SOLUŢII PENTRU PRE-PRESS

Vă puteţI baza pe culori dense pentru a obţine rezultate superbe.

Soluţiile noastre stabilesc noi standarde în domeniul imprimării cu precizie a mostrelor comerciale şi de ambalaje, permiţând separarea cu acurateţe a filmelor şi imprimarea de plăcuţe.

PRE-PRESS

Culori dense

Gestionarea eficientă a culorilor este esenţială pentru furnizarea constantă de culori precise în decursul fluxului de lucru. Este şi mai important ca proprietarii de mărci să poată transmite mesaje prin intermediul mai multor platforme.

Aveţi responsabilitatea de a vă asigura că mostrele şi produsele imprimate sunt identice chiar şi atunci când utilizaţi imprimante diferite cu tehnologii diferite - digitală, litogravură, web sau flexo. Vă puteţi baza pe soluţiile noastre pentru a obţine constanţă şi predictabilitate. Vă ajutăm să obţineţi ceea ce doriţi de prima dată; de fiecare dată.

SureColor SC-P5000

SC-P5000 este concepută pentru două sectoare principale din industria de imprimare – proofing pre-press pentru companiile de publicitate, pentru produc��tori şi designerii de produse şi printare la calitate de galerie pentru fotografii profesionişti şi artiştii plastici. Imprimanta poate fi furnizată în două configuraţii posibile – cu cerneală violet pentru proofing sau cu un set de cerneluri LLK pentru fine art şi fotografie.

Produse

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient