IMPRIMANTE MATRICIALE

Îmbinând alinierea de înaltă precizie a capului de printare şi gestionarea sofisticată a hârtiei, gama completă de imprimante de diferite dimensiuni de la Epson poate face faţă celor mai exigente medii independente de imprimare.

Puteţi realiza mai multe cu Epson

Fiind unul dintre cei mai importanţi producători de imprimante matriciale, Epson a lucrat îndeaproape pentru a sprijini activitatea companiilor, cum ar fi băncile şi oficiile poştale, prin echipamentele noastre fiabile, durabile, cu costuri reduse şi de mare viteză. Fiind ideale pentru birouri, pentru procesarea de cecuri şi tipărirea continuă, nu există o alternativă mai bună decât imprimantele noastre matriciale.

Găsiţi imprimanta potrivită pentru afacerea dvs.

Indiferent de cerinţele dvs., Epson oferă imprimantele potrivite.

Achiziţionaţi acum o imprimantă mai bună

De ce ar trebui să schimbaţi imprimantele matriciale existente cu cele mai recente modele? Acestea oferă fiabilitate îmbunătăţită şi un cost total de exploatare extrem de redus, precum şi imprimare şi funcţii de reţea mai rapide. Descoperiţi gama mai jos.

Epson LQ-2090II

LQ-2090II oferă viteză USD (ultra speed draft), îmbunătăţită de 550 de caractere pe secundă la 10 caractere pe inci, fiind concepută pentru volume mari de imprimare, cum ar fi rapoarte de stocuri şi loturi mari de facturi sau documente pentru mărfuri.

Epson LQ-590II

LQ-590II este o imprimantă matricială de mare volum, proiectată pentru o imprimare rapidă şi fiabilă. Schimbaţi imprimantele matriciale existente cu cele mai recente modele ale noastre pentru un cost total de exploatare extrem de redus.

Avantajele imprimantelor matriciale

ESC/P (Codul standard Epson pentru imprimante) este standardul de control al imprimantelor matriciale standard la nivel mondial. Adoptat în marea majoritate a pachetelor software populare, ESC/P vă permite să conectaţi direct echipamentul şi să imprimaţi.

 • Compatibilitate

  Perfect compatibil cu software-ul existent, ESC/P2 este conceput pentru a fi utilizat cu sisteme de operare non-Windows, permiţându-vă să manipulaţi fontul fără a avea nevoie de procesoare costisitoare. Dacă utilizaţi Windows, veţi putea atinge viteza maximă a imprimantei folosind fonturile încorporate ale imprimantei.

 • Tehnologie eficientă de imprimare

  Capacitate continuă (până la 1 original + 9 copii)

 • Fiabilitate

  Tipăriri de lungă durată (până la 100 de ani)

 • Mai puţină risipă

  Noile imprimante folosesc aceleaşi ribon ca modelele existente, astfel încât să puteţi achiziţiona un model mai recent fără a fi nevoit să renunţaţi la ribonul nefolosit.

Ribon original Epson

Epson este cel mai mare producător din lume de imprimante pentru bănci şi oficii poştale, cu o gamă de produse ce oferă imprimare la cea mai mare viteză, cu cele mai reduse costuri, cu fiabilitate şi durabilitate pentru toate tipurile de tipărire. Ideale pentru activităţile de birou, de procesare a cecurilor şi de imprimare continuă, pentru care nu există o altă alternativă decât imprimarea eficientă.

Noile tehnologii, cum ar fi tehnologia inkjet din Seria GP pentru sarcini solicitante, oferă acum mai multă valoare la un cost extrem de redus.

Economisiţi timp

Ribonul original Epson minimizează întreruperile. Materialul şi modelul unic ale ribonului original de la Epson elimină şi problemele legate de răsucire şi blocare.

Nivel înalt de calitate cu fiabilitate crescută

Lungimea garantată a ribonului original de la Epson asigură o capacitate de imprimare considerabilă, iar calitatea imprimărilor este în continuare ridicată. Prin utilizarea ribonului original de la Epson, durata de funcţionare a imprimantei Epson este prelungită.

Cum pot identifica un produs Epson original?

Eticheta de siguranţă Epson Color Shift de pe cartuşul cu cerneală, de pe ribon şi de pe cartuşul cu pigmenţi vă ajută să identificaţi dacă un anumit tip de cerneală, ribon sau cartuş de pigmenţi de la Epson este un produs original sau contrafăcut.

 • 1 Mişcaţi cutia
 • 2 Culoarea de pe etichetă ar trebui să se schimbe de la o nuanţă de bronz către verde atunci când se schimbă unghiul.

Prezentarea gamei

Comparaţi
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

  Eliminare din comparaţie