SOLUȚII DE AFIȘARE EPSON – OPȚIUNEA IT IDEALĂ ȘI DURABILĂ

TCO CERTIFIED

Satisfacerea nevoilor din prezent fără compromisuri pentru generațiile viitoare

TCO Certified este o certificare de sustenabilitate de primă clasă la nivel mondial pentru produsele electronice, fondată cu peste 25 de ani în urmă. Printre criteriile acesteia se numără producția responsabilă din punct de vedere social, mediul înconjurător, siguranța și sănătatea utilizatorilor, precum și designul ergonomic. Pentru proiectoare, aceasta include și măsurarea exclusivă TCO Certified a dimensiunii imaginii, pentru dimensiunea optimă a imaginii recomandată pentru fiecare model de produs.

Toate criteriile sunt dezvoltate din perspectiva ciclului de viață, acoperind fazele de producție, de utilizare și de final al duratei de exploatare sau de recuperare. Modelele produselor certificate și unitățile în care acestea au fost fabricate sunt verificate independent pentru a se constata nivelul de conformitate, împreună cu inițiativele de sustenabilitate întreprinse de compania deținătoare a mărcii. TCO Certified este disponibilă pentru opt categorii de produse, inclusiv computere, proiectoare și afișaje, printre altele. TCO Certified este o etichetă ecologică de tipul 1, în conformitate cu ISO 14024.

TCO Certified permite cumpărătorilor și producătorilor să reducă riscurile sociale și pentru mediu, în timp ce îi ajută să ia măsuri concrete în vederea unui ciclu de viață mai sustenabil pentru produsele electronice.

O listă completă a modelelor produselor certificate poate fi găsită la adresa www.tcocertified.com

Producție

Criteriile cuprinzătoare ale TCO Certified sunt concepute pentru sustenabilitate de-a lungul ciclului de viață al produsului: producția, utilizarea și finalul duratei de exploatare.

Criterii de verificare TCO Certified

Este inclusă verificarea nivelului de conformitate a produsului, unității de producție și deținătorului mărcii, atât înainte, cât și după certificare.

1. Înainte de certificare

Verificarea respectării criteriilor înainte de certificarea unui produs

Cererea

Deținătorul mărcii depune o cerere pentru TCO Certified

2. După certificare

Verificarea ulterioară anuală a produselor certificate

Proiectoarele Epson și mediul înconjurător

Proiectoarele Epson au fost proiectate pentru a reduce impactul companiilor asupra mediului înconjurător și pentru a minimiza consumul de energie atât în timpul proiecției, cât și în standby. Tehnologia include un design de bază eficient din punct de vedere energetic și opțiuni de economisire a energiei în meniul ECO și, atunci când proiectorul este în standby, modul de luminozitate foarte redusă scade consumul de energie atunci când echipamentul nu proiectează.

Suntem încântați că proiectoarele noastre au primit certificarea TCO Certified. Dedicarea Epson față de atingerea celor mai înalte standarde de calitate pentru produsele sale înseamnă că gestionăm o mare parte din producție la nivel intern, ceea ce facilitează controlul practicilor de lucru în întreg ciclul de fabricație, de la producție până la livrare. În plus, ne străduim să proiectăm produse compacte, eficiente energetic, care minimizează impactul asupra mediului, fără a diminua performanțele.

Henning Ohlsson, director de responsabilitate socială corporativă în cadrul Epson

Sunteți gata să aflați mai multe?

Discutaţi cu una dintre echipele noastre pentru a descoperi cum puteţi reduce costurile şi lucra mai eficient