DE CE TREBUIE SĂ CUMPĂRAȚI CERNEALĂ ORIGINALĂ

Noi credem că imprimarea este ca un parteneriat. La imprimarea de calitate contribuie atât imprimanta, cât şi cerneala. De aceea, este esențial să vă înțelegeți cernelurile pentru a evita posibilele capcane de imprimare.

CERNEALĂ ORIGINALĂ

Ce trebuie să ştiţi

Cine dorește să piardă timp gândindu-se la imprimanta sa? Aceasta ar trebui pur și simplu să funcționeze. Am dezvoltat cernelurile şi imprimantele noastre pentru a funcţiona în armonie, astfel încât să facă exact acest lucru şi să vă ofere rezultate fiabile și constante fără probleme. Asta se datorează faptului că investim în cercetări extinse, în unități de producție cu tehnologie superioară și supunem produsele noastre unor teste riguroase.

Însă, bineînțeles, nu putem spune același lucru despre cernelurile pe care nu le-am creat noi. Epson nu garantează faptul că aşa-numitele cerneluri compatibile sau cartuşe recondiționate vor oferi aceleași rezultate.

Sunteți dispuși să vă expuneți riscului de volume de imprimare nefiabile și imprimări de slabă calitate? Sau, mai rău, riscului să nu mai funcționeze cartuşele sau ca imprimanta să se strice? Asigurați-vă împotriva potențialelor capcane de imprimare prin utilizarea cernelii Epson originale.

Cerneală originalăCerneală compatibilăCerneală reciclată
Studiată și dezvoltată de Epson
Fabricată în unitățile Epson sterile, dotate cu înaltă tehnologie
Testată și aprobată de Epson
Acoperită de garanția pentru imprimanta Epson

Care sunt riscurile asociate cu cernelurile care nu sunt originale?

Ne dorim să aveți întotdeauna o experiență de imprimare fără probleme. De aceea evidenţiem potenţialele probleme cu care v-aţi putea confrunta prin utilizarea de cerneluri care nu sunt originale.

Defecțiuni ale imprimantei

Imaginaţi-vă că trebuie să imprimaţi un bilet de avion şi nu reușiți deoarece duzele s-au înfundat sau imprimanta nu poate recunoaşte cartuşul. Sau, mai rău, cartușul v-a fost livrat stricat înainte de a avea ocazia să începeți utilizarea sa. Cernelurile care nu sunt originale nu sunt proiectate şi testate de Epson, ceea ce înseamnă că imprimanta dvs. poate fi vulnerabilă la defecţiuni care nu sunt acoperite de garanţie.

Rezultate de slabă calitate

Așadar, aspectul contează atunci când imprimați documente comerciale importante sau suporturi de curs - ultimele lucruri pe care doriți să le vedeți sunt pete, secțiuni neclare, dungi și detalii atenuate. Iar dacă doriți să arhivați documente, este important să luați în considerare rezistența în timp a cernelii. Controalele noastre stricte de calitate vă asigură că obțineți rezultate fiabile, curate și clare, dar se poate spune același lucru și pentru cernelurile neoriginale?

Timp alocat remedierii problemelor

Indiferent dacă lucrați de la biroul de acasă sau pur și simplu jonglați cu viața de familie ocupată, suntem siguri că aveți de făcut lucruri mai bune decât să curățați după cartușele care nu sunt etanșe. Dar, din păcate, cernelurile care nu sunt originale nu sunt supuse cercetării, dezvoltării și testării noastre. Investim masiv în imprimantele și cernelurile noastre pentru a ne asigura că acestea funcționează în mod fiabil.

Economisire falsă

Costurile inițiale reduse sunt desigur atrăgătoare, dar dacă primiți un produs defect, acesta poate fi foarte dezamăgitor și costisitor pe termen lung. Puteți fi siguri că un cartuș recondiționat sau compatibil va funcționa? Și dacă ajungeți să cheltuiți timp și bani reimprimând documente care nu sunt suficient de bune prima dată? În plus, cernelurile care nu sunt originale nu sunt acoperite de Epson, așadar dacă vă vor deteriora imprimanta, garanția poate fi invalidă.

Soluția

Există o modalitate foarte simplă de a vă asigura că puteți imprima cu ușurință și puteți obține rezultate consistente - utilizarea cernelurilor originale Epson testate și aprobate. Permiteţi-ne să explicăm cum am reușit să oferim cerneluri fiabile şi de înaltă performanţă atât de speciale.

Epson funcționează cel mai bine cu Epson

Imprimarea ar trebui să fie fără probleme și fiabilă; de aceea cernelurile și cartușele noastre sunt supuse unor cercetări și dezvoltări extinse, astfel încât să funcționeze perfect împreună. De asemenea, controlăm și monitorizăm fiecare etapă a procesului de producție prin fabricarea în cadrul unor unități dotate cu înaltă tehnologie și prin testarea riguroasă. Aceasta înseamnă că vă puteți relaxa; cernelurile noastre sunt proiectate să funcționeze perfect cu imprimanta dvs. și să producă rezultate fiabile și de înaltă calitate, indiferent dacă imprimați text sau grafică. De aceea, nouă din zece utilizatori de cerneală originală sunt foarte mulțumiți de calitatea materialelor imprimate.¹

Rezultate durabile, de înaltă calitate

Există multe lucruri care contribuie la crearea unei imprimante și a unei rezerve de cerneală fiabile. De aceea am investit masiv în cercetare și dezvoltare și am dedicat nenumărați ani perfecționându-ne unitățile de producție. Fiecare cartuş este produs într-un mediu fără praf, de ultimă generaţie, pentru a preveni defecţiunile. Materialul și designul cartușului în sine au fost, de asemenea, realizate cu atenție pentru a asigura un mediu stabil pentru cerneluri.

Uşor de utilizat

Nu este vorba doar despre utilizarea ușoară zilnică a imprimantelor noastre. Am eliminat, totodată, și stresul legat de cumpărarea cernelii potrivite pentru imprimanta dvs. Puteți identifica rapid pachetul potrivit în magazin datorită imaginii de pe partea din față. Trebuie doar să consultați ghidul de utilizare pentru a afla ce imagine ar trebui să căutați. De asemenea, am dezvoltat un ambalaj EasyMail compact, care se va potrivi în majoritatea cutiilor de scrisori, atunci când primirea de către dvs. nu necesită o semnătură. Astfel, comandați online la domiciliu, fără probleme. Indiferent dacă imprimați frecvent sau nu, există cartușe standard și XL care se potrivesc necesităților dvs.

Accesibilă

Nu are rost să aruncaţi cerneala care nu a fost utilizată. Din acest motiv, aproape toate cernelurile noastre sunt disponibile ca și cartuşe individuale, ceea ce înseamnă că trebuie să înlocuiţi numai culoarea care a fost utilizată. Puteți astfel economisi până la 30%² din cerneală, în comparaţie cu cartuşele cu trei culori ale concurenţilor. Cernelurile noastre fiabile reduc, de asemenea, şansele de imprimare greşită şi sunt testate, astfel încât să vă puteţi baza pe volumul de imprimare menționat, reducând bugetul pentru nevoile dvs. de imprimare. Pentru a reduce şi mai mult costurile, cartuşele noastre XL oferă o soluţie economică pentru cei care imprimă frecvent, permiţându-vă să imprimaţi de două ori mai multe pagini³, în comparaţie cu cartuşele standard. Acest lucru reduce semnificativ costul pe pagină, ajutându-vă să economisiți bani.

Găsiţi consumabilele potrivite pentru imprimanta dumneavoastră

Cernelurile originale Epson sunt optimizate să funcţioneze cu tehnologia Epson cu cap de printare Micro Piezo™, care asigură calitate, rezistenţă şi fiabilitate fără egal

¹ Cercetare efectuată de Epson în ianuarie 2021 (n = 2.190). Proprietarii de imprimante Epson au fost întrebați: „cât de mulțumiți sunteți de calitatea imprimării cu ajutorul cartușelor de cerneală Epson originale?” Un total cumulat de 90,4 % au oferit calificativul 6 sau un calificativ mai mare, intrând în categoria „mulțumit” sau „foarte mulțumit”.

² Pe baza testelor realizate de Kyepoint Intelligence în octombrie 2022, comparativ cu modelele echivalente de imprimante ale competitorilor (HP și Canon), care utilizează cartușe cu trei culori, conform site-urilor web ale producătorilor, octombrie 2022. S-a aplicat ponderea pentru imprimarea documentelor și a fotografiilor pe baza „Studiului privind obiceiurile și atitudinea consumatorilor în materie de imprimare” realizat de 2Europe în noiembrie 2019.

³ Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi www.epson.eu/pageyield