Soluţii pentru sănătate

Eficienţa şi acurateţea sunt esenţiale pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii, iar noi putem să le uşurăm activităţile de gestionare a informaţiilor şi a imprimării.

Play

Oferiţi un răspuns rapid şi exact atunci când contează. Vă ajutăm să oferiţi excelenţă în toate activităţile dumneavoastră, de la înregistrarea pacienţilor sau etichetarea medicamentelor până la imprimarea, arhivarea şi afişarea de date. Tehnologia noastră este intuitivă şi vă ajută, de asemenea, să economisiţi bani.

Fiabilitatea este esenţială

Furnizarea de reţete şi date despre pacienţi trebuie să se desfăşoare fără probleme în secţiile de chirurgie şi spitalele aglomerate, de aceea oferim o serie de imprimante solide şi eficiente pentru astfel de utilizări solicitante, destinate volumelor mari - pierderea de timp nu este o opţiune. Aceste soluţii sunt eficiente şi din punct de vedere al costurilor.

 • Imprimare precisă, cu costuri scăzute

  Înlocuirea cartuşelor se face fără a împroşca cerneală. Iar imprimantele noastre cu jet de cerneală reduc costul per pagină cu până la 50 %1.

 • Monitorizaţi eficient medicamentele

  Etichetele medicamentelor trebuie să fie uşor de citit. Acordăm o importanţă mare clarităţii şi culorii.

 • Comunicaţi cu claritate

  Produceţi documente la cerere şi gestionaţi imprimarea pentru a reduce costurile de funcţionare şi cheltuielile cu consumabilele.

 • Prezentări clare

  Proiectoarele noastre oferă simulare DICOM şi imagini extrem de clare pentru instruirea personalului sau partajarea de date.

 • Reduceţi impactul

  Gândiţi-vă la mediu - prin intermediul imprimantelor noastre cu jet de cerneală, utilizaţi cu 80 %2 mai puţină energie.

 • Gestionare uşoară a datelor

  Distribuirea şi stocarea informaţiilor despre pacienţi necesită editarea simplă şi uşoară a discurilor.

 • Menţineţi documentele în mişcare

  Fluxul de lucru este esenţial pentru volumul de pacienţi. Prin intermediul scanerelor noastre, gestionarea documentelor este simplă şi uşoară.

 • 1) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi imprimantele multifuncţionale de pe primele zece locuri din lume, vândute în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, urmărite de IDC; Preţul per pagină este calculat conform preţurilor de listă oficiale ale producătorilor (atunci când sunt disponibile) pentru cartuşele de toner şi volumul de imprimare publicate în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie din iunie 2013.


 • 2) Comparaţie realizată cu imprimantele laser color A4 şi cu imprimantele multifuncţionale clasate pe primele zece locuri în privinţa vânzărilor în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în trimestrul 1 din 2013, conform studiului IDC; consumul energetic este calculat folosind informaţiile publicate de producători pentru Modul Imprimare/Medie în iunie 2013.

Resurse utile

Mai jos puteţi găsi o gamă largă de resurse, inclusiv articole, infografice şi broşuri, cu informaţii despre produse şi soluţii Epson şi despre tendinţele pieţei.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţii pentru sănătate, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
(bifaţi toate variantele care se aplică)
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Verificare de securitate

Acest lucru ne ajută să confirmăm că sunteţi uman şi nu doar un robot de spam.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

SUNTEŢI INTERESAT? SOLICITAŢI MAI MULTE INFORMAŢII SAU PREŢURI

Contactaţi-ne