GÂNDIŢI-VĂ LA TOATE POSIBILITĂŢILE

Cu minilaboratoarele Epson SureLab seria D, posibilităţile de dezvoltare a propriei afaceri sunt nelimitate.

Contactaţi-ne

Oferiţi mai mult clienţilor dvs.

Având două modele de bază, seria SureLab D oferă o varietate de combinaţii pentru diferitele nevoi de producţie. Configurarea modulară permite utilizarea în orice domeniu, de la producţia la scară mică dintr-un birou (într-un kiosk dintr-un magazin) la producţia la scară mare, cu un minilaborator. Fie că este vorba de autoservire sau de servire cu personal dedicat, puteţi implementa soluţiile potrivite pentru dvs.

Imprimantele SureLab seria D pot fi folosite ca unităţi independente sau ca parte dintr-o flotă de producţie unitară, extrem de puternică, pentru a oferi printuri de calitate cu un cost total de exploatare redus. SureLab seria D este compatibilă cu o gamă largă de suprafeţe, lăţimi şi formate ale mediilor de tipărire. Cu o gamă atât de largă de produse de printare creative, cu valoare adăugată, puteţi oferi instantaneu clienţilor dvs. mai multe opţiuni decât oricând.

Mod de utilizare pentru SureLab

Produse şi soluţii

SURELAB SL-D800

SureLab SL-D800 a fost lansat pentru a completa succesul obţinut de modelul precedent, SL-D700. Este compact (aceleaşi dimensiuni ca SL-D700), durabil şi special conceput pentru viteză, flexibilitate şi printarea de fotografii comerciale de înaltă calitate. Acesta este proiectat pentru a rezista şi pentru a se integra perfect în mediul de lucru, datorită tăvii de imprimare rigide şi robuste, precum şi a designului îmbunătăţit al axului. De asemenea, perioadele de inactivitate sunt reduse în mod semnificativ datorită schimbării intuitive a rolei, în doi paşi.

Imprimantă foto pentru producţie comercială

Soluţia a fost dezvoltată pentru a printa nu numai fotografii de înaltă calitate pe o gamă variată de medii de tipărire, ci şi carduri, reproduceri de artă şi alte produse printate.

Aflaţi mai multe

Printare flexibilă şi de calitate

SL-D800 cu drivere

Vine însoţit de un driver pentru Mac şi PC, pentru a permite printarea din aproape orice aplicaţie. Calitatea printurilor este ideală pentru realizarea de fotografii, iar SL-D800 este o opţiune excelentă pentru cei care doresc să aşeze imprimanta pe birou, care caută portabilitate şi producţie la viteze mari de printare. De asemenea, poate fi folosit ca parte dintr-un sistem modular.

Funcţii cheie: SL-D800

Printare foto de înaltă calitate

Bazându-se pe succesul Epson în printarea de fotografii comerciale în minilaborator, SL-D800 oferă calitate excelentă a printurilor şi consecvenţă superbă a culorilor. A fost dezvoltat pentru afacerile care au nevoie să printeze la comandă fotografii în mod economic şi durabil. De asemenea, SL-D800 se încadrează perfect lângă modelul precedent, SL-D700, datorită calităţii printurilor, gestionării hârtiei şi dimensiunii comparabile.

Flexibilitate incredibilă

Poate printa fotografii, imagini de mici dimensiuni, cărţi, invitaţii, fluturaşi şi broşuri promoţionale pe o gamă largă de medii şi formate de tipărire, inclusiv hârtie lucioasă, satinată şi mată. Lungimea de printare acceptată variază între 50 şi 1000 mm, în timp ce lăţimea poate fi de 89 mm, 102 mm, 127 mm, 152 mm, 203 mm şi 210 mm.

Compatibilitate cu o gamă largă de medii de tipărire

Poate printa pe o varietate de medii şi formate de tipărire, incluzând hârtia lucioasă, satinată şi mată.

Cerneală UltraChrome D6r-S

Această imprimantă, când este folosită cu cernelurile UltraChrome D6r-S special create, oferă imagini superbe, cu culori vibrante, nuanţe intense de negru, contururi bine definite şi gradaţii fine. De asemenea, oferă un nivel de strălucire uniform şi impresionant.

Fiabilitate

Cuţit de tăiere rezistent, întreţinere minimă, proces îmbunătăţit de înlocuire a rolei pentru mediul de printare în 2 paşi şi Maintenance Utility uşor de folosit.

SURELAB SL-D3000 DR şi SR

Laborator digital

Proiectat pentru producţia de fotografii de înaltă calitate, printr-un proces ecologic, cu o flexibilitate ridicată de printare, SL-D3000 este un laborator digital cu şase culori, compact, care permite realizarea unei game largi de printuri foto. Utilizează tehnologia cu cap de printare MicroPiezo, tehnologia de procesare a imaginii Epson (tehnologie LUT) şi cernelurile originale pentru a oferi o reproducere exactă şi o rezoluţie maximă de 1440 × 1440 dpi.

Printuri realiste

Setul de cerneluri cu şase culori UltraChrome D6 de la Epson pune la dispoziţie o gamă largă de nuanţe, care depăşeşte gama de nuanţe pe bază de halogenuri de argint, oferind în permanenţă printuri vii şi realiste, cu o densitate excelentă de negru. De asemenea, nivelul de strălucire este uniform şi impresionant.

Înseamnă că printurile vor avea în mod constant o calitate înaltă, minimizând în acelaşi timp impactul asupra mediului înconjurător prin reducerea consumului de energie şi prin renunţarea la substanţe chimice, comparativ cu laboratoarele de developare.

O varietate de materiale şi de medii de tipărire

Oferind utilizatorilor posibilitatea de a produce o varietate de materiale cu lăţimea cuprinsă între 4 şi 12 inci, SL-D3000 poate printa fotografii, cărţi, invitaţii, fluturaşi şi broşuri promoţionale pe hârtie specială lucioasă, satinată şi mată. Modelul cu rolă dublă este compatibil cu două tipuri diferite de medii de tipărire şi/sau două lăţimi diferite ale rolei, care pot fi încărcate simultan, pentru versatilitate şi productivitate îmbunătăţite.

Funcţii cheie

Printuri de înaltă calitate

Tehnologia Micro Piezo, cea mai bună rezoluţie, de 1440 × 1440 dpi, set de cerneluri dedicate UltraChrome D6, gamă variată de culori, culori clare, printuri realiste şi de lungă durată.

Flexibilitate

Printare pe medii de tipărire cu hârtie lucioasă, satinată şi mată, printuri cu lăţimea de până la 12 inci, modelul cu rolă dublă permite încărcarea a două tipuri diferite de medii de tipărire sau de lăţime a rolei.

Cost total de exploatare şi impact asupra mediului reduse

Eficienţă energetică, fără încălzirea substanţelor chimice sau a cernelurilor, fără alimentare cu apă sau filtru de aer, fără depozitarea şi eliminarea substanţelor chimice.

Uşurinţă în utilizare

Costuri de întreţinere reduse, fără încălzirea sau pregătirea de substanţe chimice, sortare A4 opţională, software „OrderController” opţional pentru gestionarea comenzilor printr-o operaţie simplă, pe bază de setări prestabilite, incluzând corectarea imaginii.

De la comandă la printare în cinci etape simple

Etapa 1: Selectaţi imaginile

Etapa 2: Alegeţi o setare prestabilită

Etapa 3: Selectaţi numărul de copii

Etapa 4: Examinaţi şi ajustaţi

Etapa 5: Verificare opţională

Proiectat pentru producţia optimizată de fotografii

Oferă o selecţie de setări prestabilite pentru a preveni erorile umane în perioadele aglomerate, iar paşii de urmat sunt simpli.

SureLab OrderController poate crea un flux de lucru de printare care organizează comenzile, având până la 300 de setări prestabilite pentru a acoperi diferite tipuri de produse.

Specificaţiile diferă pentru SureLab OrderController LE

SureLab OrderController are setări prestabilite multiple pentru a satisface cerinţele variate ale clienţilor şi opţiuni multiple disponibile pentru prioritizarea comenzilor.

Funcţiile de editare a imaginilor includ redimensionarea, decuparea, claritatea, luminozitatea, rezoluţia, ajustarea culorile, înlăturarea efectului de ochii roşii etc.

SureLab OrderController LE de la Epson este un software pentru producţia de fotografii, care completează SureLab SL-D700 şi SureLab SL-D800 prin îmbunătăţirea productivităţii, transformându-le în microlaboratoare.

Caracteristici principale

Compatibilitate cu o varietate de sisteme de printare

SureLab OrderController gestionează lucrările pentru SL-D3000DR/SR, SL-D800 şi SL-D700 (cu până la patru imprimante), precum şi pentru alte imprimante foto pentru formate mari şi profesionale de la Epson.

Flexibilitate

Introducerea flexibilă de la kioskuri este posibilă prin intermediul folderelor monitorizate (DPOF), prin navigarea directă şi cu ajutorul scanerelor TWAIN.

Producţie rapidă şi uşoară

Permiteţi producţia rapidă şi uşoară a seturilor de fotografii prin folosirea setărilor prestabilite, inclusiv funcţiile de corectare a imaginii.

Gestionare profesională a sarcinilor

Ajustaţi setările prestabilite în timpul verificării pentru a răspunde sarcinilor profesionale. Compatibil cu lungimi de printare mixte într-o singură comandă. Oferă o gamă de opţiuni pentru printarea pe spate.

Utilizare uşoară

Poate fi folosită de orice operatori, indiferent de nivelul de experienţă. Trimite mesaje de avertizare în legătură cu rezoluţia scăzută, decupare şi margini.

Cele mai bune practici

Studii de caz

Aflaţi mai multe despre mediile noastre de printare şi cerneluri

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dvs. şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Aş dori să primesc prin e-mail informaţii despre viitoarele produse, promoţii, oferte şi evenimente de la Epson.