TRECEȚI LA
O IMPRIMARE MAI FIABILĂ,
MAI PRODUCTIVĂ
ȘI MAI SUSTENABILĂ

WorkForce Enterprise
Vizionați clipul video
WORKFORCE ENTERPRISE SERIA

Imprimare sustenabilă, de mare viteză

Beneficiați de o calitate superbă a imaginii la viteze foarte mari, de până la 100 ppm. Oferind o securitate sporită și o compatibilitate avansată cu software-ul, imprimantele noastre multifuncționale (MFP) ecologice WorkForce Enterprise oferă o fiabilitate excepțională și performanțe excepționale la fiecare imprimare.

Broșură pentru seria WorkForce Enterprise AM-C
Broșură pentru seria WorkForce Enterprise 75/100 ppm

Flexibilitatea de a lucra așa cum vă doriți

Puteți configura imprimantele astfel încât să corespundă nevoilor precise ale afacerii dvs., cu o serie de funcționalități opționale.

Cititor de carduri pentru autentificare

Cititorul de carduri opțional poate fi introdus în panoul de sub interfața cu utilizatorul, astfel încât să poată fi adăugate cititoare de carduri ale altor producători. Alternativ, puteți adăuga un tabel de dispozitive.

Casetă suplimentară de 2 x 500 coli
Funcționalitate suplimentară cu unitatea de capsare la jumătate

Capsare la jumătate (până la 20 coli), Pliere pe jumătate (până la 3 coli), Pliere în trei/tip C (până la 3 coli)

Accesoriu opțional de capsare

Capsare la colțuri pentru până la 50 de coli

Tavă de mare capacitate (HCT) opțională

Până la 3000 de coli A4

Dispozitive de blocare a casetelor

Pentru a proteja casetele de hârtie atunci când imprimantele sunt utilizate în spații publice.

Unitate de finisare internă

Este capabilă să stivuiască, să schimbe și să capseze documentele în 3 poziții diferite și acceptă perforatorul opțional cu 2 sau 4 orificii.

Interfață grafică pentru utilizator îmbunătățită

O nouă interfață cu utilizatorul, cu ecran tactil de 10,1", permite o utilizare mai ușoară, oferind o personalizare mai bună, o operare mai simplă și fluxuri de lucru mai eficiente.

Performanță excelentă, până la produsul finit

Calitatea se extinde dincolo de hardware cu aceste imprimante, cu capacități versatile de finisare după finalizarea imprimării. O unitate de finisare silențioasă, fără căldură, ce permite capsarea colilor sau realizarea broșurilor asigură capsarea colțurilor pentru până la 50 de coli și poate produce fie 3.000 de coli (broșură), fie 4.000 de coli (capsare). Permițând stivuirea separată, unitatea de finisare a broșurilor poate produce, de asemenea, până la 20 de coli capsate la jumătate și 3 coli pliate pe jumătate sau în trei sub formă de broșură. Unitatea de finisare internă este capabilă să stivuiască, să schimbe și să capseze documentele în 3 poziții diferite și acceptă perforatorul opțional cu 2 sau 4 orificii.

Imprimare mai sigură ca niciodată

Imprimantele WorkForce Enterprise oferă caracteristici îmbunătățite pentru ca imprimarea să fie mai sigură ca niciodată.

 • Protecția datelor

  Criptarea HDD, ștergerea sigură a datelor de pe HDD, modulul Trusted Platform Module (TPM) și criptarea parolelor

 • Protecție dispozitiv

  Verificarea semnăturii firmware-ului, pornire securizată și detecție malware

 • Controlul accesului

  Autentificare utilizator, restricții funcționale și jurnale de verificare

 • Protecție documente

  Imprimare cu autentificare, scanare cu autentificare și înregistrarea lucrărilor în jurnal

 • Protecție comunicație

  IPsec, SNMPv3 și noul TLS1.3

Viitorul imprimării cu tehnologia Heat-Free

Trecerea de la imprimante laser la imprimante fără încălzire vă ajută să reduceți atât consumul de energie, cât și impactul imprimării asupra mediului.

Soluții care adaugă valoare, simplifică procesele și îmbunătățesc fluxul de lucru

 • Gestionarea producției

  Soluțiile noastre și ale partenerilor noștri de gestionare a producției sporesc productivitatea angajaților, creând, în același timp, un mediu sigur de imprimare, scanare și copiere pentru a proteja activele companiei. Aceste soluții protejează echipamentele utilizatorilor împotriva utilizării neautorizate și oferă totodată un control mai mare asupra costurilor de imprimare, cu capacități de imprimare la cerere care reduc consumul de hârtie cauzat de imprimarea documentelor nerevendicate.

 • Gestionare flotă

  Prin intermediul soluțiilor noastre de gestionare a flotei, companiile pot păstra controlul asupra tuturor imprimantelor și scanerelor, cu date transmise automat, ajutându-le să economisească timp și bani, să maximizeze disponibilitatea și să mențină productivitatea.

 • Service și asistență de la distanță

  Reduce service costs using our cloud-based device monitoring and management system that delivers advanced remote diagnostics. Secure and easy to integrate, increase customer satisfaction by enabling faster response times, fewer on-site visits and higher first fix rates. Track and monitor device usage, and minimise printer downtime.

 • Captarea și gestionarea documentelor

  Transformați informațiile fizice în conținut digital ușor de gestionat, care sporește securitatea datelor pe care se bazează afacerea dvs. Consultați soluțiile de captare a documentelor, care se integrează fără probleme cu dispozitivele noastre.

 • Imprimare mobilă și prin cloud

  Serviciile Epson de imprimare de pe dispozitivele mobile și din cloud vă permit să imprimați și să scanați de pe smartphone și tabletă, din birou și în timp ce vă deplasați.

 • Epson Open Platform

  Utilizatorii obțin controlul complet al operațiunilor lor de imprimare printr-o aplicație bazată pe web care le permite să își adapteze imprimanta pentru a îndeplini cerințe de afaceri specifice și schimbătoare, pe măsură ce sistemele IT enterprise evoluează. Soluțiile ISV terțe sunt compatibile cu dispozitivele Epson Open Platform.

Gama de produse WorkForce Enterprise

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient

1 Aproximarea se bazează pe testare internă; poate varia în funcție de numărul de copii selectat, de mediul de imprimare, precum și de setările de dimensiune, orientare și poziția hârtiei.