LUCRĂM ÎMPREUNĂ PENTRU SĂNĂTATE

Eficienţa şi acurateţea sunt esenţiale pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii, iar noi putem să le uşurăm activităţile de gestionare a informaţiilor şi a imprimării.

VIZIONAȚI CLIPUL VIDEO

Soluții tehnologice pentru sănătate

În cadrul companiei Epson, înțelegem că sunteți presați să îmbunătățiți colaborarea și îngrijirea pacientului și, în același timp, să reduceți costurile și să lucrați mai eficient.

De aceea creăm tehnologie care simplifică fluxurile de lucru, economisind timp și resurse. Acest lucru permite personalului să lucreze în mai mult echipe și să rezolve mai rapid problemele, aducând la un loc în timp real oameni, locuri și informații. Oferind performanțe superioare cu intervenții minime, soluțiile Epson pentru sănătate vă permit să vă concentrați asupra celei mai importante persoane – pacientul.

Ajutați departamentul de IT să realizeze mai mult cu echipamente mai puține

Soluțiile noastre vă ajută să oferiți un sistem continuu de îngrijire de calitate.

Ajutați departamentul de IT să realizeze mai mult cu echipamente mai puține

Soluțiile noastre vă ajută să oferiți un sistem continuu de îngrijire de calitate.

Simplificați fluxul de pacienți și procesele cu dispozitive unificate care scanează, proiectează și imprimă rapid, ușor și securizat, permițând o îngrijire mai rapidă a pacienților.

Realizați colaborări între unități diferite cu ajutorul proiectoarelor Epson pentru distanțe ultrascurte, permițând personalului să interacționeze eficient pentru îmbunătățirea instruirii și a partajării informațiilor.

Gestionați costurile de imprimare și mențineți calitatea superioară cu imprimantele WorkForce Pro cu sistem de pungi de cerneală înlocuibile (RIPS - Replacement Ink Pack System), care permit imprimarea neîntreruptă a până la 84.000 de pagini1.

Procesați rapid și sigur documentele cu ajutorul soluțiilor Epson de capturare a documentelor și partajați-le în spații de lucru bazate pe colaborare sau în servicii cloud cu o singură atingere de buton.

Îmbunătățiți procedurile chirurgicale cu ajutorul ochelarilor inteligenți Moverio, care valorifică realitatea augmentată (AR) pentru a afișa informații, indicații și sfaturi utile și pentru a ajuta coordonarea mână-ochi în timpul operațiilor.

Înțelegeți în întregime situația financiară

Tehnologia Epson este concepută pentru a vă permite să găsiți soluții de economisire a costurilor fără a afecta performanțele organizaționale, eliberând buget pentru alte sectoare și inițiative.

Înțelegeți în întregime situația financiară

Tehnologia Epson este concepută pentru a vă permite să găsiți soluții de economisire a costurilor fără a afecta performanțele organizaționale, eliberând buget pentru alte sectoare și inițiative.

Îmbunătățiți claritatea informațiilor esențiale și reduceți riscurile operaționale cu ajutorul etichetelor noastre color. Acestea accelerează recunoașterea vizuală fără a face compromisuri în ceea ce privește îngrijirea și siguranța pacienților

Optimizați îngrijirea pacienților și maximizați eficiența în medii departamentale solicitante, de mare volum, prin scanarea, salvarea și securizarea rezultatelor testelor cu ajutorul multifuncționalelor și scanerelor

Stocați în mod sigur, rapid și ieftin datele medicale cu ajutorul echipamentului Discproducer, care păstrează înregistrări până la 100 de ani și elimină costurile cu hârtia

Realizați afișaje de calitate superioară cu proiectoare instalabile, ideale pentru instruirea medicală în amfiteatre, capabile de a proiecta imagini Full HD de până la 600 de inci.

Ajutăm managerii să sporească productivitatea

Eficiența operațiunilor și a personalului de sprijin poate avea un efect direct asupra îngrijirii pacienților și asupra rolului profesioniștilor din sănătate.

Ajutăm managerii să sporească productivitatea

Eficiența operațiunilor și a personalului de sprijin poate avea un efect direct asupra îngrijirii pacienților și asupra rolului profesioniștilor din sănătate. Lucrați mai eficient, simplificați procesele și sporiți acuratețea prin intermediul tehnologiei Epson.

Productivitate sporită cu WorkForce Enterprise – un multifuncțional (MFP) A3 color departamental rapid, fiabil și ecologic, cu unitate opțională de finisare

Înregistrați fiecare detaliu cu precizie cu ajutorul scanerelor grafice Epson, care recreează documente medicale esențiale în cele mai mici detalii, inclusiv negative, fotografii și radiografii

Îmbunătățiți procesele organizaționale cu ajutorul sistemului de imprimare LabelWorks și alegeți dintr-o gamă largă de opțiuni potrivite pentru toate cerințele și bugetele de imprimare, lucru ideal pentru gestionarea stocurilor, arhivare și etichetarea echipamentelor

Organizați informații esențiale creând și imprimând rapid și la cerere etichete și bilete cu ColorWorks

Automatizați activitățile cu precizie și fiabilitate, folosind sistemele Epson robotizate de curățare a încăperilor pentru medii medicale și farmaceutice solicitante

Protejați viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai curate pentru generațiile viitoare.

Protejați viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai curate pentru generațiile viitoare.

Îndepliniți-vă obiectivele de mediu cu până la 99% mai puține deșeuri prin intermediul WorkForce Pro RIPS3 (cu sistem de pungi de cerneală înlocuibile), consumați cu până la 96% mai puțină energie prin intermediul imprimantelor WorkForce Pro3 și dublați viteza de imprimare cu un consum de energie înjumătățit prin intermediul seriei WorkForce Enterprise2

Economisiți electricitate și CO2 cu modelele WorkForce Pro, care consumă cu până la 96% mai puțină energie în comparație cu imprimantele și copiatoarele laser3

Reduceți consumul de energie prin intermediul modului eco al soluțiilor de afișare interactivă și extindeți durata de viață a lămpii

Reduceți emisiile de carbon, folosind scanere fără timp de încălzire și reduceți consumul de energie prin intermediul tehnologiei ReadyScan integrate

5 pași simpli spre un viitor european mai sustenabil

Câte o mostră din tehnologiile dezvoltate

DESCĂRCAȚI INFOGRAFICUL

 

Vedeți ce ați putea economisi

Calculați economiile de energie și CO2 pe care o imprimantă WorkForce Pro le poate obține în mediul dvs. educațional cu ajutorul calculatorului nostru.

 
 • Cu până la 92% mai puțin CO2 în comparație cu imprimantele laser4
 • 96% mai puțină energie consumată decât imprimantele laser3
 • 94% mai puține deșeuri în comparație cu imprimantele laser3
 • De 3,5 ori mai rapidă decât imprimantele laser5
 • Tehnologie mai ecologică, fără gaze care afectează stratul de ozon
 

Service și asistență

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Service și asistență

Garanție standard

Aflați mai multe despre garanțiile Epson.

Service on-site

Aflați mai multe despre service‑ul on‑site și despre garanțiile Epson.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor? Vizitați pagina noastră de asistență pentru a afla informații utile și date despre modul în care ne puteți contacta.

Înregistrare

Vă mulțumim că ați achiziționat un produs Epson și că v-ați făcut timp să îl înregistrați.

Verificați garanția

Verificați garanția echipamentului dvs.

Promoție de garanție extinsă

Trei ani de garanție extinsă la imprimantele Epson selecționate.

 

Soluții de închiriere

Aflați mai multe despre modurile diferite în care puteți profita de produsele Epson prin închirierea acestora.

Print and save

Economisiți timp și bani cu Epson Print & Save

Print365

Imprimați cât de mult doriți, fără probleme sau costuri ascunse.

 

Videoclipuri de asistență

Vizualizați mai multe videoclipuri de asistență.

AFLAȚI MAI MULTE

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Concepute special pentru sănătate

Vedeți întreaga gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, de la Epson și de la partenerii noștri

Epson Print Performance: pentru costuri reduse, previzibile

Simplifică imprimarea și reduce consumul de resurse, cu un serviciu de imprimare complet gestionat, care acoperă lucrările de service și consumabilele, pentru un plus de siguranță.

 • Reduceți costurile de imprimare și obțineți o perspectivă completă asupra investițiilor și cheltuielilor
 • Primiți automat consumabile de schimb atunci când acestea se apropie de epuizare
 • Plătiți doar ceea ce imprimați
 • Beneficiați de claritate cu o singură factură lunară simplă
 • Alegeți opțiunile potrivite pentru dvs.
 • Beneficiați de imprimare continuă fiabilă și permiteți personalului să se concentreze asupra îngrijirii pacienților

AFLAȚI MAI MULTE

Software pentru proiectoare Epson: obțineți mai mult de la proiectoarele dvs.

Ajutându-vă să obțineți ce este mai bun de la tehnologia dvs. și menținând, în același timp, controlul asupra întregii flote de proiectoare, software-ul pentru proiectoare Epson vă permite să controlați peste o mie de proiectoare dintr-o singură locație centrală.

 • Afișați conținut cu orice proiector conectat în rețea din orice locație
 • Proiectați din surse multiple fără să schimbați sursa de intrare
 • Transmiteți conținut către mai multe proiectoare de la un singur computer
 • Verificați starea proiectoarelor și controlați-le de la distanță
 • Trimiteți mesaje manual sau automat către unul sau mai multe proiectoare

AFLAȚI MAI MULTE

Soluții business Epson de scanare: sporiți productivitate, reduceți costurile și îmbunătățiți securitatea documentelor

Având în vedere legislația mai restrictivă, creșterea costurilor pentru îngrijirea de calitate și necesitatea unui mediu în care informațiile și confidențialitatea pacienților trebuie protejată, Epson poate ajuta organizațiile de sănătate să îmbunătățească și să accelereze procesele.

 • Protejați confidențialitatea pacienților prin autentificare, autorizare și raportarea accesului și producției multifuncționalelor
 • Evitați direcționarea greșită a fișelor pacienților și reduceți erorile medicale prin intermediul proceselor de capturare predefinite
 • Scanați ușor și sigur fișele pacienților în punctul de origine, reducând recrearea costisitoare a documentelor pierdute

AFLAȚI MAI MULTE

Epson iProjection: proiectați wireless documente și fotografii

Aplicația noastră mobilă de proiecție intuitivă pentru dispozitive iOS și Android facilitează proiectarea wireless a imaginilor și a fișierelor de pe astfel de dispozitive cu un proiector Epson cu disponibilitate în rețea. Acest lucru vă permite să colaborați cu ușurință cu alte persoane fără să fiți constrâns de ecrane mici.

 • Proiectați imagini și documente în numai câțiva pași
 • Adnotați și evidențiați direct pe proiecție pentru evidențiere și claritate
 • Afișați pagini web de calitate superioară cu un browser de internet complet

AFLAȚI MAI MULTE

Ajutați departamentul de IT să realizeze mai mult cu echipamente mai puține

Soluțiile noastre vă ajută să oferiți un sistem continuu de îngrijire de calitate.

Înțelegeți în întregime situația financiară

Tehnologia Epson este concepută pentru a vă permite să găsiți soluții de economisire a costurilor fără a afecta performanțele organizaționale, eliberând buget pentru alte sectoare și inițiative.

Ajutăm managerii să sporească productivitatea

Eficiența operațiunilor și a personalului de sprijin poate avea un efect direct asupra îngrijirii pacienților și asupra rolului profesioniștilor din sănătate.

Protejați viitorul planetei

În cadrul companiei Epson, înțelegem importanța promovării unei planete mai curate pentru generațiile viitoare.

Service și asistență

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile business, contactați-ne și un reprezentant Epson va lua legătura cu dvs.

Pacienții sunt prioritari

Economisiți timp și bani din stocare

Stocați în siguranță date medicale fără să utilizați hârtie. Numeroase spitale aleg să instaleze editoare Epson de CD-uri/DVD-uri pentru CD-urile pacienților sau să arhiveze datele acestora pentru fiabilitate și ușurință de utilizare, chiar și în medii dificile.

Obțineți rezultate mai bune

Profitați la maximum de realitatea augmentată (AR) pentru a revizui detalii cruciale ale pacienților în timp ce executați diferite proceduri. Ochelarii noștri inteligenți Moverio vă permit să afișați simultan informații și imagini, ceea ce vă ajută să reacționați mai rapid, să sporiți productivitatea și să reduceți durata tratamentelor.

Imprimați rapid volume ridicate

Imprimați documente de calitate superioară la viteze foarte mari de până la 100 ipm2 și sporiți productivitate cu WorkForce Enterprise – un multifuncțional A3 color departamental fiabil și ecologic, cu unitate opțională de finisare.

Imprimați eficient și economic

Petreceți mai puțin timp așteptând printuri, chiar și atunci când aveți volume mari, și controlați, în același timp, accesul la informațiile sensibile. Imprimantele noastre WorkForce Pro și WorkForce Enterprise cu intervenții reduse oferă timpi de răspuns mai mici, consumabile cu durată lungă de viață și protecție prin parolă, pentru a sprijini și securiza fluxul de lucru, în loc să îl întrerupă.

Digitalizați în mod eficient documentele medicale

Digitalizați unele dintre cele mai complexe înregistrări pe hârtie – documentele medicale. Echipamentele Epson care produc cu viteză ridicată documente A3 oferă flexibilitatea necesară pentru a scana fiecare document din dosar, direct către spații de lucru prin colaborare, cu o singură atingere de buton.

Simplificați colaborarea

Discutați cazurile pacienților fără să trebuiască să scrieți notițe și consultați-vă în timp real cu specialiști de la distanță fără să părăsiți locul de muncă. Proiectoarele noastre interactive transformă colaborarea într-un proces digital mai eficient, fără să aveți nevoie de flipcharturi, table albe sau monitoare cu ecran plat.

Definiți detaliile importante

Deosebiți pacienții, medicamentele acestora și tratamentele folosind etichete color. Evidențiați în mod clar informațiile esențiale și diferențele subtile pentru a spori acuratețea și lizibilitatea. Imprimantele noastre de etichete ColorWorks produc rapid și la cerere etichete foarte durabile pentru medicamente și specimene.

Produse

Descoperiți gama largă de imprimante business, multifuncționale, scanere, proiectoare și multe altele oferite de Epson.

Studii de caz

Previous Next

Resurse

Găsiți o gamă largă de resurse, inclusiv articole, infografice și broșuri, cu informații despre produsele și soluțiile Epson și despre tendințele pieței.

Aflați mai multe

Noutăți și evenimente

Fiți la curent cu cele mai noi știri de la Epson și descoperiți evenimentele la care vom participa în viitor.

Filtrare rezultate

Previous Next

Momentan nu există expoziții sau evenimente.

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţii pentru sănătate, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
(bifaţi toate variantele care se aplică)
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.

Comparaţi
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Eliminare din comparaţie
Contactaţi-ne

BROȘURĂ

Locul de muncă de mâine

Descărcați ghidul electronic Locul de muncă de mâine

BROȘURĂ

Locul de muncă de mâine

Descărcați ghidul electronic Locul de muncă de mâine

 1. Capacitate ridicată a unităților de alimentare, cu un volum de imprimare de până la 84.000 de pagini. Volumul efectiv de imprimare poate varia în funcție de imaginile imprimate și de condițiile de utilizare. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/pageyield. Pungile de alimentare cu cerneală de inițializare au cerneală doar pentru pornirea imprimantei. Pentru funcționarea normală, trebuie achiziționate pungi de alimentare cu cerneală noi.
 2. De obicei, imprimantele laser cu viteze de 45-55 ppm consumă 1.500 W, însă WorkForce Enterprise are un consum redus de energie de 180 W – 320 W și imprimă cu până la 100 ipm.
 3. Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving
 4. Bazate pe extragerea și procesarea de materiale brute și pe fabricarea de consumabile. Conform testelor prin metodologia Epson: 1. Calculul reprezintă doar emisiile de CO2 pe măsură ce încălzirea globală se intensifică. 2. Rezultatele calculului se bazează pe declarațiile pe proprie răspundere. (nu se primește o verificare de la terți).
 5. Am utilizat coeficientul de CO2 (kg-CO2/unitate) publicat în baza de date JEMAI „LCA Pro”.
 6. Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, FPOT după o noapte de inactivitate, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving
 7. Cea mai mare cotă de piață pentru proiectoarele de cel puțin 500 lumeni. (Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2016)