EPSON CONNECT

Printaţi cu uşurinţă de pe tablete, dispozitive smartphone şi nu numai
EPSON CONNECT
APLICAŢIA EPSON IPRINT

Aplicaţia dvs. pentru printare, scanare şi multe alte lucruri

Printaţi oricând şi practic de oriunde cu o imprimantă Epson, folosind smartphone-ul sau tableta PC – Epson iPrint simplifică foarte mult lucrurile. Doar descărcaţi şi instalaţi această aplicaţie gratuită excelentă şi sunteţi pregătit să printaţi pagini web, documente Microsoft Office, fotografii şi documente PDF, dar şi să scanaţi şi să copiaţi documente.

Tutoriale video pentru aplicaţia iPrint

1.Configurare Epson Connect

How to Register for Epson Connect using Epson iPrint

2. Configurare în reţeaua locală

How to Set Up a Wireless Epson Printer to Print Using Epson Print

3. Acces la memorie

How to Save Photos to a Memory Device using Epson iPrint

4. Scanaţi şi salvaţi

How to Scan from a Wi-Fi Enabled Epson printer using Epson iPrint

5. Copiaţi

How to Photocopy a Document Using Epson iPrint

6. Stocare online

How to Print from Online Storage using Epson iPrint

7. Printaţi o fotografie

How to Print Photographs using Epson iPrint

8. Printaţi un document salvat

How to Print a Saved Document using Epson iPrint

9. Printaţi o pagină web – Android

How to Print a Web Page using Epson iPrint - Android

10. Printaţi o pagină web – iOS

How to Enable Web Page Printing in iOS

Funcţii cheie

APLICAŢIA EPSON CREATIVE PRINT

Aplicația care vă ajută să fiți creativi folosind fotografiile de pe dispozitivul dvs. inteligent.

Exprimaţi-vă creativitatea folosind propriul smartphone sau propria tabletă, prin aplicaţia Creative Print. Aceasta simplifică printarea de fotografii de pe dispozitivul dvs. inteligent. În plus, puteţi crea cărţi de vizită personalizate, puteţi personaliza cărţile de vizită şi articolele de papetărie, puteţi imprima direct pe CD-uri/DVD-uri şi puteţi transforma fotografiile într-un proiect distractiv sub formă de carte de colorat.

Cum funcţionează

Caracteristici principale

EPSON EMAIL PRINT

Printaţi de oriunde – doar trimiteţi documentul către imprimantă prin e-mail¹

Cele mai noi imprimante Epson au propria lor adresă de e-mail. Acestea pot printa automat ataşamentele primite pe adresa de e-mail, cum ar fi fotografiile şi documentele. Telefon, tabletă sau laptop – printaţi de pe orice dispozitiv, de oriunde în lume, prin simpla trimitere prin internet a unui e-mail către imprimantă.

Cum funcţionează

Caracteristici principale

EPSON SCAN TO CLOUD

Scanaţi direct către conturile de cloud

Puteţi să scanaţi documente sau fotografii atingând de câteva ori panoul de control al imprimantei şi trimiţându-le direct pe anumite adrese de e-mail sau în conturile de stocare din cloud. Doar asiguraţi-vă că imprimanta este conectată la internet.

Cum funcţionează

Caracteristici principale

EPSON REMOTE PRINT

Printare avansată de oriunde, folosind computerul¹

Nu este obligatoriu să fiţi acasă pentru a trimite fişiere pe care să le printaţi de pe computer. Instalaţi Remote Print pentru a îmbunătăţi atât eficienţa energetică, cât şi abilităţile computerului sau laptopului dvs. Tot ce trebuie să faceţi este să faceţi clic pe Fişier/Printare pentru a trimite fişierul către o imprimantă Epson de oriunde în lume1. Nu trebuie să vă faceţi griji în legătură cu formatarea sau fonturile. În plus, puteţi accesa şi controla opţiunile avansate de printare.

Cum funcţionează

Caracteristici principale

SERVICII COMPATIBILE

Alte soluţii de printare compatibile

La fel ca în cazul serviciilor de printare oferite de Epson Connect, există şi alte soluţii de printare disponibile, care sunt compatibile cu imprimantele Epson şi cu dispozitivele inteligente.

Printare cu Android integrată în software-ul Epson Print Enabler

Integrare în Android 4.4 sau în versiunile ulterioare – nu mai este nevoie de o aplicaţie separată care să fie compatibilă cu printarea. După descărcarea aplicaţiei gratuite Epson Print Enabler, găsiţi opţiunea Printare la pictograma Meniu a aplicaţiilor acceptate. Datorită faptului că este integrată în Chrome, Gallery şi Gmail, puteţi imprima în mod convenabil pagini web, fotografii şi e-mailuri. De asemenea, puteţi accesa opţiunea de printare de pe Android atât din Drive, cât şi din Quickoffice, pentru a putea imprima cu uşurinţă documente.

Cum funcţionează

Caracteristici principale

Mopria

Mopria Alliance este o organizaţie non-profit din care fac parte companii de tehnologie de top la nivel global, ce au ca scop comun furnizarea de printare wireless intuitivă de pe dispozitive smartphone, tablete şi alte dispozitive mobile.

Epson print and scan

Epson Print and Scan oferă o experienţă excepţională de printare şi scanare în ecranul Start pentru multifuncţionalele dvs. Epson conectate prin Wi-Fi, care funcţionează cu Windows 8.

Caracteristici principale

Apple Airprint

Printaţi direct de pe iPad, iPhone sau iPod Touch. Nu este nevoie să descărcaţi vreun software, să instalaţi drivere şi nici să conectaţi cabluri. Prin doar câteva atingeri în Mail, Photos, Safari sau iBooks, puteţi trimite orice vă apare pe ecran către o imprimantă Epson.

Cum funcţionează

Caracteristici principale

Căutaţi aplicaţii sau produse compatibile

Nimic gasit

Footnotes:

1 Aveţi nevoie de conexiune la internet pe imprimantă şi de un dispozitiv prin care se poate accesa internetul/serviciul de e-mail