri principale de tehnologii ale capului de printare, cu ajutorul căldurii sau cu un element Piezo. Toate imprimantele Epson utilizează un element Piezo, deoarece considerăm că acesta asigură cea mai bună performanţă.

După debutul său la nivel global din 1993, tehnologia Micro Piezo nu numai că a fost în avangarda evoluţiei capetelor de printare cu jet de cerneală Epson, dar a şi lansat o provocare pentru toate celelalte nume mari din industria imprimării. În exclusivitate la Epson, Micro Piezo oferă o calitate superbă a produsului imprimat, concurenţii noştri având şi acum dificultăţi în încercarea de a egala această tehnologie.

Dacă doriţi să vă convingeţi, aflaţi mai jos ce o face atât de specială.

Caracteristici tehnice

Ştiaţi că?

Puneţi în context ingeniozitatea tehnologiei noastre Micro Piezo.

Detalii minuţioase

Încercarea de a identifica o singură pic��tură de cerneală (1,5 pl) pe o fotografie de dimensiuni mari (12,7 x 8,9 cm) ar fi la fel de dificilă ca găsirea unei lentile de contact pe un teren de fotbal (aproximativ 10.000 m2)! Aceste detalii minuţioase fac posibilă crearea unor fotografii minunat de realiste, cu o gamă incredibilă de tonuri şi gradaţii.

Control exact

Imaginaţi-vă că evacuarea unei picături de cerneală (1,5 pl) este o lovitură liberă de la o distanţă de 15 metri. Vă puteţi imagina jucătorul încercând să ţintească un punct din interiorul porţii - însăşi dimensiunea mingii? Şi lovirea acelui punct cu o precizie de aproape 100%, plus efectuarea a 40.000 de lovituri libere reuşite în fiecare secundă! Capetele de printare Micro Piezo sunt precise şi rapide, reducând la minimum pierderile de cerneală şi creând printuri clare şi bine definite.

Performanţă incredibilă

Dacă o picătură de cerneală (1,5 pl) ar fi de dimensiunea unei mingi de fotbal, iar cerneala ar fi evacuată dintr-un cap de printare cu 90 de duze per culoare, timpul necesar pentru a umple Stadionul Wembley cu mingi de fotbal ar fi de aproximativ o secundă! Atât sunt de rapide capetele de printare Micro Piezo.

Tehnologie de ultimă generație pentru capul de printare

PrecisionCore este cea mai nouă tehnologie de printare de la Epson, care utilizează un cip de imprimare de înaltă densitate pentru a genera până la 40 de milioane de puncte exacte.

O varietate de medii

Tehnologia inovatoare Epson Micro Piezo este suficient de flexibilă pentru a funcţiona într-o gamă largă de domenii. Pe lângă imprimarea color şi alb-negru la calitate superbă pe diferite tipuri de hârtie, această tehnologie se foloseşte şi în aplicaţii industriale. Printre acestea se numără imprimarea pe materiale textile, fabricarea de filtre de culoare şi imprimarea plăcilor de circuite.

CREĂM VIITORUL PRIN INTERMEDIUL TEHNOLOGIEI FĂRĂ ÎNCĂLZIRE

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.