Împreună ne-am asumat schimbarea

În fiecare sezon, organizația LPGA organizează un turneu oficial de calificare care contribuie la producerea unui flux consistent de talente pentru scena mondială. Epson a devenit sponsorul principal al turneului, pe măsură ce acesta intră în cel de-al 42-lea sezon competițional.

Epson Tour se concentrează pe a oferi jucătoarelor promițătoare de golf oportunitatea de a-și urma visurile.

Takanori Inaho, Președinte, Epson Europe B.V

Sprijinul Epson pentru organizația LPGA și Epson Tour subliniază angajamentul companiei de a conferi putere femeilor și de a ajuta la lansarea carierei acestor persoane excepționale. Suntem onorați să avem oportunitatea de a sprijini aceste sportive de elită și călătoriile lor individuale pentru calificarea la LPGA Tour și dincolo de asta.

Mollie Marcoux Samaan, Comisar al organizației LPGA

Suntem încântați să urăm bun-venit companiei Epson în familia LPGA. Acest parteneriat revoluționar va oferi viitoarelor staruri din întreaga lume ale acestui sport oportunități extinse pentru a-și testa talentul și a face un pas înainte spre îndeplinirea visurilor lor. Suntem recunoscători că Epson ne împărtășește angajamentul de a sprijini tinerele atlete pe măsură ce acestea se dezvoltă și evoluează, precum și de a juca un rol activ în dezvoltarea și echitatea în sportul feminin. „Drumul către LPGA” nu a fost niciodată unul mai bun.