HÂRTIE FINE ART

Alegeţi o hârtie pentru tipărire fotografică şi fine art, care a fost concepută pentru a oferi rezultate optime atunci când utilizaţi imprimante şi cerneluri Epson.

Hârtie Cotton-based Fine Art

Epson oferă patru hârtii pe bază de bumbac pentru fine art, proiectate pentru reproducerea de înaltă calitate a fotografiilor şi a materialelor fine art. Hârtiile sunt potrivite pentru artişti, fotografi, tipografii şi muzee.

Hârtie Fine Art Cotton Smooth Bright

Tipărire fotografică unde gama tonală subtilă şi detaliile pot fi reproduse cu exactitate.

AFLAŢI MAI MULTE

Hârtie Fine Art Cotton Smooth Natural

Reproducerea pentru fine art sau a temelor unde textura subtilă a suprafeţei poate evidenţia anumite aspecte ale unei imagini.

AFLAŢI MAI MULTE

Hârtie Fine Art Cotton Textured Bright

Tipărire fotografică şi imagini pentru care este necesar un aspect mai frapant.

AFLAŢI MAI MULTE

Hârtie Fine Art Cotton Textured Natural

Reproducerea pentru fine art şi funcţii îmbunătăţite de arhivare.

AFLAŢI MAI MULTE

Obţineţi cele mai bune rezultate cu cernelurile Ultrachrome de la Epson

Rezultatele vor fi exact aşa cum vi le amintiţi, cu culori naturale, gradaţii fine, tonuri realiste ale pielii şi multe altele.

 • UltraChrome K3/K3+VM
 • UltraChrome HD/HDR
 • UltraChrome HDX
 • UltraChrome Pro
AFLAŢI MAI MULTE

V-aţi înscris în Digigraphie

Această hârtie pe bază de bumbac pentru fine art vă permite să obţineţi tipărituri de cea mai înaltă calitate şi să atingeţi nivelul de consecvenţă necesar pentru ediţiile limitate. Acestea îndeplinesc şi depăşesc testul de rezistenţă în timp la expunerea la lumină de 60 de ani pentru cernelurile UltraChrome cu pigment pe bază de apă şi sunt certificate pentru Digigraphie1.

AFLAŢI MAI MULTE

Caracteristici principale

Calitate înaltă

 • Hârtie de înaltă calitate, special creată pentru a realiza tipărituri durabile, fără îngălbenire sau decolorare.
 • Cu o istorie îndelungată în imprimarea digitală de fine art, Epson înţelege ce anume este necesar pentru a realiza lucrări fine art excepţionale. Ca dovadă a calităţii acestei game, hârtia de bază este furnizată de o fabrică de hârtie foarte apreciată. Excelente pentru arhivare, aceste hârtii pentru fine art, realizate 100% din bumbac, utilizează materii prime de înaltă calitate, fără aditivi care ar putea degrada imaginea. Cu un aspect şi cu o textură bogată, aceste hârtii sunt potrivite pentru uzul profesional şi multe altele.

Gamă de culori excelentă

 • Hârtia poate reproduce cu precizie culorile în grafica sau în fotografiile originale.
 • Cea mai recentă tehnologie de acoperire a hârtiei a fost aplicată în cazul acestor lucrări de fine art pentru a garanta compatibilitatea cu cele mai avansate cerneluri UltraChrome de la Epson în vederea reproducerii celei mai largi game de culori posibile.

Soluţie completă de la Epson

 • Consumabile care funcţionează perfect cu imprimanta
 • Epson oferă o soluţie completă, inclusiv hârtie, cerneluri, imprimantă, cap de imprimare, software şi garanție, astfel încât clientul este sigur că toate componentele au fost proiectate şi testate pentru a funcţiona optim împreună.

Este simplu să începeţi

LEARN MORE

Produse compatibile

Toate hârtiile pentru fine art au fost testate intens şi sunt special concepute pentru a putea fi folosite cu următoarele imprimante.

SureColor SC-P20000

Combinaţi cea mai mare viteză de imprimare cu calitatea superioară, la cel puţin 600 x 600 dpi, cu aceste imprimante precise şi exacte.

AFLAŢI MAI MULTE

SureColor SC-P10000

Proiectată pentru studiourile fotografice, pentru centrele foto şi xerox şi pentru corporaţiile care caută o soluţie internă.

AFLAŢI MAI MULTE

Seria SureColor SC-P6000

Realizaţi de fiecare dată fotografii profesionale de înaltă calitate, precise şi de lungă durată, precum şi tipărituri fine art pe o varietate de materiale media.

AFLAŢI MAI MULTE

Seria SureColor SC-P7000

Proiectată pentru aplicaţii profesionale şi fotografice, aceasta încorporează cele mai noi tehnologii de tipărire de la Epson.

AFLAŢI MAI MULTE

Seria SureColor SC-P8000

Realizaţi tipăriri şi proofinguri profesionale de cea mai înaltă calitate cu aceste imprimante foto şi de proofing versatile, de 44 de inci.

AFLAŢI MAI MULTE

Seria SureColor SC-P9000

Tehnologia avansată este combinată cu o serie de funcţii uşor de utilizat. Oferă tipărire de o calitate superioară, extrem de precisă, cu culori vii și luminoase

AFLAŢI MAI MULTE

SureColor SC-P800

Imprimantă foto A2 de înaltă calitate, cu opţiune flexibilă de conectivitate şi de alimentare cu hârtie, pentru crearea de fotografii profesionale pe o gamă largă de medii de tipărire.

AFLAŢI MAI MULTE

Studii de caz

 1. Rezultatele testelor efectuate în laboratorul „Laboratoire national de métrologie et d'essais” (LNE) din Franţa.