ALEGEȚI SĂ FACEȚI O IMPRESIE DE DURATĂ

Calitate superioară a imaginii şi fiabilitate a proiectorului pentru afacerea dvs.

GAMA DE PROIECTOARE LASER

Definirea viitorului în domeniul tehnologiei de proiecţie laser

Cele mai avansate proiectoare din punct de vedere tehnologic combină 3LCD cu o sursă dublă de lumină laser şi beneficiază de o gamă cromatică largă şi de un raport de contrast foarte mare pentru a produce culori excepţionale, realiste, şi nuanţe de negru extrem de intense.

Compania dvs. prosperă prin creativitate şi satisfacerea provocărilor de proiectare a unor imagini mai mari, mai luminoase şi mai îndrăzneţe în cele mai solicitante medii. De aceea, depunem eforturi pentru a dezvolta proiectoare inovatoare şi versatile care să răspundă nevoilor dvs. și să vă permită să faceți o impresie de durată. Angajamentul nostru față de calitatea produselor, tehnologie, relații, service și asistență este motivul pentru care suntem lider de piață pentru proiectoare din anul 20011.

Aflaţi mai multe despre soluţiile noastre cu sursă de lumină laser

Proiecţie fără limite

Discul de fosfor anorganic, nou dezvoltat, prezintă o rezistenţă superioară la lumină şi căldură şi oferă o fiabilitate excelentă. Acesta funcţionează perfect împreună cu panourile LCD anorganice pentru a produce imagini luminoase şi vibrante, pe perioade de timp extrem de lungi. De fapt, vă puteţi baza pe o sursă de lumină care nu necesită întreţinere timp de 20.000 de ore².

Fiabilitate excepţională

Vă prezentăm proiectoarele instalabile sofisticate, pentru ecrane mari, pe care vă puteţi baza cu adevărat. Instalarea şi configurarea sunt simple, iar durata de viaţă a laserului de până la 56.000 ore şi ciclul de întreţinere a filtrului de până la 30.000 ore reduc mentenanţa la minimum.

Puneţi-vă în aplicare viziunea cu Epson

Descoperiţi cum puteţi proiecta pe orice suprafaţă cu ajutorul proiectoarelor Epson pentru spaţii mari.

Vizionare

Proiector laser pentru distanțe ultrascurte

Bucurați-vă de divertisment pe ecran mare fără a afecta stilul casei dvs. Proiectorul nostru laser pentru distanțe ultrascurte poate fi amplasat în apropierea suprafeței de afișare, poate fi configurat rapid și produce o imagine excelentă în încăperi luminoase. De asemenea, oferă o excelentă valoare, cu o sursă de lumină laser cu durată lungă de viață și o garanție extinsă.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient.

¹ În perioada 2001-2020, pentru cel puțin 500 de lumeni, cu excepția televizoarelor fără ecran, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer, trimestrul 4, CY 2020.

² Timpul aproximativ până când luminozitatea scade cu 50 % de la prima utilizare. Măsurat printr-un test de acceleraţie, care estimează utilizarea a 0,04 - 0,20 mg/m3 de particule. Timpul variază în funcţie de condiţiile şi mediul de utilizare.