Gama T în 6 culori

SureColor SC-T7700D de 44" este o soluție de imprimare complet integrată, care oferă productivitate mare, securitate înaltă, funcții inteligente și utilizare facilă.

Datorită designului versatil și dimensiunii compacte, SC-T7700D este ușor de instalat în majoritatea mediilor de lucru. Documentele confidențiale sunt procesate în siguranță, datorită caracteristicilor IT și de securitate îmbunătățite. Vitezele mari de imprimare și unitatea cu două role sporesc productivitatea.

SureColor SC-T7700D

44 inci

SureColor SC-T7700D de 44" este o soluție de imprimare complet integrată, care oferă imprimare productivă, funcții inteligente și utilizare facilă.

Caracteristici cheie

Calitate îmbunătățită a imaginii și imprimări marcate cu cerneală roșie specială

SC-TC7700D compatibil cu Adobe Postscript 3 ca standard creează imagini de înaltă calitate, cu imprimare detaliată, utilizând capul de imprimare PrecisionCore MicroTFP de 2,64", tehnologia picăturilor variabile și tehnologia de verificare a duzelor. Cernelurile UltraChrome XD3 tip pigment în 6 culori includ o nouă cerneală roșie, care este utilă pentru marcarea desenelor CAD, reproducând realist nuanțele de roșu și fiind identică roșului din logo-urile corporative.

Monitorizare de la distanță a stării imprimării în timp real

Cu platforma Epson Cloud Solution PORT, puteți monitoriza de la distanță, oricând și oriunde, echipamentele din toate locațiile sau mai multe imprimante dintr-o singură locație. Production Monitor este una dintre aplicațiile Epson Cloud Support PORT și oferă grafică clară și ușor de înțeles pentru a vedea dintr-o privire modul în care funcționează fiecare imprimantă din flota dvs. Datele detaliate pot fi utilizate pentru a analiza cu ușurință productivitatea și a primi actualizări operaționale zilnice, de oriunde. Serviciile de monitorizare a întreținerii și de depanare de la distanță îmbunătățesc productivitatea și eficiența.

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutați cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteți reduce costurile și lucra mai eficient