DIMENSIUNEA DE AFIŞARE CONTEAZĂ

Cu Epson, vedeţi mai mult conţinut, cu mai multe detalii.

VIZIONAŢI CLIPUL VIDEO DESCĂRCAŢI BROŞURA

Ce ar trebui să căutaţi pentru un mod de afişare optim?

Atunci când alegeţi tehnologia de afişare potrivită pentru instituţia dvs., trebuie luate în considerare numeroase aspecte. Una dintre primele întrebări pe care le puteţi pune este: Am nevoie de o soluţie de proiectare all-in-one, de o tablă albă sau de un ecran plat?

Afişarea optimă, cu vizibilitatea corectă, este esenţială atât pentru profesori, cât şi pentru studenţi, permiţând tuturor să profite la maximum de fiecare curs, prin intermediul conţinutului vibrant de pe ecran. Unul dintre avantajele proiectoarelor Epson este faptul că oferă posibilitatea de a scala dimensiunea ecranului, pentru a se potrivi în încăperi de dimensiuni diferite.

Dimensiunea potrivită pentru vizibilitatea optimă

Mai întâi găsiţi dimensiunea de ecran potrivită pentru încăperea dvs. Această alegere simplă este foarte importantă – trebuie să afişaţi conţinutul în mod clar pentru a beneficia de prezentări eficiente, asigurând, în acelaşi timp, conformitatea cu standardele de sănătate şi siguranţă. Oferind o soluţie scalabilă, care se potriveşte în încăperi de orice dimensiune, proiectoarele Epson uşurează mai mult ca niciodată această soluţie.

Proiector Epson Ecran plat
Dimensiune Dimensiune imagine
(diagonală)
Scalabilă până la 500"1 Ecran plat interactiv mediu, de 65"–69"2
Dimensiune reglabilă Scalabil Fix

Îndepliniţi cu uşurinţă cerinţele privind dimensiunea minimă a ecranului

Lucrul pe un ecran prea mic nu ar fi prea confortabil – vă sunt afectaţi ochii, iar calitatea conţinutului afişat poate fi compromisă.

Din aceleaşi motive, aveţi nevoie de un ecran cu dimensiuni corecte, potrivit pentru mediul de predare – de aceea proiectoarele Epson oferă o dimensiune a ecranelor care satisface standardele de sănătate şi siguranţă aplicabile experienţei echivalente de lucru la birou. (Directiva UE 90/270/CEE – Echipamente cu ecran de vizualizare).

Datorită scalabilităţii dimensiunii ecranului şi funcţionalităţii proiectoarelor Epson, este uşor să vă asiguraţi că imaginea afişată nu este prea mică, are o calitate superioară şi este vizibilă în mod clar pentru toată lumea, luând în considerare distanţele de vizualizare faţă de ecran. În acest mod, toată lumea are aceleaşi oportunităţi de a interacţiona.

Aflaţi dimensiunea de ecran ideală pentru sala dvs. de conferinţe

Instrumentul nostru interactiv pentru distanţa de vizualizare vă permite să calculaţi dimensiunea ideală de ecran pentru proiectorul dvs., în baza dimensiunilor, configuraţiei şi numărului de scaune din încăpere.

DISTANŢA DE VIZUALIZARE ACCEPTABILĂ3 PENTRU 300" ECRANUL PROIECTORULUI ESTE DE 14.2m

Browserul dumneavoastră nu acceptă eticheta canvas HTML5.

CONFIGURAŢIA ÎNCĂPERII

DIMENSIUNI ÎNCĂPERE (METRI) Lăţime:    Lungime: Dimensiune de încăpere neacceptată

NUMĂR DE SCAUNE

84"
50"84"
300"
50"500"

Alegeţi-vă soluţia

Obţinerea unei dimensiuni optime a ecranului înseamnă reproducerea experienţei medii de lucru la birou pentru toţi studenţii din clasă, inclusiv pentru cei care se află la distanţa cea mai mare faţă de ecran.

Conform testului Snellen pentru raza de vizualizare, pentru ca o imagine să aibă aceeaşi dimensiune atunci când se află la o distanţă de două ori mai mare, aceasta trebuie să fie de două ori mai înaltă sau să aibă o suprafaţă de patru ori mai mare.

DESCĂRCARE PLIANT

Colaborare optimizată

Pe lângă oferirea unor performanţe optime ale ecranului, proiectoarele Epson sunt concepute pentru a se integra în sistemele existente. Prin intermediul soluţiilor Epson pentru săli de conferinţe, puteţi crea un mediu flexibil, dinamic, pe termen lung şi puteţi unifica mijloacele de comunicare pentru a asigura în permanenţă un flux de lucru fără probleme pe toate dispozitivele.

Salvaţi, partajaţi şi imprimaţi

Proiectaţi în mod wireless de pe dispozitive mobile

Adnotaţi cu o precizie fără egal

Colaboraţi prin intermediul conferinţelor video de calitate superioară

Calitate remarcabilă

Reglarea automată a luminii oferită de proiectoarele Epson detectează condiţiile de luminozitate din încăpere şi ajustează în mod adecvat nivelul acesteia, pentru a putea vizualiza în mod clar conţinutul, fără străluciri.

Noaptea
Ziua

Unele ecrane plate au unghiuri de vizualizare restricţionate, făcând dificilă vizionarea conţinutului de pe ecran din lateral. Acest lucru, însă, nu este valabil în cazul proiectoarelor Epson, care nu au unghiuri moarte, permiţând tuturor să vizualizeze cu uşurinţă conţinutul.

Ecran plat
Proiector Epson

Ecranele plate RGB pot părea pixelate atunci când sunt privite din apropiere pentru perioade lungi de timp – cum ar fi în timpul prezentărilor interactive sau al colaborărilor prelungite – solicitând în mod excesiv ochii. Pe de altă parte, proiectoarele prezintă un efect de pixelare mai redus decât ecranele plate şi, datorită reglării automate a luminii, pot fi privite pentru perioade de timp mai lungi, fără a solicita vederea.

Ecran plat
Proiector Epson

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre proiectoarele Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Verificare de securitate

Acest lucru ne ajută să confirmăm că sunteţi uman şi nu doar un robot de spam.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

  1. Dimensiune a ecranului de până la 500", conform specificaţiilor proiectoarelor Epson fixe
  2. Sursa: Futuresource Q415 – Europa Occidentală – Ecrane plate pentru corporaţii
  3. Distanţa acceptabilă de vizualizare va oferi o experienţă echivalentă cu cea a lucrului la birou.
    Pentru afişajele mai mici de 80 de inci se presupune un raport de 16:9, iar pentru cele de cel puţin 80 de inci se presupune un raport de 16:10.

De ce este acest importantă dimensiunea ecranului?

Prezentările pot fi captivante şi eficiente doar dacă sunt clare. Pentru privitor este importante nu doar să aprecieze ce se vede pe ecran, ci şi să evite solicitarea ochilor. Prin aplicarea cunoştinţelor noastre despre obţinerea unei dimensiuni ideale de afişare, este posibil să faceţi fiecare prezentare clară şi uşor de vizualizat.

Cum arată?

Oferirea unei experienţe de vizualizare sigure şi uşoare pentru o proiecţie poate fi obţinută prin simularea condiţiilor pentru vizualizarea unui desktop. Acestea sunt îndrumări pentru desktopuri stabilite de Directiva UE 90/270/EEC pentru echipamentele cu ecran de afişare, care pot fi replicate la determinarea dimensiunii unui ecran proiectat. Aceasta vă permite: să creaţi o experienţă confortabilă cu care utilizatorii de desktopuri sunt familiarizaţi, să asiguraţi claritatea conţinutului şi să evitaţi solicitarea ochilor. Nu uitaţi: este important să ţineţi cont de faptul că o imagine proiectată va avea pentru privitor un aspect diferit în ceea ce priveşte dimensiunile, în funcţie de locul în care este situat, de aceea luaţi în considerare persoana care este aşezată cel mai departe pentru a face calcule cu privire la cea mai potrivită dimensiune de imagine.

Efectuaţi testul

Aşadar, cum puteţi alege dimensiunea de afişare potrivită pentru prezentarea dvs.? Majoritatea oamenilor sunt familiarizaţi cu testul Snellen pentru ochi, care este utilizat de opticieni pentru a testa vederea oamenilor. Pentru a vedea clar cu o vedere ideală de 20/20, trebuie să puteţi observa literele de pe o diagramă de la o distanţă de 20 ft. Conform testului Snellen pentru raza de vizualizare, pentru ca o imagine să aibă aceeaşi dimensiune atunci când se află la o distanţă de două ori mai mare, aceasta trebuie să fie de două ori mai înaltă sau să aibă o suprafaţă de patru ori mai mare. Putem aplica aceste cunoştinţe dimensiunilor de afişare ale proiectoarelor pentru a ne asigura că privitorul poate vedea clar.

EFECTUAŢI TESTUL

Alegeţi-vă soluţia

Obţinerea unei dimensiuni optime a ecranului înseamnă reproducerea experienţei medii de lucru la birou pentru toţi studenţii din clasă, inclusiv pentru cei care se află la distanţa cea mai mare faţă de ecran.

Conform testului Snellen pentru raza de vizualizare, pentru ca o imagine să aibă aceeaşi dimensiune atunci când se află la o distanţă de două ori mai mare, aceasta trebuie să fie de două ori mai înaltă sau să aibă o suprafaţă de patru ori mai mare.

Cum funcţionează?

Am dezvoltat acest instrument care ia în considerare toţi aceşti factori pentru a vă ajuta să determinaţi dimensiunea de ecran ideală. Pur şi simplu introduceţi configuraţia încăperii, numărul de privitori şi dimensiunea încăperii. Apoi, puteţi regla glisoarele pentru a afla ce dimensiune de afişare este necesară.

Pentru a oferi tot timpul un ecran clar şi confortabil, proiectoarele noastre pot fi scalate pentru a se potrivi cu dimensiuni de încăpere diferite şi numere diferite de privitori, oferind o soluţie economică şi de viitor, chiar şi în cazurile în care cerinţele de afişare se schimbă. În cele din urmă, cu prezentările fiind uşor de vizualizat, publicul va fi mai captivat şi veţi avea rezultate mai productive şi mai eficiente.

CONTACTAŢI-NE