WFP

Rezultatele vorbesc
de la sine

95%

Economisiţi energie
cu WorkForce Pro1

94%

Reduceţi deşeurile
cu WorkForce Pro1

3.5x

Imprimare mai rapidă
cu WorkForce Pro1

Treceţi la imprimantele business cu jet de cerneală

Credeţi că imprimarea cu jet de cerneală este doar pentru acasă? Mai gândiţi-vă o dată. În cadrul companiei Epson, am optimizat tehnologia noastră unică a capului de printare pentru utilizarea în mediile de afaceri. Imprimarea cu jet de cerneală a fost considerată, în trecut, potrivită doar pentru utilizarea acasă, însă eficienţa, simplitatea şi capacitatea de economisire a acesteia oferă companiilor numeroase avantaje în comparaţie cu imprimarea laser. Multe dintre aceste avantaje se datorează PrecisionCore, o tehnologie scalabilă utilizată în sistemele industriale, precum presele mari pentru etichete. Beneficiile sale, inclusiv fiabilitatea, reducerea deşeurilor şi a impactului asupra mediului, se regăsesc acum în modelele WorkForce Pro. Aflaţi cum pot să economisească bani, să sporească productivitatea şi să reducă consumul de energie.

Reduceţi consumul de energie

Cu un consum de energie cu până la 96 % mai mic decât al imprimantelor laser, imprimantele WorkForce Pro nu numai că reduc costurile consumului de energie, dar vă pot ajuta organizaţia să îndeplinească obiectivele ecologice1. Având în vedere că imprimantele cu jet de cerneală nu utilizează căldura în procesul de imprimare, consumă mult mai puţină energie decât cele laser, reducând, astfel costurile de exploatare.

Aflaţi mai multe
Până la 10.000 de pagini per cartuş de cerneală2

Mai puţine deşeuri, printuri mai bune

În cadrul unor teste independente, modelele Epson WorkForce Pro au produs cu până la 94 % mai puţine deşeuri în comparaţie cu imprimantele laser şi copiatoarele1. Nu sunt emise gaze care afectează stratul de ozon, iar numărul consumabilelor şi al pieselor care trebuie înlocuite este mai mic. Epson oferă o serie de dimensiuni de cartuşe de cerneală, care contribuie la reducerea costurilor, garantează un aspect superb al printurilor şi pot fi înlocuite fără probleme. Cernelurile Epson DURABrite Ultra şi DURABrite Pro sunt, de asemenea, certificate ISO 117984, garantând o durată mai lungă de viaţă pentru printuri în orice mediu de afaceri.

Aflaţi mai multe

Calculator emisii CO2 şi consum de energie

În cadrul unor teste independente, modelele Epson WorkForce Pro au utilizat cu până la 96 % mai puţină energie în comparaţie cu imprimantele şi copiatoarele laser1. Aflaţi câtă energie puteţi economisi şi cât de mult puteţi reduce emisiile de CO2 prin intermediul calculatorului nostru de mai jos.

Calculator

Integrare uşoară în mediile de lucru

Gestionaţi şi controlaţi cu uşurinţă de la distanţă toată flota de imprimante şi scanere, inclusiv capacitatea de instalare, configurare, monitorizare, întreţinere şi depanare a echipamentelor, toate acestea contribuind la o productivitate sporită şi la reducerea costurilor.

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

Avantajele imprimantelor cu jet de cerneală

Obţineţi un avantaj competitiv cu imprimantele cu jet de cerneală de la Epson

Aflaţi mai multe

Minimizaţi intervenţiile

În cadrul unor teste independente, modelele Epson WorkForce Pro au putut reduce timpul dedicat intervenţiilor cu până la două treimi în comparaţie cu imprimantele laser1. Fiabilitatea superioară a imprimantei este asigurată de capul de printare permanent PrecisionCore Epson şi, datorită imprimării cu jet de cerneală, există mai puţine componente care trebuie înlocuite decât în cazul imprimantelor laser color. Cartuşele de cerneală de mare capacitate produc mai multe printuri şi, prin intermediul soluţiilor noastre software, puteţi gestiona şi organiza proactiv imprimantele de la distanţă în cel mai eficient mod pentru afaceri, ceea ce vă permite să profitaţi de economiile de costuri şi de timp şi de disponibilitatea sporită a echipamentului.

Aflaţi mai multe

Calculator de economii

Utilizaţi calculatorul nostru de economii pentru a vedea cât de mult puteţi economisi cu ajutorul celor mai noi modele WorkForce Pro.

Calculaţi-vă economiile

Utilizări pentru afaceri

Imprimantele WorkForce Pro sunt compatibile cu o serie de soluţii software business care vă pot asista la gestionarea documentelor, utilizatorilor şi chiar a flotei - ajutându-vă să economisiţi timp şi bani.

Aflaţi mai multe

Partener Gold SAP

Epson este un partener Gold al companiei SAP, lucrând îndeaproape cu aceasta - unul dintre cei mai mari furnizori de software pentru companii din lume - pentru a se asigura că produsele sale se pot integra perfect în mediile de lucru.

Durabilitate

Epson continuă să îşi îmbunătăţească gama de imprimante business cu jet de cerneală pentru a satisface pretenţiile din ce în ce mai mari ale companiilor. Datorită faptului că pigmentul este infuzat cu răşină şi este insolubil, puteţi beneficia de printuri durabile rezistente la apă, pete şi evidenţierea cu markere.

Aflaţi mai multe

Flexibilitate a mediilor de tipărire

Având flexibilitatea de a imprima pe diferite tipuri de hârtie, imprimantele business cu jet de cerneală pot satisface o gamă largă de necesităţi de afaceri. Având în vedere că cerneală este emisă direct pe hârtie, este posibil să imprimaţi chiar şi pe medii de tipărire specializate, inclusiv pelicule termosensibile, carton gros şi chiar bannere lungi. Mai mult, datorită faptului că imprimantele business Epson cu jet de cerneală utilizează cerneluri tip pigment insolubile şi rezistente la markere pentru toate culorile, pot fi utilizate pentru a imprima etichete rezistente la apă şi chiar materiale promoţionale pe hârtie lucioasă.

Aflaţi mai multe

Imprimare rapidă

Datorită utilizării jetului de cerneală, nu este necesar un timp de încălzire, astfel că modelele WorkForce Pro oferă o imprimare business rapidă şi eficientă. Acest lucru este esenţial atunci când sunt integrate într-un mediu de imprimare în care utilizatorii îşi pot folosi cardul unic sau pot introduce numărul PIN pentru a obţine rezultate imediate. Imprimarea, scanarea, copierea şi trimiterea prin fax duplex automată de pe multe dintre modelele noastre facilitează şi eficientizează orice lucrare, ceea ce este perfect pentru mediul de afaceri.

Aflaţi mai multe
Rezoluţie de până la 1.200 dpi

Rezoluţie de calitate

Îmbunătăţiţi materialele imprimate cu o imprimare de calitate superioară. Prin dublarea densităţii duzelor, noul cap de printare PrecisionCore imprimă la o calitate superioară de până la 1.200 dpi pe hârtie obişnuită şi de până la 4.800 dpi pe medii de tipărire cretate. Chiar şi caracterele complexe şi liniile fine sunt bine reproduse.

Studii de caz

Utilizări pentru afaceri

Integrarea Epson în PaperCut MF

Integrarea Epson în PaperCut MF combină costurile scăzute de exploatare, fiabilitatea superioară, intervenţia minimă şi impactul redus asupra mediului al echipamentelor Epson cu capacitatea de a controla şi gestiona volume de imprimare pentru a reduce cheltuielile operaţionale.

PaperCut MF uşurează gestionarea echipamentelor dvs. fără complexitate - reducând costurile de imprimare şi pierderile. Beneficiile acestuia includ capacitatea de:

 • a aloca volumul de imprimare departamentelor, centrelor de costuri şi utilizatorilor cu conturi partajate.
 • a vedea câte pagini sunt imprimate, cine le imprimă, pe ce echipament şi când
 • a raporta folosirea după utilizator, departament, echipament sau impact asupra mediului
 • a aloca cote sau bugete utilizatorilor, departamentelor sau grupurilor
 • a securiza eliberarea lucrărilor prin intermediul imprimării de tip „Find Me”
 • a simplifica imprimarea mobilă şi de tip BYOD (Bring Your own Device - utilizaţi propriul dispozitiv)

Epson Device Admin

Gestionaţi şi controlaţi cu uşurinţă de la distanţă toată flota de imprimante şi scanere, inclusiv capacitatea de instalare, configurare, monitorizare, întreţinere şi depanare a echipamentelor, pentru o productivitate sporită şi pentru reducerea costurilor.

Avantaje

 • Economisiţi timp şi controlaţi costurile
 • Uşor de utilizat
 • Gestionarea flexibilă se adaptează necesităţilor dumneavoastră
 • Automatizaţi procesele
 • Preluaţi controlul şi analizaţi utilizarea echipamentelor
 • Se integrează în orice mediu de afaceri
Aflaţi mai multe

Epson Document Capture Suite

Software-ul şi tehnologia de imagistică Epson economiseşte timp reducând numărul de paşi şi permiţându-vă să scanaţi către procesele din fluxul dumneavoastră de lucru.

Prin intermediul funcţiilor de scanare prin apăsarea unui singur buton de comandă, puteţi captura şi integra documente electronice de calitate superioară în procesele fluxului de lucru. Transformăm lucrările complicate, cum ar fi organizarea documentelor sau îmbunătăţirea textului, în activităţi care nu necesită depunerea de eforturi.

Aflaţi mai multe

Capturare

Optimizaţi fluxurile de lucru automate cu lucrări predefinite.

Integrare în fluxurile de lucru

Panourile scanerelor Epson pot fi particularizate cu profiluri predefinite de lucrări, simplificând pentru toţi angajaţii integrarea documentelor în procesele companiei.

Recomandat

În cadrul unor teste independente, modelele Epson Workforce Pro sunt clasificate ca având o fiabilitate excelentă

Buyers Laboratory (BLI) este autoritatea independentă lider în domeniul imagisticii şi oferă informaţii, teste şi evaluări competitive pentru multifuncţionale (MFP), copiatoare, imprimante, scanere şi soluţii şi produse software. De peste 50 de ani, BLI este sursa principală de informaţii obiective şi fiabile pentru industria globală de imagistică digitală.

Concepute pentru viteză şi economii

În cadrul unor teste independente, modelele WorkForce Pro au putut reduce timpul dedicat intervenţiilor cu până la două treimi în comparaţie cu imprimantele laser1 şi puteţi obţine de până la două ori mai multe printuri cu modelele WorkForce Pro decât cu imprimantele laser color concurente1. Datorită vitezei de copiere şi de imprimare a primei coli, WorkForce Pro WF-8590 a impresionat testerii de la BLI într-o asemenea măsură, încât aceştia i-au acordat premiul „2015 Pick” (Alegerea anului 2015).

Vedeţi rezultatele

De ce imprimante cu jet de cerneală?

Profitând de experienţa noastră în domeniile imprimării industriale şi comerciale, imprimantele Epson WorkForce Pro sunt robuste şi fiabile, oferind companiilor numeroase avantaje în comparaţie cu echipamentele laser. Datorită tehnologiei noastre unice a capetelor de printare PrecisionCore pentru utilizare în afaceri, aşteptarea unei soluţii de imprimare mai fiabile şi de calitate mai bună pentru compania dumneavoastră a luat sfârşit – dezvoltaţi-vă afacerea cu ajutorul seriei de imprimante business cu jet de cerneală WorkForce Pro.

Economie de timp

 • De până la 3,5 ori mai rapide fără a face compromisuri în privinţa calităţii1
 • Prima pagină iese rapid – nu este necesar timp de încălzire
Aflaţi mai multe

Sporirea eficienţei

 • Reduceţi timpul pierdut la intervenţii cu până la 98 %1
 • Reducerea apelurilor către service, a alimentărilor greşite şi a înlocuirii consumabilelor
Aflaţi mai multe

Economice

 • Cost pe pagină mai redus
 • Cost total de exploatare mai mic
 • Facturi de energie mai mici
Calculator de economii

Calitate durabilă

 • Rezistente la evidenţierea cu markere1
 • Calitate de imprimare laser, la rezoluţie de 1.200 dpi
 • Compatibilitate cu diverse medii de tipărire
Aflaţi mai multe

Tehnologie mai curată

 • Consumaţi cu până la 96 % mai puţină energie1
 • Produceţi cu până la 94 % mai puţine deşeuri1
 • Cu până la 23 % mai silenţioase decât imprimantele laser1
 • Fără gaze care afectează stratul de ozon
Aflaţi mai multe

Fiabilitate certificată

 • BLI - Fiabilitate certificată 2015
 • BLI - Alegerea pentru 2015
Aflaţi mai multe

Dacă sunteţi interesat de achiziţionarea unei imprimante WorkForce Pro, puteţi contacta cu uşurinţă unul dintre reprezentanţii de vânzări.

Aflaţi mai multe

Trebuie să imprimaţi şi mai multe pagini? Modelul nostru WorkForce Pro RIPS vă poate ajuta să economisiţi şi mai mulţi bani.

Aflaţi mai multe

Doriţi să aflaţi mai multe despre tehnologia noastră cu jet de cerneală?

Aflaţi mai multe

PrecisionCore

Cel mai nou şi mai avansat cap de printare creat de noi. PrecisionCore oferă creşteri importante de viteză, calitate, fiabilitate şi eficienţă.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne astăzi

Pentru mai multe informaţii despre gama WorkForce Pro, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

 1. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.epson.ro/inkjetsaving.
 2. Numărul maxim de pagini imprimate pe lună în baza performanţelor imprimantei, inclusiv a vitezelor de imprimare clasificate ISO şi capacităţilor de gestionare a hârtiei.
 3. Bazat pe testarea modelelor WF-5690, WF-5620, WF-8590, WF-R5690 şi WF-R8590. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.epson.ro/inkjetsaving.
 4. Certificare ISO 11798 de la Institutul de Cercetare Tehnică SP din Suedia. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.sp.se

Ignorare