Rezultatele vorbesc de la sine

Cu până la

86000

Imprimare neîntreruptă de până la
86.000 de pagini cu Workforce Pro Rips1

Cu până la

96%

Deșeuri de consumabile cu până la
96% mai puține decât la imprimantele laser2

Cu până la

54%

Economie de până la 54% din consumul de energie
cu ajutorul WorkForce Pro RIPS3

Mai puține întreruperi, timp mai îndelungat de funcţionare cu imprimantele noastre cu jet de cerneală cu întreținere redusă și de mare viteză

Eliminați frustrările tradiționale legate de imprimante și economisiți timp pentru afacerea dvs. prin intermediul celor mai noi imprimante business WorkForce Pro RIPS. Tehnologia avansată cu sistem de rezerve de cerneală înlocuibile (RIPS - Replaceable Ink Pack System) utilizează recipiente cu cerneală de volum foarte mare pentru imprimarea a până la 86.000 de pagini până la înlocuirea cernelii1.

Acest lucru elimină majoritatea deșeurilor fizice produse de imprimare în comparaţie cu imprimantele laser color comparabile, făcând din imprimantele noastre cu jet de cerneală Epson o alternativă mai ecologică. Însă acesta este doar începutul. De asemenea, timpul pierdut şi problemele sunt reduse, puteţi atinge obiectivele de mediu şi puteţi îmbunătăţi productivitatea oferind beneficiile unui efectiv de imprimante distribuit.

blue clock

Opriți irosirea timpului

Reduceţi timpul pierdut atunci când gestionaţi şi eliminaţi consumabile, vă deplasaţi la imprimante centrale, aşteptaţi materialele imprimate sau localizaţi documente pierdute sau sustrase. Reduceţi încărcarea departamentului de asistenţă IT cauzată de remedierea erorilor de utilizare, cum ar fi instalarea incorectă a consumabilelor. Imprimantele noastre WiFi reprezintă o soluţie excelentă pentru rezolvarea acestor probleme care implică mult timp pentru dvs.

Opriţi irosirea banilor

Reduceţi costurile timpului şi energiei pierdute, utilizaţi mai eficient resursele IT şi simplificaţi gestionarea consumabilelor prin intermediul tehnologiei Epson RIPS. Obţineţi costuri predictibile de imprimare profitând în acelaşi timp de beneficiile modelului imprimantei livrate.

Opriţi irosirea de resurse

Patru rezerve cu cerneală sau un munte de tonere, fotoconductori, tamburi şi ambalaje? Nu există nicio îndoială. În plus, WorkForce Pro RIPS reduce în mod semnificativ problemele de mediu legate de logistică şi reciclare pentru a vă ajuta să vă atingeţi obiectivele de mediu. De asemenea, utilizează mai puţină energie decât imprimantele laser color concurente3, rezultând o imprimare ecologică şi sustenabilă.

Cu până la

consum de energie mai mic în comparaţie cu imprimantele laser color concurente3

Imprimare neîntreruptă de până la 86.000 de pagini1

Cu până la

86000

Obţineţi costuri predictibile de imprimare şi beneficiaţi de productivitatea sporită a efectivului de imprimante distribuit care se potriveşte fluxului dvs. de lucru.

Costuri predictibile de imprimare

Disponibile exclusiv ca parte din Serviciul de imprimare gestionat, imprimantele WorkForce Pro RIPS vă pot ajuta să creaţi un efectiv de imprimante distribuit care gestionează cererile grupurilor de lucru active şi oferă costuri predictibile de imprimare.

Performanţe ridicate, intervenţii minime

Păstraţi dinamismul afacerii cu WorkForce Pro RIPS. Uitaţi de întreruperile în care pierdeţi timpul pentru a înlocui consumabilele, pentru a elimina gestionarea necorespunzătoare a consumabilelor, pentru a remedia problemele sau pentru a aştepta tehnicienii de asistenţă IT. Concentraţi-vă asupra imprimării business la scară largă on-demand, fără probleme.

Proximitate şi securitate

Beneficiile unui efectiv de imprimante distribuit includ accesul uşor, confidenţialitatea şi controlul, care contribuie toate la un flux de lucru îmbunătăţit. Modelul de imprimare cu distribuţie locală este în mod special util în cazurile în care confidenţialitatea şi accesul rapid, direct la materialele imprimate sunt esenţiale. Sunt incluse aici conducerea superioară, mediile juridice şi de resurse umane şi personalul care interacţionează direct cu clienţii, cum ar fi profesorii, doctorii, asistentele medicale şi angajaţii din retail, care nu pot părăsi clienţii, pacienţii sau studenţii atunci când trebuie să ridice materialele imprimate.

Epson printer

Conectivitate superioară pentru flux de lucru îmbunătățit

Serviciile Epson de imprimare mobilă și din cloud vă permit să imprimați și să scanați în mod wireless de pe dispozitive smartphone și tablete de acasă, de la birou și în timp ce vă deplasați.

Aflaţi mai multe

Soluții business de scanare

Document Capture Pro

Soluţii de gestionare a documentelor

Creşteţi productivitatea şi menţineţi costurile reduse prin integrarea documentelor care nu sunt în format hârtie în fluxul de lucru. Software-ul Epson Document Capture Pro vă permite să automatizaţi procesele de scanare prin simpla atingere a unui buton.

Aflaţi mai multe

EPA

Epson Print Admin

Epson Print Admin o soluţie bazată pe server care creează un mediu sigur de imprimare, scanare şi copiere, prin intermediul autentificării utilizatorilor cu cititoare de carduri, nume de utilizator/parole sau coduri PIN. De asemenea, oferă funcții suplimentare precum „scanare și trimitere către mine”, notificări pentru instruirea utilizatorilor și instrumente administrative îmbunătățite care sporesc productivitatea, susțin obiectivele de mediu și eficiența.

Aflaţi mai multe

EDA

Epson Device Admin

Gestionați cu ușurință de la distanță un întreg efectiv de imprimante și scanere, cu control complet, inclusiv capacitatea de instalare, configurare, monitorizare, întreținere și depanare a echipamentelor, pentru o productivitate sporită și pentru reducerea costurilor.

Aflaţi mai multe

Document Capture Pro

Epson Remote Services (ERS)

Sistemul Epson de monitorizare și administrare a echipamentelor din cloud ajută furnizorul de servicii să realizeze o diagnosticare exactă de la distanță, fără a compromite securitatea. Oferiți tehnicienilor toate informațiile de care au nevoie pentru a obține cele mai bune tarife pentru primele reparații și pentru a crește durata de viață a echipamentului.

Aflaţi mai multe

Document Capture Pro

Agent ERS încorporat

Beneficiați de valoarea adăugată a ERS, în combinație cu agentul încorporat de pe WF-C879R, pentru o configurare și utilizare fără probleme.

Aflaţi mai multe

Workflow

Printare şi scanare mobilă de pe dispozitive inteligente prin NFC

Person using id card to print

Compatibilitate Open Platform

Kofax Equitrac logo Kofax eCopy logo PaerCutMF logo SAGEQ logo

Descoperiți gama completă de soluții compatibile la www.epson.ro/bis.

Gama WorkForce Pro RIPS

Contactați-ne astăzi

Pentru mai multe informaţii despre gama WorkForce Pro RIPS, completaţi mai jos detaliile dvs. şi un reprezentant Epson vă va contacta.

AVEȚI CERINȚE SUPLIMENTARE?
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
  1. Volum de printare aproximativ. Volumele efective de printare pot varia în funcție de imaginile printate și de condițiile de utilizare. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.epson.eu/pageyield.
  2. Comparație între spațiile de depozitare, pe baza calculelor Epson privind cerințele de spațiu de depozitare pentru consumabilele ambalate suficiente pentru a imprima 6.000 de pagini cu 12 imprimante și multifuncționale (3-în-1) selectate din 50% dintre cele mai bine vândute imprimante laser monocrom A4 (clasa sub 20 ppm), listate în Raportul IDC de urmărire trimestrială a dispozitivelor periferice pe suport de hârtie la nivel mondial din trimestrul 2 din 2019 privind rezultatele anului fiscal 2017. Volumele și capacitățile de imprimare medii pe fiecare unitate independentă de toner pentru fiecare model au fost calculate de Epson pe baza volumelor de imprimare și a dimensiunilor unităților individuale de toner publicate de producător pentru fiecare model (din august 2019). Dimensiunea reală și numărul de cartușe de toner necesare variază în funcție de modelul imprimantei laser. Volumele de imprimare menționate ale consumabilelor EcoTank sunt date numerice simulate, calculate de Epson pe baza metodologiei ISO/IEC24711, utilizând modelul de testare ISO/IEC19752.
  3. Pe baza calculelor Epson, Epson WorkForce Pro WF-C879RD3TWFC utilizează, în medie, cu 54% mai puțină energie decât multifuncționalele A3 laser color concurente 31-44 ppm (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, livrări din trimestrul 4 din 2015 până în trimestrul 3 din 2019, publicat în trimestrul 2 din 2020). Metodologia se bazează pe „Consumul tipic de energie”, așa cum este definit și/sau simulat în procedura de testare ENERGY STAR și exprimat în kWh pe an.