SOLUȚII PENTRU AFACERI

Schimbați-vă modul de lucru prin intermediul tehnologiei inteligente care economisește timp și bani, permițându-vă să vă concentrați asupra activităților de bază.

VIZIONAȚI CLIPUL VIDEO
SOLUȚII PENTRU AFACERI

Tehnologie potrivită pentru afaceri

În lumea dinamică și competitivă a afacerilor din prezent, aveți nevoie de o tehnologie care oferă rezultate, ajută oamenii să lucreze mai eficient, prezintă imaginea corectă și funcționează perfect de fiecare dată.

Având în vedere reducerile bugetare, raportul calitate-preț este extrem de important. Epson produce rezultate pe fiecare plan. Permiteți tehnologiei noastre să vă ajute să depășiți restricțiile bugetare, să lucrați mai eficient și să rămâneți competitivi.

Modalități de lucru mai inteligente

Bucurați-vă de o imprimare mai rapidă, proiectați cu ușurință prezentările, scanați și imprimați din afara biroului și profitați de soluții inovatoare, precum realitatea augmentată. Tehnologia Epson simplifică lucrurile, prin urmare puteți aloca mai mult timp activităților principale și mai puțin timp gestionării tehnologiei.

Cost total de exploatare redus

Tehnologia Epson poate economisi zilnic bani și, prin intermediul unui serviciu de imprimare gestionat, precum Print365, vă ajută să simplificați modul în care lucrați. Permiteți personalului să se concentreze asupra creativității și colaborării – fără să vă faceți griji cu privire la costuri.

Implicați angajații

Oferiți personalului dvs. modalități noi inteligente de a partaja informații și realizați mai multe prin intermediul soluțiilor Epson. Productivitatea crește în mod semnificativ atunci când aveți instrumente pe care vă place să le utilizați și să le încorporați în munca de zi cu zi.

Contribuiți la protejarea viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai curate pentru generațiile viitoare.

Service și asistență

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Soluții de închiriere

Aflați mai multe despre modurile diferite în care puteți profita de produsele Epson prin închirierea acestora.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Transformați orice mediu de afaceri

Reduceți costurile de imprimare

Imprimantele noastre WorkForce Pro RIPS vă ajută să sporiți productivitatea cheltuind mai puțini bani pe consumabile și reducând timpul dedicat întreținerii, pentru a putea lucra fără întrerupere. Și, atunci când treceți de la imprimantele laser, puteți reduce consumul de energie cu până la 96%, deșeurile cu până la 99%⁴ și emisiile de CO₂ cu până la 92%⁵, fără compromisuri în ceea ce privește viteza sau calitatea.

Portabilitate

Imprimați, scanați și proiectați din mers, prin intermediul scanerelor, imprimantelor și soluțiilor de afișare ușoare și compacte.

Transferați rapid informațiile

Gestionați, procesați și direcționați eficient documentele, cu soluții de scanare care pot fi configurate pentru a denumi și organiza automat fișierele primite. Funcția de ignorare a detectării alimentării duble permite procesarea rapidă a documentelor delicate, precum plicurile sau post-it-urile. În plus, echipamentele Discproducer permit salvarea datelor pe CD-uri, DVD-uri și BD-uri, care rezistă 100 de ani fără să fie necesară rescrierea.

Organizați biroul

Produceți etichete rezistente, durabile pe o gamă largă de benzi și culori de text. Cu ajutorul imprimantelor de etichete LabelWorks vă puteți asigura că rapoartele, activele, dosarele și cablurile sunt etichetate corect și sunt ușor de găsit.

Imprimați rapid volume ridicate

Imprimați documente de calitate superioară la viteze foarte mari de până la 100 ipm cu WorkForce Enterprise – un multifuncțional A3 color fiabil și ecologic, cu unitate opțională de finisare, potrivită pentru aplicații de la grupuri de lucru mici până la departamente.

Scoateți în evidență conținutul

Redefiniți prezentările corporative cu puternica, dar accesibila serie EB-5500 de proiectoare instalabile. Transmiteți-vă mesajul în mod clar în diferite condiții de iluminare, cu 5.500 lm și luminozitate pe alb și pe culoare la același nivel înalt – de până la trei ori mai mare decât în cazul modelelor DLP cu 1 cip concurente³.

Implicați-vă și colaborați mai eficient

Am ușurat procesul de colaborare pentru a lucra pe documente, pentru a partaja fișiere și pentru a transforma întâlnirile obișnuite în colaborări, cu ajutorul soluțiilor noastre de afișare. Dimensiunea ecranului este scalabilă până la 100" pentru încăperi de aproape orice dimensiune, astfel încât toți participanții pot vedea bine imaginile și pot interacționa, partaja și discuta în mod Full HD, fără să fie nevoie de PC.

Descoperiți gama largă de imprimante business, multifuncționale, scanere, proiectoare și multe altele oferite de Epson.

SCANERE

PROIECTOARE

ALTE PRODUSE

Studii de caz

Descoperiți o gamă largă de studii de caz care oferă informații despre produsele și soluțiile Epson și despre tendințele pieței.

Știri

Fiți la curent cu cele mai recente știri de la Epson și descoperiți actualizări despre cele mai recente produse Epson.

CREĂM VIITORUL PRIN INTERMEDIUL TEHNOLOGIEI FĂRĂ ÎNCĂLZIRE

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient

¹ Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, FPOT după o noapte de inactivitate, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving

² Capacitate ridicată a unităților de alimentare, cu un volum de imprimare de până la 84.000 de pagini. Volumul efectiv de imprimare poate varia în funcție de imaginile imprimate și de condițiile de utilizare. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/pageyield. Pungile de alimentare cu cerneală de inițializare au cerneală pentru încărcarea circuitului. Pentru funcționarea normală, trebuie achiziționate pungi de alimentare cu cerneală noi.

³ Luminozitatea pe culoare în cel mai luminos mod, măsurată de un laborator terț în conformitate cu IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcție de condițiile de utilizare. Proiectoarele Epson 3LCD cele mai bine vândute în comparație cu proiectoarele DLP cu 1 cip cele mai bine vândute în baza datelor privind vânzările din Cercetarea PMA pentru perioada decembrie 2015-noiembrie 2016.

⁴ Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving

⁵ Bazate pe extragerea și procesarea de materiale brute și pe fabricarea de consumabile. Conform testelor prin metodologia Epson: 1. Calculul reprezintă doar emisiile de CO2 pe măsură ce încălzirea globală se intensifică. 2. Rezultatele calculului se bazează pe declarațiile pe proprie răspundere. (Nu se primește o verificare de la terți). 3. Am utilizat coeficientul de CO2 (kg de CO2/unitate) publicat în baza de date JEMAI „LCA Pro”.

⁶ De obicei, imprimantele laser cu viteze de 45-55 ppm consumă 1.500 W, însă WorkForce Enterprise are un consum redus de energie de 180 W – 320 W și imprimă cu până la 100 ipm.

⁷ Cea mai mare cotă de piață pentru proiectoarele de cel puțin 500 lumeni. (Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2016).

⁸ Studiu realizat de Future Source Consulting Limited pentru perioada 2001-2015.