SISTEME POS AVANSATE ADMINISTRATE DE PE TABLETĂ

Gama premiată TM-m30II-SL oferă imprimare de chitanțe multifuncțională, compactă și elegantă*

Vizionați clipul video
Vizualizare produs
SOLUȚII MPOS PENTRU PRODUSE

Sprijin în contextul provocărilor cu care vă confruntați

De la magazine mici și buticuri, până la restaurante și baruri, soluțiile mPOS au devenit un instrument esențial pentru comercianții care doresc să le ofere clienților o experiență de cumpărare memorabilă și lipsită de probleme.

Avem soluții care se conectează cu ușurință cu tablete și dispozitive mobile și vă permit să imprimați chitanțe de oriunde din magazin, precum și să oferiți compatibilitate pentru o gamă largă de sisteme de operare.

Înțelegem provocările dinamice din industria hotelieră din prezent, precum și modul în care soluțiile mPOS mai eficiente sunt esențiale pentru satisfacerea clienților și pentru dezvoltarea afacerii dvs.

Indiferent de provocările afacerii dvs., Epson dispune de soluții mPOS inteligente, funcționale și elegante pentru a îmbunătăți serviciile pentru clienți, precum și pentru a vă ușura viețile.

Concepute pentru a vă menține conectați și în mișcare

Magazine specializate și buticuri, restaurante mici, baruri, cafenele și magazine alimentare. Pentru cei care apreciază conectivitatea mobilă (inclusiv opțiunile de „sincronizare și încărcare” ale tabletei) pentru o experiență de cumpărături gratuită și simplă.

O imprimantă mPOS care poate acționa ca un hub pentru alte periferice ar reprezenta, de asemenea, un beneficiu. Un design atractiv și compact pentru a se încadra perfect în mediul de lucru. Calitatea și fiabilitatea construcției încercate și testate.

Magazine mici

Arată excelent alături de POS-ul dvs.

Puncte de vânzare cu amănuntul și restaurante - pentru cei care solicită un serviciu non-stop și de încredere. Conectivitatea excelentă îndeplinește cerințele de sistem ale clienților mPOS, inclusiv funcțiile de „Sincronizare și încărcare” ale tabletei.

Utilizatorii beneficiază, de asemenea, de un design elegant, practic, cu o amprentă redusă și extrem de fiabil, prezentând calitatea de construcție Epson testată și de încredere.

Autorulote cu mâncare

Se adaptează la mediile dvs. dificile de lucru

Pentru cei care doresc să beneficieze de un sistem familiar, ușor de utilizat, accesibil, bazat pe tablete. Dimensiune redusă, robustețe și fiabilitate. Pentru cei care doresc să rezolve problema reducerii cozilor și au nevoie să creeze un flux de lucru mai eficient.

Chioșcuri

Reduce timpul dvs. de așteptare și continuă să funcționeze

Servicii fast-food la pachet, checkout automat, automate de tichete. Utilizatorii au nevoie de o soluție extrem de fiabilă și durabilă, un design compact și un cost total de exploatare redus. O soluție ușor de încorporat în designul chioșcurilor existente. Un senzor care indică lipsa hârtiei și care permite operarea nesupravegheată.

Găsiți cea mai bună soluție mPOS pentru afacerea dvs

Avem soluții care se conectează cu ușurință cu tablete și dispozitive mobile și vă permit să imprimați chitanțe de oriunde din magazin, precum și să oferiți compatibilitate pentru o gamă largă de sisteme de operare. De asemenea, înțelegem provocările în continuă schimbare din industria hotelieră din prezent, precum și modul în care soluțiile mPOS mai eficiente sunt esențiale pentru satisfacerea clienților și pentru dezvoltarea afacerii dvs.

Indiferent de provocările afacerii dvs., Epson dispune de soluții mPOS inteligente, funcționale și elegante pentru a îmbunătăți serviciile pentru clienți, precum și pentru a vă ușura viețile.

Imprimante de chitanțe

Imprimantele de chitanțe din seria TM-m sunt proiectate cu mPOS în minte, prezentând un design industrial elegant și compact care completează perfect tabletele moderne și dispozitivele inteligente.
TM-m30II-SL este o soluție mPOS elegantă, totul într-unul, care integrează funcționalitatea de suport pentru tabletă pentru confort și economie de spațiu, făcându-l o alegere ideală pentru configurările eficiente ale sistemelor mPOS.

Imprimantă portabilă de chitanțe

Ușoare și portabile, aceste imprimante de chitanțe mPOS robuste, cu acumulator, contribuie la sporirea eficienței tranzacționale în mediile de retail și HoReCa. De asemenea, permit imprimarea portabilă, prin Bluetooth sau Wi-Fi, cu tablete sau dispozitive portabile. Aceste soluții pot accepta „imprimarea la masă” în mediile HoReCa, eliminând cozile atât în sectorul retail, cât și HoReCa sau pur și simplu permițând efectuarea plăților din mers.

Afişaj pentru clienţi

Îmbunătățiți brandingul și evidențiați promoțiile cu aceste afișaje elegante și ușor de utilizat pentru clienți, cu o configurare simplă.

Tehnologie inteligentă

Gama noastră variată de produse, utilități și caracteristici mPOS asigură acoperirea nevoilor dvs. la punctul de vânzare, pe măsură ce afacerea dvs. se dezvoltă. Avem câteva caracteristici de piață încorporate în produsele noastre, care funcționează în armonie cu hardware-ul nostru pentru a spori performanța.

Studii de caz

Descoperiți o gamă largă de studii de caz care oferă informații despre produsele și soluțiile Epson și despre tendințele pieței.

Știri

Fiți la curent cu cele mai recente știri de la Epson și descoperiți actualizări despre cele mai recente produse Epson.

Aveți nevoie de mai multe informații?

Găsiți ghiduri tehnice, software și informații suplimentare legate de toate produsele noastre mPOS.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient.