LUCRĂM ÎMPREUNĂ ÎN INDUSTRIA AGREMENTULUI

Soluţii tehnologice pentru agrement

Industria agrementului se află sub o presiune imensă din partea oamenilor pe care îi deservește. Clienții cer din ce în ce mai mult și doresc ca fiecare experiență să fie discutată, împărtășită pe rețelele sociale și să le aducă satisfacții. Tehnologiile Epson îmbunătățesc fiecare vizită. De la eficiența serviciilor de back-office, până la obținerea unui avantaj competitiv, soluțiile noastre inovatoare vă vor ajuta să oferiți constant experiențe pline de satisfacții clienților.

Reinventați experiența vizitatorilor

Utilizați tehnologii inovatoare pentru a îndruma, educa și impresiona vizitatorii.

Reinventați experiența vizitatorilor

Indiferent dacă clienții stau la coadă, participă, au nevoie de servicii sau de informații, creați o experiență de neuitat. Utilizați tehnologii inovatoare pentru a-i îndruma, educa și impresiona.

Impresionați cu proiectorul laser instalabil Epson, care poate afișa imagini de până la 1000" pe podele, pereți, clădiri sau obiecte, pentru a combina fizicul cu virtualul, indiferent dacă este vorba despre un spațiu educațional sau o experiență 4D multisenzorială.

Oferiți divertisment oriunde prin intermediul unei instalări flexibile cu soluții potrivite chiar și pentru cele mai problematice clădiri. Proiecțiile pot fi deplasate la 360 de grade în orice direcție, pe orizontală, pe verticală sau prin mișcare de rotație, iar acum acceptă și proiecția în modul portret.

Oferiți o perspectivă nouă prin intermediul ochelarilor inteligenți Epson Moverio. Utilizați realitatea augmentată pentru a recrea scene 3D, pentru a adăuga informații și pentru a vizualiza povestea, astfel încât vizitatorii să aibă experiențe interactive.

Oferiți capacități de orientare prin intermediul afișajelor interactive Epson; excelente pentru puncte de informare, activități educaționale și secvențe vizuale, pentru ca vizitatorii să se deplaseze și să descopere în permanență.

Personalizați atracția producând fotografii, cărți poștale, artă și alte produse imprimate cu valoare adăugată pentru vânzare în punctele de tranzacții cheie, folosind imprimantele Epson SureLab.

Prestați servicii oriunde prin intermediul gamei Epson de imprimante portabile de etichete pentru angajații mobili. Finalizați tranzacții, adăugând, în același timp, valoare și confort pentru vizitatori.

Investiți în viitor

Furnizorii de servicii de agrement trebuie să găsească noi modalități de a atrage și păstra vizitatorii în epoca clienților stăpâni pe situație.

Investiți în viitor

Furnizorii de servicii de agrement trebuie să găsească noi modalități de a atrage și păstra vizitatorii în epoca clienților stăpâni pe situație. Simplificați procesele consumatoare de timp și economisiți bani oferind servicii mai bune pentru clienți.

Îmbunătățiți experiența cu conținut nou și incitant, prin intermediul ochelarilor inteligenți Epson Moverio. Aceștia sunt durabili, oferă o durată lungă de viață a bateriei, pentru utilizare extinsă și opțiuni pentru gestionarea ușoară a efectivului de echipamente. Dați viață realității augmentate, în fiecare zi.

Bazați-vă pe creșteri de eficiență cu multifuncționalele și scanerele inteligente Epson WorkForce Pro. Caracteristicile inteligente îmbunătățesc fluxul de lucru și capacitatea de furnizare a serviciilor, iar gestionarea eficientă a documentelor minimizează timpii pierduți.

Impresionați cu imprimantele Epson SureColor pentru formate mari creând afișaje atractive, de înaltă definiție, care îmbunătățesc promoțiile și activitățile și sporesc vânzările.

Imprimați bilete și ecusoane la cerere cu imprimantele de etichete Epson ColorWorks. Creați bilete și ecusoane color personalizate, atractive, pentru a îmbunătăți identificarea vizuală.

Bucurați-vă de fiabilitate superioară cu proiectorul laser fără întreținere garantat pentru până la 12.000 ore/cinci ani1. Excelent pentru semnalistică digitală care nu este ușor de accesat.

Bucurați-vă de rezultate

Crearea de experiențe pline de însemnătate pentru fiecare vizitator necesită atracții particularizate, dar diverse.

Bucurați-vă de rezultate

Crearea de experiențe pline de însemnătate pentru fiecare vizitator necesită atracții particularizate, dar diverse. Tehnologia potrivită poate rezolva probleme și vă poate ajuta să creați experiențe care cresc numărul de vizitatori.

Ieșiți în evidență permițând vizitatorilor să pășească într-o realitate alternativă sau să aibă propriul ghid personal. Ochelarii inteligenți Epson Moverio pot fi particularizați complet pentru atracția dvs. și pentru necesitățile oaspeților.

Adăugați informații permițând oamenilor să interacționeze direct cu conținutul prin intermediul ecranelor tactile. Afișajele noastre interactive sunt scalabile până la 100”, pentru ca toată lumea să poată vedea perfect, iar publicul mai tânăr poate adnota cu ajutorul degetelor sau creioanelor.

Creați conținut multimedia care poate fi particularizat în funcție de public. Prin intermediul opțiunii de amplificare 4K, proiectoarele instalabile Epson oferă o libertate creativă incredibilă și un nivel superior pentru experiența de vizionare.

Mulțumiți mai mulți clienți cu informații actualizate constant și servicii rapide. Oamenilor le plac detaliile și doresc să fie informați, iar imprimantele noastre de etichete, imprimantele WorkForce și scanerele business fac diferența prin accelerarea administrării.

Descoperiți cât de mult puteți economisi din costurile de imprimare, apelând la Epson

Utilizați calculatorul nostru de costuri totale de exploatare

AFLAȚI MAI MULTE

Protejați viitorul planetei

Înțelegem importanța sustenabilității pentru generațiile viitoare.

Protejați viitorul planetei

În cadrul Epson, înțelegem importanța susținerii unei planete mai sustenabile pentru generațiile viitoare, de aceea dezvoltăm soluțiile noastre de imprimare astfel încât să fie cât mai ecologice posibil.

Îndepliniți-vă obiectivele de mediu

cu până la 99% mai puține deșeuri prin intermediul WorkForce Pro cu sistem de pungi de cerneală înlocuibile; consumați cu până la 96% mai puțină energie prin intermediul imprimantelor WorkForce Pro5 și dublați viteza de imprimare cu un consum de energie înjumătățit prin intermediul serieie WorkForce Enterprise6.

Economisiți electricitate și reduceți emisiile de CO2 cu modelele WorkForce Pro, care consumă cu până la 96% mai puțină energie în comparație cu imprimantele și copiatoarele laser2.

Reduceți consumul de energie prin intermediul Modului eco al soluțiilor de afișare interactivă și extindeți durata de viață a lămpii.

Reduceți emisiile de carbon folosind scanere fără timp de încălzire și reduceți consumul de energie prin intermediul tehnologiei ReadyScan integrate.

5 pași simpli spre un viitor european mai sustenabil

Câte o mostră din tehnologiile dezvoltate

DESCĂRCAȚI INFOGRAFICUL

 

Vedeți ce ați putea economisi

Calculați economiile de energie și CO2 pe care o imprimantă WorkForce Pro le poate obține cu ajutorul calculatorului nostru.

 
  • Cu până la 92% mai puțin CO2 în comparație cu imprimantele laser3
  • Cu până la 96% mai puțină energie decât imprimantele laser2
  • Cu până la 94% mai puține deșeuri în comparație cu imprimantele laser2
  • De până la 3,5 ori mai rapidă decât imprimantele laser2
 

Service și asistență

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Service și asistență

Garanție standard

Aflați mai multe despre garanțiile Epson.

Service în locație

Aflați mai multe despre opțiunile de service, inclusiv despre asistența în locație, în cazul în care aveți nevoie.

Asistență

Aveți nevoie de ajutor? Vizitați pagina noastră de asistență pentru a afla informații utile și date despre modul în care ne puteți contacta.

Înregistrare

Vă mulțumim că ați achiziționat un produs Epson și că v-ați făcut timp să îl înregistrați.

Verificați garanția

Verificați garanția echipamentului dvs.

Promoție de garanție extinsă

Trei ani de garanție extinsă la imprimantele Epson selecționate.

 

Soluții de închiriere

Aflați mai multe despre modurile diferite în care puteți profita de produsele Epson prin închirierea acestora.

Print and save

Economisiți timp și bani cu Epson Print & Save

Print365

Imprimați cât de mult doriți, fără probleme sau costuri ascunse.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Așteptați-vă la mai mult de la proiectorul dvs.

Obțineți mai mult de la proiectorul dvs.

Beneficiați de soluțiile noastre software specializate Epson pentru a perfecționa proiectorul și pentru a beneficia de capacități sporite, încredere și control. Compania noastră este producătorul numărul unu de proiectoare din lume4, de aceea înțelegem necesitatea unor soluții de proiecție potrivite, care să vă permită să prezentați conținut așa cum doriți și unde doriți, cu ușurință și eficiență.

AFLAȚI MAI MULTE

Soluții business de scanare

Gamă largă de soluții pentru toate tipurile de afaceri

Echipamentele Epson sunt compatibile cu serviciile și soluțiile software care pot contribui cu adevărat la îmbunătățirea fluxului de lucru din cadrul companiei, la controlul costurilor, la sporirea eficienței și permit integrarea fără probleme a echipamentelor în medii în permanentă schimbare.

AFLAȚI MAI MULTE

Oferiți divertisment la o scară mai mare

Stimulați simțurile și transpuneți publicul într-o altă dimensiune prin proiecții fixe sau echipamente închiriate pentru evenimente. Folosirea mai multor proiectoare instalabile Epson, cu tehnologia de îmbinare a marginilor, vă permite să proiectați imagini captivante pe suprafețe mult mai mari pentru a crea experiențe impresionante, atmosferice pentru vizitatori. Puteți recrea fiecare detaliu și puteți optimiza conținutul multimedia pentru publicul dvs., chiar și în spații restrânse.

Spuneți povești captivante

Epson iProjection facilitează conectarea dispozitivelor iOS sau Android la o soluție de afișare Epson cu capacitate de conectare în rețea, astfel încât puteți proiecta wireless imagini, documente și pagini web. Aceasta este o modalitate simplă şi foarte eficientă de a prezenta, cu o singură atingere a ecranului. De asemenea, puteți selecta butonul integrat de adnotare pentru a utiliza un creion, marker sau creion de ștergere, cu opțiuni de culoare și opacitate, pentru a scoate cu adevărat în evidență ceea ce doriți să transmiteți.

Încurajați descoperirile active

Spațiul dvs. este o pânză goală pe care puteți dezvolta o experiență completă de agrement, care conectează publicul și atracțiile. Semnalistica digitală vă permite să oferiți constant informații actualizate în timp real, de la evenimente programate și puncte de destinație, până la meniuri și opțiuni de divertisment. Afișajele interactive Epson atrag, de asemenea, clienții activi din mediul digital, care doresc să descopere lucruri de unii singuri sau să își pună cunoștințele la încercare.

Reinventați experiența vizitatorilor

Utilizați tehnologii inovatoare pentru a îndruma, educa și impresiona vizitatorii.

Investiți în viitor

Furnizorii de servicii de agrement trebuie să găsească noi modalități de a atrage și păstra vizitatorii în epoca clienților stăpâni pe situație.

Bucurați-vă de rezultate

Crearea de experiențe pline de însemnătate pentru fiecare vizitator necesită atracții particularizate, dar diverse.

Protejați viitorul planetei

Înțelegem importanța sustenabilității pentru generațiile viitoare.

Service și asistență

Aflați mai multe despre service-ul on-site și despre garanțiile Epson.

Soluții software

Consultați mai jos întreaga noastră gamă de soluții software și compatibilități cu sistemele, inclusiv pe cele oferite de partenerii noștri.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile business, contactați-ne și un reprezentant Epson va lua legătura cu dvs.

Începeți evoluția

Fiecare detaliu contează

Transformați biletele și brățările în suveniruri personalizate și promoționale. Imprimanta de etichete Epson ColorWorks oferă imprimare color la cerere, pentru a putea particulariza cu ușurință detaliile în funcție de mediu, eveniment sau expoziție și pentru a putea imprima pe o varietate de medii de tipărire.

Permiteți vizitatorilor să joace un rol activ

Afișajele Epson interactive sunt create pentru orientare și colaborare. Utilizați-le în punctele de informare și în spațiile de studiu, pentru ca vizitatorii să poată explora de unii singuri și să ia parte la activități tematice prin intermediul ecranului tactil, folosind degetele sau creioanele furnizate.

Folosiți-vă imaginația

Transpuneți încăperi întregi în alte lumi. Proiectoarele instalabile Epson pot crea afișaje incitante la calitate 4D îmbunătățită și pot mapa proiecții mari pe clădiri, muzică, poveste sau alte efecte, pentru o experiență multisenzorială unică.

Imprimare de chitanțe foarte rapidă, fiabilă

Imprimantele de etichete Epson sunt proiectate pentru a face față în cele mai solicitante medii retail. TM-T88VI este o imprimantă pentru chitanțe de ultimă generație, care oferă viteze mari de imprimare și o fiabilitate ridicată, cu caracteristici avansate pentru a accepta în același timp sisteme POS mobile, web și bazate pe PC-uri.

Oferiți serviciile dorite

Indiferent dacă aveți un spațiu de agrement de mici dimensiuni, în care utilizați imprimante cu sistem de pungi de cerneală înlocuibile (RIPS) sau unul mai mare cu soluții de imprimare WorkForce Enterprise, Epson vă acoperă necesitățile de back-office. De exemplu, scanați formulare completate de înscriere oriunde, de la casele de bilete, până la sediul central, pentru aprobare rapidă și servicii bune pentru clienți.

Depășiți așteptările clienților

Prin intermediul imprimantelor Epson de format mare, puteți produce afișe, bannere, printuri de calitate superioară și multe altele, fără a trebui să apelați la un centru de copiere profesionist.

Oferiți experiențe captivante

Ochelarii inteligenți transparenți Epson Moverio permit suprapunerea peste lumea reală a conținutului augmentat, făcând spațiile culturale, sălile pentru evenimente și tururile de fabrici mai accesibile și mai captivante, fără a distrage atenția vizitatorilor de la expoziții și atracții.

Creați povești individuale

Produceți fotografii, certificate și cărți poștale personalizate pe măsură ce clienții avansează în cadrul experienței. Imprimantele foto Epson SureLab creează povești vizuale pe care vizitatorii le pot păstra și partaja.

Produse

Studii de caz

Previous Next

Resurse

Găsiți o gamă largă de resurse despre sectorul de agrement. Printre acestea se numără articole, studii de caz, infografice şi broșuri, cu informații despre produse și soluții Epson și tendințele pieței.

AFLAȚI MAI MULTE

Noutăți și evenimente

Fie că sunteți interesat de seminarii introductive, de cursuri de programare și întreținere sau de instruirea operatorilor, experții noștri sunt bucuroși să își pună la dispoziție cunoștințele, dumneavoastră și personalului dumneavoastră.

Filtrare rezultate

Previous Next

Momentan nu există expoziții sau evenimente.

Creăm viitorul prin intermediul tehnologiei fără încălzire

Sporiți productivitatea și reduceți impactul asupra mediului înconjurător fără compromisuri.

Aflaţi mai multe

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informații despre soluțiile Epson pentru agrement, completați mai jos detaliile dumneavoastră și un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu „*” sunt obligatorii

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
(bifaţi toate variantele care se aplică)
Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.

  1. Valabil pentru modelele: EB-L610U, EB-L615U, EB-L610W, EB-L510U, EB-L400U
  2. Conform testelor efectuate de BLI, de-a lungul a două luni până în februarie 2017, în comparație cu o selecție de echipamente concurente, în baza unui contract cu Epson. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.ro/inkjetsaving
  3. Bazate pe extragerea și procesarea de materiale brute și pe fabricarea de consumabile. Conform testelor prin metodologia Epson: 1. Calculul reprezintă doar emisiile de CO2 pe măsură ce încălzirea globală se intensifică. 2. Rezultatele calculului se bazează pe declarațiile pe proprie răspundere. (nu se primește o verificare de la terți). 3. Am utilizat coeficientul de CO2 (kg de CO2/unitate) publicat în baza de date JEMAI „LCA Pro”.
  4. Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2015.
  5. Parcul tematic al viitorului, Attractions Magazine
  6. De obicei, imprimantele laser cu viteze de 45-55 ppm consumă 1.500 W, însă WorkForce Enterprise are un consum redus de energie de 180 W – 320 W și imprimă cu până la 100 ppm. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/pageyield
Comparaţi
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Eliminare din comparaţie