IMPRIMANTĂ COLOR PENTRU ETICHETE

Simplificaţi producţia de etichete color

Imprimantele noastre cu jet de cerneală de etichete color cu volume variabile elimină problemele tradiţionale determinate de supraimprimarea termică. Acum, puteţi să imprimaţi cu uşurinţă etichete color, bilete şi ecusoane personalizate de calitate superioară, când şi cum doriţi. Nu se mai pierde timp, nu mai există întreruperi, pierderi de materiale sau inconvenienţe. Eliminaţi stocurile de etichete imprimate în prealabil, întreruperile procesului de producţie, comenzile pierdute şi livrările întârziate.

Vă prezentăm imprimantele de etichete color

Utilizări

De la producţie şi retail la farmaceutică, sănătate şi producţia de bilete, există un echipament ColorWorks care poate face o diferenţă reală, oferindu-vă flexibilitatea de a imprima etichetele de care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie. Seriile ColorWorks C6000, C6500, C7500, C3500 și C831 sunt, de asemenea, ideale pentru companii care doresc să imprime etichete care să respecte cele mai recente standarde GHS (Globally Harmonised System - Sistem armonizat la nivel global) pentru etichetarea substanţelor chimice.

Producţie (etichete pentru produse)

Imprimantele Epson color pentru etichete sunt ideale pentru companiile cu volume medii şi mici şi game largi, îmbunătăţind gestionarea stocului şi identificarea produselor, precum şi serviciile oferite clienţilor.

Producţie (etichete funcţionale)

Imprimantele Epson color pentru etichete sunt ideale pentru companiile cu volume medii şi mici şi game largi, îmbunătăţind gestionarea stocului şi identificarea produselor, precum şi serviciile oferite clienţilor.

Etichete pentru substanţe chimice (GHS)

Imprimantele pentru etichete ColorWorks utilizează cerneluri tip pigment combinate cu medii de tipărire pentru etichete mate din PE pentru a produce etichete pentru substanţe chimice GHS care sunt complet conforme cu BS5609.

Retail

Soluţiile noastre rapide, fiabile şi flexibile pentru etichete color pot fi implementate în numeroase aplicaţii de imprimare în sectorul retail, de la etichete pentru rafturi, etichete de preţ şi promoţionale, până la etichete pentru produse realizate în magazin.

Producţie de bilete

Cu ajutorul imprimantelor noastre convenabile pentru etichete color, acum puteţi să produceţi bilete pentru evenimente cu volume variabile, cu mesaje de marketing personalizat sau să includeţi fotografiile vizitatorilor pe ecusoane.

Sănătate

Culoarea de pe etichetele utilizate în domeniul sănătăţii îmbunătăţeşte recunoaşterea vizuală a informaţiilor vitale, reducând riscurile operaţionale pentru spitale şi, mai important, garantează pacienţilor siguranţă şi îngrijire la un nivel superior.

Alimente şi catering

Imprimantele Epson pentru etichete color ajută producătorii de alimente şi retailerii să creeze etichete la cerere care ies în evidenţă, personalizând, în acelaşi timp, alimentele şi sporind vizibilitatea mărcilor.

Valoarea culorii la cerere

Software

Software simplu şi intuitiv

Studii de caz

Viziune, opinii și noutăți de la Epson concepute pentru a inspira, a informa și a veni în sprijinul celor interesați - aflați despre tendințele din domeniu, vedeți cum utilizează clienții produsele noastre și folosiți aceste informații pentru a vă fundamenta deciziile.

Știri

Aflaţi mai multe despre produsele pe care le lansăm, despre modul în care clienţii noştri le utilizează şi despre opiniile noastre cu privire la ceea ce se întâmplă în lumea în care trăim şi lucrăm.

Find out more about our Colour Label Printer range

Soluțiile noastre de etichetare vin în toate dimensiunile

Descoperiți gama noastră de imprimante de etichete versatile

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient

¹ Se aplică numai pentru CW-C6000PE și CW-65000PE.