Tehnologii inovatoare

Epson caută perfecțiunea. Tehnologiile noastre brevetate ne situează în mod constant pe lista principalilor deținători de brevete de proprietate intelectuală (PI) la nivel global. Acest angajament în materie de inovație este cel care ne-a determinat să devenim principalul deținător al portofoliului de brevete pentru gamele noastre principale de produse și ne‑a câștigat recunoașterea ca lider în tehnologie în Topul 100 al Inovatorilor Globali alcătuit de Thomson Reuters, timp de cinci ani consecutiv1.

TEHNOLOGII INOVATOARE

Tehnologii pentru imprimante

PrecisionCore®

Tehnologie de ultimă generație pentru capul de printare

PrecisionCore este o nouă tehnologie de printare care utilizează un cip de imprimare de înaltă densitate care poate genera până la 40 de milioane de puncte exacte.

Tehnologia avansată MicroPiezo®

Tehnologie avansată pentru printuri superioare cu rezistență industrială

Tehnologia capului de printare MicroPiezo asigură o plasare clară și precisă a cernelii pentru o calitate înaltă a imaginii și viteze de imprimare optimizate. De asemenea, deoarece nu utilizează căldură, acesta poate fi folosit cu o gamă largă de cerneluri pentru imagini bine definite și durabilitate pentru aplicații diverse.

Viitorul imprimării cu tehnologia Heat‑Free

Trecerea de la imprimante laser la imprimante Heat‑Free vă ajută să reduceți atât consumul de energie, cât și impactul negativ al imprimării asupra mediului.

Tehnologia rezervorului de cerneală

Revoluționară. Fără înlocuirea cernelii.

Vă prezentăm imprimarea fără cartușe. Imprimanta noastră cu sistem integrat de recipiente de cerneală este livrată cu cerneală până la trei ani în cutia imprimantei2, astfel încât compania dvs. se poate aștepta la economii de imprimare de până la 74%3.

Proiectoare

3LCD

Explorați proiectoarele 3LCD cu luminozitate pe culoare

3LCD este o tehnologie sofisticată și inovatoare care folosește trei cipuri pentru a oferi imagini vibrante și realiste pentru cei mai exigenți clienți, atât pentru uz profesional, cât și personal.

CLO

Culorile schimbă totul.

Beneficiați de proiecții mai luminoase și mai vibrante prin intermediul luminozității pe culoare (CLO) de la Epson.

Tehnologia laser

Precizie de lumină laser

Beneficiați de calitate și fiabilitate fără egal, datorită noii noastre surse de lumină laser și filtrului avansat. Combinați caracteristicile versatile de prezentare cu utilizarea timp de 30.000 ore4 fără întreținere și cu performanțele constante, pentru o siguranță suplimentară în timpul prezentărilor importante. Astfel de inovații tehnologice ne asigură în continuare primul loc5 în domeniul proiectoarelor, la fel cum o fac încă din 2001.

Software pentru proiectoare

Obțineți mai mult de la proiectorul dvs. Permiteți proiectorului să atingă potențialul maxim.

Beneficiați de soluțiile noastre software specializate Epson pentru a perfecționa proiectorul și pentru a beneficia de capacități sporite, încredere și control. Compania noastră este producătorul numărul unu de proiectoare din lume5, de aceea înțelegem necesitatea unor soluții de proiecție potrivite, care să vă permită să prezentați conținut așa cum doriți și unde doriți, cu ușurință și eficiență.

Cerneală de calitate

Cerneală Claria

Concepută pentru a se adapta modului în care imprimați

Indiferent dacă imprimați cursuri pentru școală, creați albume foto de familie sau doriți să vă etalați cele mai recente abilități de fotograf, veți găsi cu ușurință setul de cerneală potrivit pentru dumneavoastră.

Cerneală DURABrite Ultra

Concepută special pentru imprimare business

Fiind concepută pentru imprimare business, cerneala DURABrite Ultra de la Epson se usucă rapid, are o durată lungă de viață și este rezistentă la pete.

Datorită particulelor de pigment cu înveliș de rășină care aderă la suprafața hârtiei, spre deosebire de cerneala pe bază de apă care se îmbibă în aceasta, cerneala DURABrite Ultra produce text și grafică cu aspect laser și uscare rapidă pe multiple tipuri și varietăți de hârtie.

De ce să cumpărați produse originale?

Noi credem că imprimarea este o colaborare. Este nevoie atât de o imprimantă, cât și de cerneală pentru a produce o imprimare de calitate. De aceea este esențial să înțelegeți cerneala dumneavoastră pentru a evita capcanele potențiale de imprimare. Aflați ce deosebește cerneala noastră de cea a concurenței.

Conectivitate

Descoperiți beneficiile soluțiilor inovatoare de aplicații Epson, concepute pentru a satisface nevoile atât ale afacerilor, cât și ale consumatorilor. Aplicațiile de vârf ale Epson sunt dezvoltate meticulos pentru a optimiza operațiunile, a crește productivitatea și a simplifica fluxurile de lucru. Indiferent de industria dumneavoastră, fie că este vorba de comerț cu amănuntul, ospitalitate, îngrijire medicală sau orice alt sector, soluțiile de aplicații ale Epson oferă funcționalități personalizate adaptate cerințelor dumneavoastră specifice.

Bucurați-vă de confortul gestionării inventarului, a sistemelor de punct de vânzare, a imprimării mobile și a scanării de documente integrate fără probleme cu interfețele prietenoase cu utilizatorul ale Epson. Rămâneți un pas înaintea celorlalți cu soluțiile adaptabile de aplicații Epson, care deblochează posibilități nelimitate pentru afacerea sau interesele personale ale dumneavoastră astăzi.

Epson Connect

Imprimați cu ușurință de pe tablete, dispozitive smartphone și nu numai

Serviciile Epson de imprimare mobilă și din cloud vă permit să imprimați și să scanați în mod wireless de pe dispozitive smartphone și tablete de acasă, de la birou și în timp ce vă deplasați.

Epson Device Admin

Controlați, analizați și gestionați central efectivul de imprimante, de la o interfață intuitivă.

Gestionați și controlați cu ușurință de la distanță un întreg efectiv de imprimante și scanere8 cu control complet, inclusiv cu capacitate de instalare, configurare, monitorizare, întreținere și depanare a echipamentelor, pentru o productivitate sporită și pentru reducerea costurilor.

Aplicația Epson de calculare a costurilor cernelii LFP

Calculați consumul de cerneală pentru diferite tipuri de imagini

Aplicația Epson de calculare a costurilor cernelii LFP este concepută pentru a vă furniza costul pe pagină al cernelii pentru imprimantele selectate din seriile Stylus Pro și SureColor de la Epson. Costurile sunt calculate cu ajutorul mostrelor de imagini reprezentative pentru fiecare imprimantă și tip de aplicație8.

Epson iProjection

Conectați-vă și prezentați wireless

Interacționați cu publicul, realizați o prezentare mai dinamică și implicați pe toată lumea pentru a aduna idei. Aplicația noastră iProjection facilitează acest lucru permițându-vă să prezentați wireless documente, imagini și pagini web direct de pe dispozitive inteligenteiOS sau Android.

Epson Document Scan

Scanați documentele direct către dispozitivul mobil.

Epson DocumentScan vă permite să scanați documentele direct de pe dispozitivul Android™. Puteți previzualiza datele scanate și le puteți trimite către e-mail, le puteți trimite direct către alte aplicații sau către servicii de stocare cloud precum Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ și Microsoft® OneDrive.

Aplicația EPOS Epson pentru chitanțe

Aplicația ePOS Epson pentru chitanțe demonstrează cât de ușor este să creați, să imprimați și să trimiteți chitanțe de pe iPhone sau iPad.

Creați un POS mobil (mPOS) și un sistem de introducere a comenzilor în doar câțiva pași simpli.

TM utility

Această aplicație vă permite să setați conexiunea wireless, să configurați setările și să imprimați mostre de chitanțe de pe iPhone, iPad și iPod touch pe o imprimantă de chitanțe Epson.

iLabel

Epson iLabel vă ajută să creați, să stocați și să imprimați etichete de pe un dispozitiv inteligent.

Profitați la maximum de caracteristicile dispozitivului dumneavoastră, cum ar fi, spre exemplu, transcrierea vocii, pentru a adăuga o nouă dimensiune experienței dumneavoastră la etichetare.

1 Pe baza numerelor de cerere de brevet publicate (CY2016). Conform cercetării Epson.

2 Bazat pe un volum mediu de imprimare de 140 de pagini pe lună și luând în considerare cel mai mic volum produs cu setul inițial de cerneluri.

3 Calculul comparativ pentru cartuşele de cerneală se bazează pe cel mai mic volum pentru cartuşe utilizat în cele mai bune 20 de imprimante cu jet de cerneală A4 concurente, conform IDC EMEA Hardcopy Tracker (date din trimestrul 4 2016) în perioada aprilie 2016 – martie 2017. Calculul s-a bazat pe volumul cartuşelor standard ale concurenţilor împărţit la volumul mediu inclus al imprimantelor Epson EcoTank ITS.

4 Durată de viață a laserului de până la 83.000 de ore în modul particularizat.

5 Cea mai mare cotă de piață pentru proiectoarele de cel puțin 500 lumeni. (Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2016).

6 În baza standardului pentru măsurare JEITA CP‐3901A: hârtie lucioasă de dimensiune A4; temperatură de 23°C; umiditate de 50%.
Imprimante/multifuncționale business profesionale cu jet de cerneală și laser conectate în rețea, scanere business și imprimante de format mare.

7 Imprimanta Epson SC-P5000 cu set de cerneluri violet poate obține 99,0 % dintre culorile solide PANTONE® atunci când este utilizată împreună cu hârtia de testare albă semimată Epson și cerneala Epson. Imprimanta Epson SC-P5000 cu set de cerneluri LLK poate obține 98,8 % dintre culorile solide PANTONE® atunci când este utilizată împreună cu hârtia de testare albă semimată Epson și cerneala Epson.

8 Costurile suplimentare variabile pot influența costurile, inclusiv, dar fără a se limita la, tipul mediei de tipărire, întreținere, consumul de curent, setările imprimantei și înlocuirea de piese. Prețurile pentru cernelurile Epson se bazează pe prețul actual din lista de cerneluri Epson pentru Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie, începând cu luna februarie 2013. Costurile sunt bazate pe utilizarea setărilor implicite ale imprimantelor și pe consumabilele Epson originale cu cel mai mare volum de imprimare.