Tehnologie inovatoare a capului de imprimare

PrecisionCore reprezintă un avans revoluționar în tehnologia de imprimare. Proiectat pentru a oferi o viteză sporită și o calitate imbatabilă a imaginii, acest cip de imprimare de înaltă densitate generează până la 40 de milioane de puncte precise pe secundă, cu o exactitate uimitoare de plasare a cernelii și cu mai puține distorsiuni și imperfecțiuni.

O schimbare de paradigmă în imprimare

Datorită abilității incredibile de scalare, oferind totodată calitate a imaginii, viteză și precizie imbatabile, tehnologia PrecisionCore reprezintă o schimbare fundamentală în ceea ce privește modul în care abordăm soluțiile de imprimare.

Cipul de imprimare MicroTFP

La baza tehnologiei PrecisionCore se află cipul de imprimare PrecisionCore MicroTFP. Acest cip de imprimare este modular și poate fi utilizat în diferite configurații de capete de imprimare.

Viteză și calitate a materialului imprimat excepționale

Bazat pe tehnologia piezo pentru pelicule subțiri (TFP), pe care Epson o folosește în imprimantele comerciale pentru formate mari, cipul de imprimare MicroTFP PrecisionCore oferă performanțe de bază cu mult îmbunătățite, în comparație cu capetele de imprimare piezo obișnuite. De asemenea, acest cip oferă viteze mai mari de imprimare și o plasare mai precisă a punctelor. Actuatorii piezo cu film subțire, care acționează ca pompe declanșând picături de cerneală, au o grosime de doar 1 micron și pot controla cu precizie forma și volumul picăturilor la o rată de până la 50.000 de ori pe secundă, pentru fiecare duză. În plus, prin creșterea lungimii plăcii duzei și, prin urmare, a lungimii liniei duzei, de la 1 inch la 1,33 inchi, capetele de imprimare PrecisionCore sunt capabile să ofere o calitate profesională a materialului imprimat, la viteze incredibil de mari, cu o calitate imbatabilă a imaginii.

Creșterea potențialului

Cipurile modulare PrecisionCore pot fi combinate în diferite modalități, pentru a construi diverse capete de imprimare, de la cele pentru linii de prese industriale, la cele în serie pentru desktopuri. Pe măsură ce continuă să evolueze, PrecisionCore se transformă într-o platformă matură pentru tehnologia de imprimare, iar potențialul acesteia este încă, în mare parte, nedescoperit.

Viitorul imprimării cu tehnologia de imprimare Heat-Free

Trecerea de la imprimante laser la imprimante Heat-Free vă ajută să reduceți atât consumul de energie, cât și impactul imprimării asupra mediului.