ECONOMISIȚI SPAȚIU PE BIROU CU SCANERELE COMPACTE A4

Scaner compact pentru birou A4
Vizionați videoclipul
SCANER COMPACT PENTRU BIROU A4

Primul scaner Epson pentru traseu în formă de U

Noua gamă compactă de scanere pentru birou oferă o soluție de scanare completă pentru orice persoană care are spațiu limitat pe birou și care trebuie să scaneze diferite tipuri de documente și medii de imprimare.

Construite pentru a echilibra scara dintre putere și confort, aceste scanere extrem de versatile permit companiilor de toate dimensiunile să facă mai mult cu mai puțin și să profite de toate beneficiile unui scaner ultracompact, fără a fi nevoie să sacrifice spațiul prețios de la birou.

Caracteristici cheie pe scurt

Selectorul poziției căii

Selectorul unic de poziție a căii permite comutarea rapidă între calea dreaptă și calea de întoarcere în U, pentru a simplifica productivitatea și a scana o gamă mai largă de medii de tipărire fără întreruperi.

Calea de întoarcere în U

Scanerul în poziția „traseu de întoarcere în formă de U” este extrem de compact și permite hârtiei să fie scanate fără a extinde dimensiunea echipamentului. Economisirea spațiului prețios de pe birou.

Tehnologie de protecţie a hârtiei

Pentru a preveni deteriorarea documentelor importante și pentru a îmbunătăți liniștea fiecărui utilizator, mașina va opri automat scanarea dacă detectează o încărcare anormală a rolelor sau dacă imaginea este înclinată.

Restaurare margine document

Marginile documentelor, cum ar fi pliurile, rupturile, umbrele marginilor și găurile din urma perforării din documentele originale pot fi scanate, corectate și îmbunătățite cu ușurință prin utilizarea culorilor documentelor conexe.

Detectare murdărie pe sticlă

Preluată din gama noastră de scanere A4 sheetfed, tehnologia avansată de detectare a murdăriei avertizează utilizatorii când și unde trebuie curățată sticla scanerului – asigurând rezultate excepționale de fiecare dată, reducând în același timp rescanările inutile.

Epson ES-C380W se alătură familiei ScanWay

Modelele noastre ScanWay oferă o soluție de scanare fără PC care este simplă, fiabilă și sigură – fiecare model oferind un ecran de afișare sau butoane de comandă rapidă care permit utilizatorilor să personalizeze lucrările pentru o operabilitate îmbunătățită.

Scanați direct către foldere din rețea, adrese de e-mail, stick de memorie USB și servicii populare bazate pe cloud, inclusiv Google Drive, Dropbox, Evernote și OneDrive for business uilizând Epson Connect. Scanarea canalelor Microsoft Teams poate fi efectuată utilizând conectorul online Sharepoint.

Scanarea documentelor de identitate MRZ

Pentru agențiile de turism, hoteluri, furnizori de servicii de închirieri mașini și orice alt tip de organizații care trebuie să scaneze și să stocheze în mod regulat informațiile din pașaport, aceste scanere oferă o valoare imensă.

Utilizând software-ul nostru Document Capture Pro, utilizatorii pot captura și indexa rapid toate datele cu caracter personal din Zona de citire automată a pașapoartelor și documentelor de călătorie (TD1) și le pot stoca în siguranță într-o locație care este sigură și ușor accesibilă.

Gama de produse de scanere compacte pentru birou

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutați cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteți reduce costurile și cum puteți lucra mai eficient