TRECEȚI LA IMPRIMAREA CU JET DE CERNEALĂ

Costuri de exploatare reduse pentru a oferi un raport superior calitate-preț, concomitent cu o creștere a productivității și o întreținere minimă.

GAMA WORKFORCE PRO

Construiți un loc de muncă mai productiv cu imprimantele noastre Epson cu jet de cerneală

Această gamă de imprimante și multifuncționale pentru grupuri de lucru mici este perfectă pentru mediul de afaceri. De la afaceri mici, până la corporații mari, aceste modele pot ajuta companiile să diminueze costurile, să crească productivitatea și să reducă timpul de nefuncționare. Toate acestea în timp ce își minimizează impactul asupra mediului înconjurător și își îmbunătățesc reputația în ceea ce privește responsabilitatea socială. Aveți încredere în alegerea dvs. datorită consacratei tehnologii fără încălzire PrecisionCore, care oferă viteză, calitate și fiabilitate.

Desigur, toate aceste modele beneficiază de imprimarea fără probleme și cu minimă mentenanță oferită de tehnologia cu jet de cerneală. Aceasta nu numai că sporește productivitatea, însă procesul său de imprimare fără contact și fără căldură permite și un plus de flexibilitate în ceea ce privește mediile de tipărire.

Provocări pentru companii

Companiile se pot confrunta cu numeroase provocări. Aflați cum vă poate ajuta să le depășiți gama WorkForce Pro cu capacitatea sa de a spori productivitatea.

Descoperiți gama noastră

Sunt multe de admirat la gama WorkForce Pro, însă există câteva atribute care merită atenție în mod deosebit.

VITEZE MARI DE SCANARE ȘI FUNCȚII AVANSATE

Funcția Document Capture Pro permite persoanelor să scaneze, să salveze și să partajeze informațiile cu ușurință în cadrul companiei. Funcțiile avansate pentru denumirea, separarea și direcționarea documentelor fac scanarea simplă - și logică.

INTERFAȚĂ A UTILIZATORULUI UȘOR DE UTILIZAT

Accelerați fluxul de lucru din biroul dvs. cu ajutorul interfeței ecranului tactil de 10,9 cm intuitiv și ușor de utilizat de pe modelele multifuncționale.

VITEZĂ DE PRINTARE A PRIMEI PAGINI

Spre deosebire de imprimantele laser, nu necesită încălzire, astfel că pot să imprime prima pagină mai rapid.

TĂVI PENTRU HÂRTIE DE CAPACITATE MARE, ROBUSTE

Cu o capacitate maximă de 830 de coli (cu tavă opțională), echipa dvs. poate continua să lucreze fără întreruperi.

Ușor de utilizat pentru productivitate maximă

Îmbunătățiți fluxul de lucru cu aceste imprimante și multifuncționale ușor de utilizat. Navigarea la funcții și caracteristici este simplă, datorită interfeței intuitive digitale a ecranului tactil de pe multifuncționale. Tehnologia cu jet de cerneală vă permite să imprimați cu ușurință pe o gamă largă de tipuri de medii de tipărire și dimensiuni de pagină.

Minimizați înlocuirile cernelii

Noul sistem de alimentare cu cerneală este mai ușor de schimbat și permite volume de imprimare mai mari. Imprimați până la 10.000 de pagini monocrom și 5.000 color, fără a înlocui consumabilele3. Asta înseamnă o imprimare mai rapidă, care poate fi efectuată cu foarte puțină mentenanță.

Proiectate pentru un mediu de lucru mobil, modern

Transformați tabletele și dispozitivele mobile în instrumente de productivitate relevante cu ajutorul imprimării wireless. Pentru a imprima din mers, beneficiați de NFC și atingeți pur și simplu un dispozitiv Android compatibil de imprimantă. Epson Open Platform și colaborarea noastră cu furnizorii de software vă permit să găsiți soluția de imprimare gestionată potrivită pentru dvs.

Viitorul imprimării cu tehnologia Heat‑Free

Trecerea de la imprimante laser la imprimante Heat‑Free vă ajută să reduceți atât consumul de energie, cât și impactul negativ al imprimării asupra mediului.

Imprimante WorkForce Pro A4 color

WorkForce Pro A4 monocrom

WorkForce Pro A3+ color

Aprovizionați-vă cu consumabile

Înlocuirile de cerneală sunt mai rare, însă sunt ușor de realizat. Magazinul online Epson facilitează comanda de pungi de cerneală de schimb pentru gama WorkForce Pro.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient

¹ Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color din Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare între 1 și 30 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii iunie 2017. Datele CPP sunt preluate din raportul de informații GAP pentru luna august 2017 și reprezintă o medie a prețurilor înregistrate în Germania, Franța și Marea Britanie (cu valoarea în euro citată de GAP). Valorile Epson se bazează pe prețul recomandat al pungilor de cerneală XXL (volum de imprimare de 5.000 de pagini conform IEEE/ISO 24711/24712). Prețul pentru modelele concurente a fost cel mai redus CPP disponibil.

² Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color din Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare între 1 și 30 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii septembrie 2017. Informații preluate de la BLI.

³ Volum de imprimare aproximativ. Volumul efectiv de imprimare poate varia în funcție de imaginile printate și de condițiile de utilizare. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.epson.eu/pageyield

Conform calculelor Epson, imprimanta Epson WorkForce Pro WF-C8190DW utilizează cu 83% mai puțină energie decât HP Color LaserJet Enterprise M750dn, cel mai bine vândut model din segmentul de imprimante A3 color cu o singură trecere, cu viteza de 21-30 ppm (Raportul IDC de urmărire trimestrială a dispozitivelor periferice pe suport de hârtie, pentru livrările din trimestrul 4 din 2015 până în trimestrul 3 din 2019, publicat în trimestrul 2 din 2020). Metodologia se bazează pe „Consumul tipic de energie”, așa cum este definit și/sau simulat în procedura de testare ENERGY STAR și exprimat în kWh pe an.