SOLUŢIILE EPSON PENTRU ACASĂ

Concret, direct şi util – acesta este genul de sfat de care aveţi nevoie când cumpăraţi o imprimantă, un scaner sau un proiector. Suntem aici pentru a vă ajuta – găsiţi mai jos echipamentul de care aveţi nevoie şi descoperiţi modul în care Epson vă poate ajuta să daţi viaţă ideilor dumneavoastră.

SOLUŢII PENTRU ACASĂ

EcoTank

Căutaţi o opţiune cu un cost extrem de redus? Imprimanta noastră EcoTank vine echipată cu cerneală originală pentru a vă permite să economisiţi în medie 90% din costurile cu cerneala¹. Încă de la început, aveţi suficientă cerneală pentru a tipări mii de pagini – ceea ce înseamnă că economisiţi timp şi bani, deoarece nu schimbaţi frecvent cartuşele.

Imprimante EcoTank monocrome

EcoTank are un rezervor de cerneală mare, care poate fi realimentat cu recipientele de cerneală incluse. Primești odată cu imprimanta suficientă cerneală pentru a imprima mii de pagini, reducând costurile și economisind timp, deoarece nu trebuie să înlocuiești frecvent tonerul.

Biroul de acasă

Indiferent dacă lucraţi de acasă sau într‑un birou mic, gama rapidă, eficientă şi totuşi compactă de imprimante WorkForce Pro constituie un element excelent pe care să îl includeţi în mediul dumneavoastră de lucru. Descoperiţi modul în care aceste imprimante wireless vă pot spori productivitatea, menţinând în acelaşi timp costurile de operare la un nivel minim.

Soluţii de divertisment

Cu ajutorul proiectoarelor Epson, casa dumneavoastră se transformă în scena acţiunii. Indiferent dacă vizionaţi sporturile favorite, urmăriţi un film clasic, redaţi conţinut în flux sau vă bucuraţi de cel mai nou joc, transformaţi această experienţă într-una cu adevărat memorabilă printr-o imagine proiectată incredibilă. Puteţi capta atenţia tuturor şi puteţi reuni familia şi prietenii, pentru a vă bucura împreună de acele momente memorabile.

Home Cinema

Ca lideri mondiali în tehnologia imaginii², ştim cum să oferim o experienţă cinematografică de înaltă calitate. Bucuraţi-vă de filme, de conţinut multimedia şi de multe altele cu aceste proiectoare uşor de folosit.

Jocuri

Timpul dumneavoastră liber se va transforma – casa dumneavoastră este pe punctul de a deveni epicentrul nopţilor de jocuri. Indiferent dacă vă feriţi de obstacolele de pe teren, luaţi o curbă sau înfruntaţi cu curaj lumi noi, oricine poate participa la acţiune cu un proiector Epson.

Proiector laser - înlocuitorul suprem al televizorului

Experimentați divertismentul de nivel superior la domiciliu cu proiectoarele Epson și redefiniți-vă experiența de vizionare dincolo de restricțiile televizoarelor standard.

Ochelari inteligenți cu ecran secundar

Ochelari inteligenți personali care oferă o experiență de înaltă rezoluție pe ecran mare, proiectată în linia vizuală a purtătorului.

Epson Connect

Tipărire simplă de pe tablete, smartphone-uri şi multe altele cu aplicaţiile gratuite şi uşor de folosit.

CREĂM VIITORUL PRIN INTERMEDIUL TEHNOLOGIEI FĂRĂ ÎNCĂLZIRE

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

¹ Numărul aproximativ de cartuşe necesare/economii realizate tipărind acelaşi număr de pagini, când se utilizează recipiente cu cerneluri incluse în gama EcoTank, fără a include preţul hardware-ului. Comparaţie realizată între media gamei A4 EcoTank şi media celor mai bine vândute 10 modele în Europa de Vest în perioada ianuarie 2017 – decembrie 2017, potrivit GfK. Costurile de tipărire au fost calculate la proporţiile cartuşelor Standard şi XL de pe piaţa din Europa Occidentală, conform studiului GfK pentru aceeaşi perioadă de referinţă, utilizând preţurile medii de vânzare cu amănuntul. Capacitatea cartuşelor de cerneală este indicată în datele comunicate pe site-urile web ale producătorilor

² Cea mai mare cotă de piaţă pentru proiectoarele de peste 500 de lumeni. (Sondaj desfăşurat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001 – 2016)