Epson Device Admin

Gestionaţi şi controlaţi cu uşurinţă de la distanţă un întreg efectiv de imprimante şi scanere¹, cu control complet, inclusiv cu capacitate de instalare, configurare, monitorizare, întreţinere şi depanare a echipamentelor, pentru o productivitate sporită şi pentru reducerea costurilor.

Controlaţi, analizaţi şi gestionaţi central efectivul de imprimante, de la o interfaţă intuitivă. Economisiţi timp şi bani cu inovatorul Epson Device Admin.

Cu Epson Device Admin, problematica sarcină de gestionare şi monitorizare a efectivului de imprimante şi scanere este simplificată. Este compatibil cu o gamă largă de imprimante şi scanere conectate în reţea şi controlează totul prin intermediul unei interfeţe inteligente şi intuitive. Descărcaţi Epson Device Admin astăzi şi preluaţi controlul asupra efectivului dumneavoastră de imprimante.

Monitorizaţi şi gestionaţi centralizat efectivele de imprimante şi scanere conectate în reţea, indiferent de dimensiunea acestora

Utilitarele de gestionare a reţelei şi consistenţa instrumentelor – folosirea aceluiaşi instrument pentru o gamă largă de utilizări - pot economisi timp şi pot reduce confuzia operatorului. Această soluţie unică permite clienţilor noştri care fac afaceri să instaleze, să configureze, să monitorizeze, să întreţină, să depaneze şi să securizeze de la distanţă mediul de imprimare şi imagistică - sporind productivitatea prin economisirea de timp şi prin controlul costurilor.

În plus, această soluţie Epson inovatoare contribuie la sporirea productivităţii utilizatorului final prin maximizarea disponibilităţii echipamentelor şi prin rezolvarea proactivă a problemelor. De asemenea, este mai uşor să creaţi un efectiv numeros de echipamente de tipuri diferite şi cu opţiuni diverse instalate.

Economisiţi timp şi controlaţi costurile

Epson Device Admin permite administratorului IT să organizeze gestionarea echipamentelor în baza necesităţilor. De exemplu, este posibil să organizaţi echipamentele după locaţia geografică sau tipul lor. Un grup principal poate fi denumit după un oraş, subgrupurile pot fi asociate cu fiecare clădire sau birou din oraş, iar subgrupurile adiţionale pot fi asociate cu etaje sau departamente din fiecare clădire.

Compatibil cu toate produsele Epson

Peste 400 de echipamente Epson au fost acceptate la lansarea Epson Device Admin, inclusiv imprimante laser şi WorkForce Pro, ColorWorks, imprimante de format mare şi scanere. Acest număr continuă să crească pe măsură ce Epson lansează mai multe produse.

Creşteţi eficienţa prin intermediul unei interfeţe intuitive

Epson Device Admin oferă o interfaţă intuitivă cu utilizatorul care execută rapid operaţii complexe. Interfaţa cu utilizatorul este concepută pentru a fi eficientă şi intuitivă, limitând numărul de paşi necesari pentru a finaliza o sarcină şi simplificând operaţiile software.

Instrument de analiză şi gestionare

Funcţia de monitorizare colectează date rezumate din echipamente şi poate furniza rapoarte de stare şi analiză care vă pot ajuta să vă asiguraţi că infrastructurile de imprimare menţin un nivel de performanţe avansat şi profesional. CIO şi CTO (Chef Information/Technology Officer) pot beneficia de rapoartele de utilizare a echipamentelor pentru controlul costurilor sau atribuirea de bugete, acestea fiind trimise automat către căsuţele lor de e-mail.

Descărcare

Dacă doriţi să beneficiaţi de software-ul GRATUIT Device Admin, îl puteţi descărca aici şi vă puteţi îmbunătăţi instantaneu eficienţa.

Caracteristici

Control simplu al efectivelor de echipamenteDin consola Epson Device Admin, managerii IT pot vizualiza informaţii detaliate despre fiecare echipament, cum ar fi conectivitatea în reţea, nivelurile consumabilelor şi numărul de pagini imprimate. Se pot seta rapoarte şi alerte automate pentru un control mai avansat al utilizării şi stării echipamentelor.
Configurare perfectă a efectivelor mari de echipamenteEste uşor să creaţi un şablon de configurare pentru un singur echipament, apoi să îl clonaţi perfect pentru un efectiv mare de echipamente.
Alerte automateAdministratorii IT pot numi o persoană responsabilă în fiecare departament/birou pentru a fi destinatarul evenimentelor sau alertelor trimise prin e-mail.
Compatibilitate amplă cu produsele EpsonBeneficiaţi de o experienţă consistentă de gestionare a efectivului de echipamente Epson, datorită compatibilităţii EDA cu imprimantele Epson WorkForce Pro, scanerele business şi imprimantele de format mare.
Alerte proactive prin e-mailMonitorizaţi eficient starea consumabilelor prin intermediul unor alerte îmbunătăţite prin e-mail.
Economisiţi bani şi timpEDA vă poate ajuta să economisiţi timp prin intermediul capacităţii de a descoperi automat şi rapid adresele IP ale echipamentelor noi, de a seta cu uşurinţă grupurile şi funcţiile de monitorizare asociate şi de a configura sau modifica setările reţelei de echipamente pentru instalarea iniţială sau după aceasta.
Sporiţi-vă vizibilitatea prin intermediul raportării avansatePentru CIO şi managerii IT care doresc să menţină controlul bugetelor şi al costurilor permanente, instrumentele avansate de raportare din Epson Device Admin pot identifica următoarele aspecte: „Care este utilizarea color în comparaţie cu cea alb-negru? Dispozitivele sunt utilizate excesiv sau sunt prea puţin utilizate? Utilizarea creşte sau scade de la lună la lună?”
Preluaţi controlul prin intermediul instrumentelor avansate de gestionare uşor de utilizatEDA este conceput cu caracteristici avansate de gestionare, precum instalarea particularizabilă a efectivului de echipamente, alerte robuste, gestionarea proactivă/previzibilă a consumabilelor şi configurarea şi monitorizarea efectivului de echipamente. Cele mai noi echipamente şi politicile corporative existente sunt adăugate şi aplicate într-un singur pas la grupurile existente, economisind timp şi simplificând gestionarea dispozitivelor.
Adaptaţi efectivul de echipamente la necesităţile dumneavoastră în continuă schimbareUtilizaţi raportarea istorică pentru a identifica echipamentele care sunt utilizate insuficient sau care au funcţionalităţi specifice ce pot fi folosite pentru a satisface necesităţile de afaceri în continuă schimbare.
Gestionare flexibilă a grupurilor pentru echipamenteCreaţi în mod liber un grup de echipamente în baza locaţiei, tipului sau modelului pentru a-l gestiona şi monitoriza cu uşurinţă.
Accesaţi rapid informaţii esenţiale despre efectivul de echipamenteVizualizaţi starea echipamentului, configuraţia, alertele, grupurile, consumabilele şi informaţiile de depanare – toate pe un singur ecran.
Supported Operating SystemsMicrosoft Windows 7 SP1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 8.1 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 10 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008 32-bit/64-bit, Microsoft Windows 2008R2 64bit, Microsoft Windows 2012/2012R2 64bit.

VIITORUL IMPRIMĂRII CU TEHNOLOGIA HEAT‑FREE

Trecerea de la imprimante laser la imprimante Heat‑Free vă ajută să reduceți atât consumul de energie, cât și impactul negativ al imprimării asupra mediului.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient.

¹ Imprimante/multifuncţionale business profesionale cu jet de cerneală şi laser conectate în reţea, scanere business şi imprimante de format mare