STRĂLUCIRE CREATIVĂ ADUSĂ LA VIAȚĂ

Gama de proiectoare instalabile Epson
PROIECTOARE INSTALABILE

Deschizător de drumuri în excelența tehnologiei vizuale

Succesul în lumea comunicațiilor vizuale presupune libertatea de a proiecta imagini mai luminoase, mai îndrăznețe și mai creative în fiecare mediu. În acest context, depunem eforturi pentru a dezvolta soluții inovatoare, flexibile, care să ducă imaginile proiectate pe noi culmi.

Angajamentul nostru față de calitatea produselor, tehnologie și relații, susținut de servicii și asistență de neegalat, este motivul pentru care am fost producătorul de proiectoare1 nr.1 din lume începând cu anul 2001.

De la educație și galerii de artă la semnalistică digitală și evenimente corporative, de la flota de proiectoare interne la piața de închirieri și montare, proiectoarele noastre reprezintă soluția inteligentă și avansată.

Tehnologie de ultimă generație

Proiectoarele noastre adaugă flexibilitate, calitate și creativitate în aproape orice locație. De la miniaturizarea produselor la instrumente simple de instalare, Epson continuă să revoluționeze piața de afișaje, oferind proiecții de clasă mondială unei piețe în continuă creștere. Am creat cel mai mic proiector de 20.000 lm din lume1, EB-PU2220B, folosind tehnologia noastră de ultimă generație 3LCD și laser.

Gama EB-PU2200 oferă instalare și configurare mai ușoare, întreținere simplificată, calitate remarcabilă a imaginii și avantaje ecologice autentice.

Fiți mai creativi cu cea mai bună tehnologie de proiecție din lume

Epson este cel mai important producător de proiectoare din lume și ne angajăm să ne menținem această poziție. 70% din echipa noastră de Cercetare și dezvoltare formată din 1.100 persoane este dedicată exclusiv descoperirii posibilităților extraordinare în tehnologia proiectoarelor. Nu încetăm niciodată să depunem eforturi în a descoperi modalități de a vă oferi tot ce este mai nou în materie de calitate, fiabilitate și flexibilitate.

Soluții pentru închiriere și prezentări

Creați spectacole vizuale excepționale

Un spectacol înseamnă mult mai mult decât ceea ce vedeți pe scenă. Este vorba despre a permite publicului dvs. să se simtă cu adevărat conectat, experimentând textura, intensitatea, claritatea și detaliile unor efecte vizuale uimitoare.

Proiectoarele noastre Pro AV flexibile, de înaltă performanță, reprezentate prin modelele EB-L30000U, EB-PU2220B și EB-PU2010B, sunt proiectate pentru o fiabilitate și o flexibilitate excepționale.

Satisfaceți cerințele publicului în teatre, amfiteatre, concerte, în cadrul unor evenimente corporative la scară largă și în spații exterioare din întreaga lume.

Soluții de instalare pentru atracția vizitatorilor

Oferiți experiențe incredibile pe care publicul dvs. nu le va uita niciodată

Expozițiile vizuale uimitoare produc experiențe memorabile care îi fac pe clienți să revină. Proiectoarele noastre cele mai avansate combină tehnologia 3LCD și de amplificare 4K cu o gamă cromatică largă și cu un raport de contrast foarte mare pentru a realiza o reproducere a conținutului realistă și uimitoare, fără niciun efect de curcubeu - perfect pentru acel moment de selfie.

Proiectoarele laser extrem de versatile din gama EB-PU1000 oferă o gamă de luminozitate de la 6.000 la 10.000 de lumeni și acceptă o serie de opțiuni de lentile, astfel încât să puteți găsi soluția perfectă. Puteți adăuga chiar și o cameră Epson externă pentru a accesa funcționalitățile avansate de instalare și calibrare.

Modelul emblematic al gamei de 10.000 de lumeni, compact, dar puternic, EB-PU2010, atinge performanțe fiabile, oferind în același timp claritate și luminozitate remarcabile ale imaginii. Acest lucru îl face perfect pentru o gamă largă de locații, inclusiv galerii, parcuri tematice, instalații de artă digitală și multe alte atracții pentru vizitatori.

Soluții de afișare pentru educația corporativă și învățământul superior

Duceți comunicarea la nivelul următor

Implicați studenții cu ajutorul unor prezentări mai strălucitoare folosind soluțiile noastre de afișare dedicate învățământului superior pentru a transmite conținutul dvs. cu cel mai mare impact.

Proiectoarele noastre laser din gamele EB-PU1000 și EB-PU2200 sunt concepute pentru cerințe de luminozitate ridicată, cu o gamă cuprinsă între 6.000 și 20.000 de lumeni. Lentilele opționale cu optică motorizată oferă flexibilitate la instalare, fiind perfecte pentru înlocuirea și modernizarea soluțiilor de afișare existente.

Captivați publicul corporativ cu ajutorul ecranelor mari

Treceți la cea mai recentă tehnologie de afișare cu laser cu ajutorul gamei noastre de proiectoare accesibile pentru spații de întâlnire de dimensiuni medii și mari, cu o luminozitate de până la 7.000 lumeni și o rezoluție de până la 4KE oferite de gama EB-L700.

Realizați prezentări de înaltă calitate, pe ecran mare, cu flexibilitatea de a proiecta de la o serie de surse diferite, inclusiv fără fir, utilizând tehnologia integrată de duplicare ecran și noul nostru sistem de prezentare fără fir ELPWP10. Înlocuiți cu ușurință soluțiile de afișare vechi datorită deplasării manuale ample a lentilei și suportului de intrare 4K.

Monitorizare și control ușor de realizat

Monitorizați cu ușurință flota dvs. de proiectoare și controlați funcțiile de bază ale proiectorului, cum ar fi pornirea și oprirea sau comutarea sursei. Reglați de la distanță focalizarea obiectivului sau poziția imaginii proiectoarelor compatibile și măsurați datele cheie de funcționare ale proiectorului.
Accesați-vă flota de proiectoare de oriunde cu soluția noastră bazată pe cloud, Epson Projector Management Connected (EPMC).
Descărcare Epson Projector Management
Descărcare Epson Projector Management Connected

Configurare simplă

Setarea și configurarea unei flote mari de proiectoare Epson nu a fost niciodată mai simplă datorită NFC (Near Field Communication) și a aplicației gratuite Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Este suficient să înregistrați datele proiectorului cu o simplă atingere a unui smartphone, să citiți și să modificați setările în aplicație și apoi să le încărcați în întreaga flotă de proiectoare, fără a fi nevoie să porniți proiectoarele.
Descărcare Epson Projector Configuration Tool pentru Android
Descărcare Epson Projector Configuration Tool pentru iOS

Proiectați mai mult, mai luminos, mai rapid!

Suprapuneți și îmbinați cu ușurință mai multe proiectoare pentru a crea ecrane foarte luminoase sau foarte mari. Nu trebuie decât să atașați camera Epson ELPEC01 și să urmați procedurile integrate de suprapunere simplă și îmbinare simplă pentru a implementa suprapunerea și îmbinarea cu două proiectoare în doar câteva minute, fără un PC. Dacă aveți nevoie de mai multe proiectoare sau dacă aveți un ecran curbat, programul software gratuit Epson Projector Professional Tool (EPPT) oferă funcționalitate avansată și suport pentru până la 15 proiectoare.
Descărcare Epson Projector Professional Tool pentru Windows
Descărcare Epson Projector Professional Tool pentru Mac

Control complet al culorilor

Utilizați soluția inovatoare a camerei Epson pentru a efectua potrivirea culorilor și a luminozității fără întreruperi, calibrarea culorilor și reglarea uniformității culorilor.

Conținut excepțional

Creați-vă propriul conținut experimental și de semnalizare cu aplicația Epson Creative Projection. Gestionați conținutul personalizat și redați-l direct de pe un card SD sau de pe un dongle USB cu ajutorul programului software Epson Projector Content Manager.
Descărcare Epson Projector Content Manager
Descărcare Epson Creative Projection

Descoperiți gama

Conectivitate extinsă

Soluții ProDisplay conexe

Descoperiți studiile noastre de caz uimitoare

Vedeți cum clienții noștri folosesc soluțiile Epson cu luminozitate ridicată pentru a-și ridica creativitatea pe noi culmi, captivând publicul cu imagini vibrante și experiențe captivante.

Calitate excepțională, aprobată de Usain Bolt!

Fiecare proiector Epson este rezultatul angajamentului nostru de a cerceta, dezvolta și produce cu o calitate superioară a imaginii, ușurință în operare și fiabilitate totală.

Soluțiile noastre Pro AV combină luminozitatea ridicată, claritatea excepțională și culorile vibrante cu cea mai mare versatilitate de instalare pentru a produce imagini puternice și vii care nu eșuează niciodată în a impresiona publicul.

Știri

Fiți la curent cu ultimele noutăți de la Epson și descoperiți actualizări despre cele mai noi
produse ale companiei.

Studii de caz

Descoperiți numeroase studii de caz care conțin informații
despre produsele și soluțiile Epson, precum și despre tendințele pieței.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutați cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteți reduce costurile și cum vă puteți eficientiza activitatea.

1 2001-2022, 500 lumeni și peste, cu excepția televizoarelor fără ecran, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4
2 Certificare IP5X în conformitate cu standardul IEC 60529. Certificarea IP5X se aplică motorului optic și modulului sursei de lumină.