PENTRU PERFECȚIONIȘTI

Momentele perfecte nu apar adesea. Nici fotografiile perfecte. Am condus, am mers, am călătorit, am urcat și m-am cățărat în căutarea lor. Am ratat ore de somn, mese de dimineață și zile de naștere în numele lor. Așadar, atunci când lumina răzbate prin crevasă, trebuie să reacționez repede. Apoi, pentru a aprecia cum se cuvine imaginea, trebuie să tipăresc cu Epson.

Contactaţi-ne Descărcaţi broşura

PRINTEAZĂ LA FEL DE BINE PRECUM ARATĂ

Imprimantele foto SureColor SC-P700 şi SC-P900 de la Epson arată la fel de bine precum printurile pe care le realizează. Aceste imprimante A3 şi A2 profesionale şi compacte realizează printuri cu detalii mai clare şi cu gradaţii mai fine, folosind cele mai intense nuanţe de negru şi tonuri de albastru superbe.

Contactaţi-ne Descărcaţi broşura

Soluţii pentru fotografii profesionale şi lucrări fine art

Tipăriți cea mai largă gamă de fotografii de calitate superioară, de la format mic la format mare, pe o gamă largă de pânze, hârtie fotografică și medii de tipărire fine art.

Ce este nou?

 
 

SureColor SC-P700

SC-P700 este o imprimantă foto profesională de înaltă calitate (până la A3+), concepută pentru fotografii şi artiştii pentru care designul contează.

Aflaţi mai multe Consultaţi gama completă

SureColor SC-P900

Imprimanta foto SC-P900 (până la A2+) a fost concepută pentru specialiştii care apreciază claritatea şi profunzimea imaginilor, precum şi simplitatea designului.

Aflaţi mai multe Consultaţi gama completă

Caracteristici cheie

Cea mai largă gamă cromatică

Un set de cerneluri extins imprimă cu o gamă de culori largă, dar rafinată, pentru a produce imagini excepționale.

Detalii rafinate

Capetele de printare precise furnizează cea mai mare claritate, cele mai subtile tonuri și texturi.

Aflaţi mai multe

Tonuri subtile ale pielii

Tonurile continue rafinate, fără granularități, produc gradații naturale pentru a obține portrete perfecte.

Printuri rezistente

Cernelurile noastre de tip pigment special dezvoltate vă permit să obțineți imagini care rămân vibrante pentru mulți ani.

Aflaţi mai multe

Productivitate ridicată

Ușurința de utilizare, operarea automată și întreținerea minimă furnizează o eficiență maximă.

Aflaţi mai multe

Flexibilitate a mediilor de tipărire

Produceți numeroase efecte pe o gamă largă de medii de tipărire cum ar fi hârtia fotografică/fine art, filme, canvas și carton.

Aflaţi mai multe

Soluţii software

EPSON PRINT LAYOUT

Imprimați rapid și ușor fotografii fantastice

Software-ul vă poate ajuta să utilizați la maximum performanțele imprimantelor foto profesionale Epson cu cerneluri UltraChrome. Utilizatorii pot beneficia de flexibilitatea și funcționalitățile îmbunătățite ale software-ului pentru a face rapidă și ușoară imprimarea cu gestionarea culorilor.

Aflaţi mai multe

CALCULATOR EPSON PENTRU COSTUL CERNELII PENTRU IMPRIMANTELE LFP

Reduceţi cheltuielile cu cerneala

Evitaţi cheltuielile prea mari cu imprimanta dvs. LFP. Folosiţi calculatorul nostru pentru costurile cu cerneala, pentru a analiza cheltuielile cu o imprimantă de format mare Epson. După aceea, puteţi să comparaţi rezultatul cu al altor produse pentru a afla cât puteţi economisi când achiziţionaţi cerneală pentru această imprimantă inteligentă, cu funcţii eficiente. Preţurile nu includ TVA.

Aflaţi mai multe

Studii de caz

HÂRTIE FINE ART

Alegeţi o hârtie pentru tipărire fotografică şi fine art, care a fost concepută pentru a oferi rezultate optime atunci când utilizaţi imprimante şi cerneluri Epson.

Aflaţi mai multe

Prezentarea gamei

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.