LUCRĂM ÎMPREUNĂ PENTRU EDUCAȚIE

VIZIONAȚI CLIPUL VIDEO
SOLUȚII PENTRU EDUCAȚIE

Proiectat pentru educație

La Epson, înțelegem educația și folosim aceste cunoștințe pentru a crea o tehnologie care transformă studiul într-o activitate continuă și eficientă. Soluțiile noastre contribuie la transferul informațiilor. Acestea conectează grupuri care lucrează împreună, captează atenția și mobilizează profesorii și studenții.

Tehnologia din ziua de azi trebuie să funcționeze continuu și fără probleme, de la partajarea ecranului și studiul flexibil până la colaborarea între locații, precum și să motiveze profesorii și studenții prin intermediul strategiei Bring Your Own Device (BYOD - Utilizați propriul dispozitiv). Tehnologia Epson este compatibilă cu acest mediu de studiu dinamic.

Investiți în viitor

Studenții sunt mai conectați ca niciodată și așteaptă același lucru de la tehnologia care îi asistă la studiu. Simplu de utilizat, extrem de fiabile și ușor de întreținut, soluțiile noastre Wi-Fi conectează instituția dvs. cu ultimele evoluții din domeniul tehnologiei educaționale de astăzi și vă protejează investiția în viitor.

Vedeți rezultatele

Dați viață studiului și stimulați abilitățile. Oferiți studenților încrederea de a-și urma propriile idei și inspirați-i să descopere propriile soluții. Soluțiile noastre de colaborare pun studenții în legătură cu programa, astfel încât aceștia pot obține rezultate mai bune și își pot dezvolta aptitudini utile în viață.

Înțelegeți în întregime situația financiară

Echipamentul IT trebuie să fie durabil, ușor de utilizat și să permită studiul interdisciplinar. Tehnologia Epson oferă valoare din start pentru a vă putea concentra pe stimularea creativității și colaborării – fără să vă faceți griji cu privire la costurile ascunse.

Protejați viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai curate pentru generațiile viitoare.

Service și asistență

Aflați mai multe despre întreținerea în locație și despre garanțiile Epson.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Tehnologie care dă viață experienței de studiu

Captați atenția studenților

Îmbunătățiți studiul cu ajutorul unui dispozitiv de vizualizare Epson, o cameră ușoară de birou Full HD. Afișați pagini imprimate mari, obiecte 3D, experimente și chiar lucruri însuflețite în prim-plan, atât pentru grupuri de lucru, cât și pentru un public mai mare.

Reduceți costurile de imprimare

Imprimantele noastre WorkForce Pro RIPS vă ajută să sporiți productivitatea cheltuind mai puțini bani pe consumabile și reducând timpul dedicat întreținerii, pentru a putea lucra fără întrerupere.

Transformați predarea

Încurajați un dialog de studiu între studenți și profesori, cu ajutorul unei soluții de afișare interactivă pentru distanțe ultrascurte de la Epson. Dimensiunea ecranului contează, așadar beneficiați de proiectarea conținutului pe un ecran scalabil de până la 100" în Full HD, interacționați cu proiecte de grup utilizând gesturi sau creioane și creați, partajați și discutați adnotări fără să fie necesară pornirea unui PC.

Organizați-vă mediul de lucru

Produceți etichete rezistente, durabile cu o gamă largă de benzi și culori de text. Cu ajutorul imprimantelor de etichete LabelWorks, vă puteți asigura că rapoartele, resursele, activele, dosarele, cablurile și componentele sunt etichetate corect și sunt ușor de găsit.

Transferați rapid informațiile

Permiteți studenților să utilizeze echipamentele noastre de mare viteză și de rezoluție înaltă pentru a captura detaliile materialelor de cercetare – din negative, fotografii, cărți și ziare.

Produceți resurse de impact

Prin intermediul imprimantelor noastre de format mare, puteți produce afișe, bannere, printuri pentru îmbrăcăminte și multe altele, fără a trebui să apelați la un centru de copiere profesionist. Câteva exemple includ studenții care creează planuri și design-uri CAD arhitecturale, imprimeuri și modele pentru industria modei sau obiecte de artă și fotografie.

Imprimați rapid volume ridicate

Imprimați documente de calitate superioară la viteze foarte mari de până la 100 ipm cu WorkForce Enterprise – un multifuncțional A3 color departamental fiabil și ecologic, cu unitate opțională de finisare.

Maximizați impactul prezentărilor dumneavoastră

Dezvoltați modalitățile de studiu și dați viață resurselor dumneavoastră, cu culori foarte luminoase și cu o calitate la rezoluție superioară, care poate fi scalată la o încăpere de aproape orice dimensiune.

Oferiți fiecărui copil cea mai bună imagine

58% dintre studenți nu pot citi tot conținutul de pe un ecran plat de 70"⁴

Produse

IMPRIMANTE

SCANERE

PROIECTOARE

ALTE PRODUSE

Studii de caz

Descoperiți o gamă largă de studii de caz care oferă informații despre produsele și soluțiile Epson și despre tendințele pieței.

Știri

Fiți la curent cu cele mai recente știri de la Epson și descoperiți actualizări despre cele mai recente produse Epson.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient.

¹ Pe rețele locale cu proiectare Epson de pe mai multe computere sau care utilizează aplicația Epson iProjection concepută pentru fi utilizată cu dispozitivele Android, iOS și Google Chromebook.
² Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017. FPOT după o noapte de inactivitate, în comparație cu toate echipamentele testate la momentul publicării. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving.
³ Capacitate ridicată a unităților de alimentare, cu un volum de imprimare de până la 84.000 de pagini. Volumul efectiv de imprimare poate varia în funcție de imaginile imprimate și de condițiile de utilizare. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/pageyield. Pungile de alimentare cu cerneală de inițializare au cerneală doar pentru pornirea imprimantei. Pentru funcționarea normală, trebuie achiziționate unități de alimentare cu cerneală noi.
⁴ În comparație cu ecranul plat de 70" cu rezoluție 4k de top în clasa sa (cel mai bine vândut, în unități, cu excepția vânzărilor către hoteluri, conform datelor de la distribuitorul PMA pentru America de Nord, între ianuarie și septembrie 2015), într-o sală de curs cu configurație de 6,7 metri lățime și 8,2 metri adâncime. La solicitarea de a nota șase elemente scurte din informațiile afișate pe ecran, 58 % dintre studenții cu vârste între 12 și 22 de ani au copiat cel puțin un element în mod incorect. În baza cercetărilor din S.U.A. efectuate de Radius Research, aprilie 2016.
⁵ În comparație cu proiectoarele DLP de top cu 1 cip, destinate divertismentului pentru acasă. Proiectoarele Epson 720p sunt de trei ori mai luminoase; proiectoarele Epson 1080p sunt constant de două și de până la trei ori mai luminoase. Conform datelor NPD din perioada iulie 2011-iunie 2012. Luminozitatea pe culoare a fost măsurată în conformitate cu standardul IDMS 15.4. Luminozitatea pe culoare variază în funcție de condițiile de utilizare. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/clo.
⁶ Vânzări table albe de Sommers & Jenkins.
⁷ Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving.
⁸ De obicei, imprimantele laser cu viteze de 45-55 ppm consumă 1.500 W, însă WorkForce Enterprise are un consum redus de energie de 180 W – 320 W și imprimă cu până la 100 ppm.
⁹ Bazate pe extragerea și procesarea de materiale brute și pe fabricarea de consumabile. Conform testelor prin metodologia Epson: 1. Calculul reprezintă doar emisiile de CO2 pe măsură ce încălzirea globală se intensifică. 2. Rezultatele calculului se bazează pe declarațiile pe proprie răspundere. (nu se primește o verificare de la terți). 3. Am utilizat coeficientul de CO2 (kg-CO2/unitate) publicat în baza de date JEMAI „LCA Pro”.