COMBINAŢIA PERFECTĂ

GAMA DE CERNELURI EPSON CLARIA
Vizionaţi clipul video
CERNEALĂ CLARIA

Concepută pentru a se adapta modului în care imprimaţi

Indiferent dacă imprimaţi cursuri pentru şcoală, creaţi albume foto de familie sau doriţi să progresaţi în domeniul fotografiei, avem un set de cerneluri potrivit pentru dvs.

Aflaţi cea mai potrivită combinaţie imprimantă-cerneală pentru necesităţile dvs. folosind instrumentul selector de mai jos.

Vă prezentăm gama de cerneluri Claria

Aflaţi mai multe despre gama noastră

Cerneală Claria Home

Beneficiaţi de imprimare zilnică

Sunteţi în căutarea unei soluţii accesibile pentru a imprima documente cu text clar, bine definit, şi fotografii lucioase? Cerneala noastră Claria Home este răspunsul. Descoperiţi mai jos ce o face specială.

Formulă de cerneală Epson

Formula cernelii Epson Claria Home în patru culori beneficiază atât de cerneală de tip pigment, cât şi de cerneală pe bază de apă. Cerneala neagră de tip pigment este excelentă pentru imprimarea de documente durabile cu text clar, în timp ce cernelurile cyan, magenta şi yellow bazate pe apă sunt fantastice pentru producţia de fotografii lucioase.

Cu acest set de cerneluri versatile, puteţi descoperi bucuria şi confortul imprimării de fotografii de calitate superioare acasă, pe lângă imprimarea zilnică de documente.

Accesibilă

Nu are rost să aruncaţi cerneala care nu a fost utilizată. Cernelurile pentru imprimantele noastre cu jet de cerneală sunt oferite individual, astfel că trebuie să înlocuiţi doar culorile epuizate.

Puteţi face economii suplimentare utilizând cartuşe de cerneală XL, care oferă cel mai bun raport calitate-preţ pentru imprimări de mare volum.

Uşor de utilizat

Nu mai trebuie să reţineţi modelul imprimantei dvs. – gamele noastre de cerneluri pot fi identificate prin intermediul unor imagini. Căutaţi imaginea cu o căpşună pe ambalajul Epson dacă imprimanta dvs. funcţionează cu cerneală Claria Home. Este uşor de reţinut şi vă ajută să găsiţi rapid cerneala în magazin.

Indiferent dacă imprimaţi frecvent sau nu, există cartuşe de cerneală care să se potrivească necesităţilor dvs. Există dimensiuni standard şi XL şi volumul de pagini imprimate este afişat în mod clar pe partea frontală a fiecărui pachet.

Cerneală Claria Premium

Beneficiaţi de printuri excepţionale

Obţineţi performanţe maxime pe ambele planuri cu cernelurile Claria Premium în cinci culori. Este excelentă dacă imprimaţi mult acasă, deoarece poate produce atât documente de calitate superioară, cât şi fotografii lucioase excepţionale, datorită cernelii suplimentare Photo Black. Descoperiţi mai jos ce o face specială.

Imprimare de înaltă calitate a documentelor

Beneficiaţi de documente cu text, clar bine definit, cu cerneala Epson Claria Premium. Cerneala neagră de tip pigment produce text care rezistă la apă, markere şi pete, chiar şi pe hârtie obişnuită.

Fotografii lucioase excepţionale

Fotografiile sunt foarte clare, cu culori vibrante şi nuanţe de negru intense şi bogate, deoarece Claria Premium are o cerneală Photo Black suplimentară pe bază de apă.

Şi puteţi fi siguri că amintirile dvs. preţioase vor dăinui de-a lungul generaţiilor, deoarece fotografiile imprimate cu cerneala Claria Premium vor rezista până la 300 de ani într-un album foto*.

Uşor de utilizat

Nu mai trebuie să reţineţi modelul imprimantei dvs. – gamele noastre de cerneluri pot fi identificate prin intermediul unor imagini. Căutaţi imaginea cu o portocală sau un kiwi pe ambalajul Epson dacă imprimanta dvs. funcţionează cu cerneală Claria Premium. Este uşor de reţinut şi vă ajută să găsiţi rapid cerneala în magazin.

Indiferent dacă imprimaţi frecvent sau nu, există cartuşe de cerneală care să se potrivească necesităţilor dvs. Există dimensiuni standard şi XL şi volumul de pagini imprimate este afişat în mod clar pe partea frontală a fiecărui pachet.

Cerneală Claria Photo HD

Beneficiaţi de fotografii durabile, superioare

Aţi petrecut timp alegând camera foto şi obiectivele, iar acum vă puteţi completa echipamentul cu cerneluri Claria Photo HD. Cu cele şase culori puteţi produce când doriţi fotografii lucioase rezistente, cu aspect profesional. Descoperiţi mai jos ce o face specială.

Calitate excepţională a fotografiilor

Atât pasionaţii de fotografie, cât şi semiprofesioniştii vor aprecia cu siguranţă nivelul superior de calitate oferit de setul de cernelurile în şase culori. Acesta produce imagini detaliate şi tonuri de piele realiste cu gradaţii fine şi nuanţe de negru mai intense, mai naturale. Fiind concepută pentru longevitate, această cerneală de calitate superioară poate dura 300 de ani într-un album foto*.

Uşor de utilizat

Nu mai trebuie să reţineţi modelul imprimantei dvs. – gamele noastre de cerneluri pot fi identificate prin intermediul unor imagini. Căutaţi imaginea cu un elefant sau o veveriţă pe ambalajul Epson dacă imprimanta dvs. funcţionează cu cerneală Claria Photo HD. Este uşor de reţinut şi vă ajută să găsiţi rapid cerneala în magazin.

Indiferent dacă imprimaţi frecvent sau nu, există cartuşe de cerneală care să se potrivească necesităţilor dvs. Există dimensiuni standard şi XL şi volumul de pagini imprimate este afişat în mod clar pe partea frontală a fiecărui pachet.

Aveţi nevoie de ajutor la alegerea cernelii potrivite pentru necesităţile dvs?

Cernelurile standard sunt excelente pentru imprimări ocazionale, dar accesibile, în timp ce cernelurile XL sunt potrivite pentru imprimări economice, de mare volum.

Ce imprimaţi?

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Home Strawberry for your Expression Home printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Photo HD Squirrel and Elephant for your Expression Photo printer

Based on your expected usage, we recommend:

Claria Premium Orange and Kiwi for your Expression Photo printer

Instrument căutare hârtie Epson

Cele mai bune rezultate cu hârtia potrivită

Hârtia Epson este concepută pentru cele mai bune rezultate posibile în combinaţie cu produsele Epson, de la imprimantele cu jet de cerneală business până la soluţiile de grafică profesionale.

*Evaluările de durabilitate a imprimărilor se bazează pe testarea accelerată a printurilor pe medii de tipărire speciale păstrate între coperte de arhivă, în albume. Stabilitatea reală a imprimatelor variază în funcţie de media de tipărire, de imaginea imprimată, de condiţiile de expunere, de intensitatea luminii, de umiditate şi de condiţiile atmosferice. Epson nu garantează longevitatea printurilor.