SOLUŢII LASER EPSON ŞI GAMA DE PROIECTOARE

Calitate superioară a imaginii şi fiabilitate

CONTACTAŢI-NE

Definirea viitorului în domeniul tehnologiei de proiecţie laser

No.1 Epson World Leader in Projectors 3LCD True Colours

Cele mai avansate proiectoare din punct de vedere tehnologic combină 3LCD cu o sursă dublă de lumină laser şi beneficiază de o gamă cromatică largă şi de un raport de contrast foarte mare pentru a produce culori excepţionale, realiste, şi nuanţe de negru extrem de intense.

Combinaţia dintre luminozitatea ridicată, rezoluţia înaltă şi contrastul superior oferă imagini puternice, vibrante, care pot fi vizualizate în lumină ambientală puternică, chiar şi în cele mai mari spaţii. Utilizarea tehnologiei laser cu fosfor adaugă un nivel de fiabilitate fără egal, reducând în mod dramatic costurile de exploatare totale. Angajamentul nostru pentru calitatea produselor, tehnologie, relaţii, service şi asistenţă este motivul pentru care am fost lideri de piaţă în domeniul proiectoarelor timp de peste 14 ani1.

Aflaţi mai multe despre soluţiile noastre cu sursă de lumină laser

Proiectoare pentru spaţii mari

Proiectoare pentru spaţii mari

Creaţi efecte vizuale excepţionale în orice spaţiu şi la o scară foarte mare cu ajutorul combinaţiei inovatoare între luminozitatea excepţională, imaginile clare, fiabilitatea extremă şi opţiunile flexibile de prezentare. Proiectoarele laser Epson pentru spaţii mari sunt foarte durabile şi robuste, dar surprinzător de compacte şi uşoare.

AFLAŢI MAI MUTE
Soluții pentru conferințe

Soluții pentru conferințe

Promovați un mediu de lucru inovator și productiv prin această soluție profesională, cu afișare cu laser, care reduce eforturile și costurile de întreținere. Oferind în același timp rapid întâlniri în colaborare cu impact mare pe ecranul flexibil de 100 de inci, cu afișare cu laser, creat pentru a promova un grad mai ridicat de colaborare și comunicare.

AFLAŢI MAI MUTE
Educaţie interactivă

Educaţie interactivă

Predaţi fără întreruperi şi asiguraţi-vă că studenţii dvs. pot citi totul de pe ecran cu această soluţie de afişare interactivă cu sursă de lumină laser, pentru proiecţie ultra-short throw, care permite colaborarea pe un ecran scalabil mare pentru a promova o implicare şi o participare îmbunătăţite în sala de curs.

AFLAŢI MAI MUTE
Soluţie pentru semnalistică cu sursă de lumină laser

Soluţie pentru semnalistică cu sursă de lumină laser

Dați viață magazinului, galeriei, muzeului sau biroului prin intermediul unui proiector pentru distanțe ultrascurte, ușor de instalat și de utilizat. EB-700U este o alternativă la ecranul plat, cu potențialul de a afișa imagini mult mai mari. Acesta poate proiecta o imagine mare de la o distanță foarte scurtă, ceea ce îl face ideal pentru spații înguste, precum vitrine și coridoare.

AFLAŢI MAI MUTE

Proiecţie fără limite

Discul de fosfor anorganic, nou dezvoltat, prezintă o rezistenţă superioară la lumină şi căldură şi oferă o fiabilitate excelentă. Acesta funcţionează perfect împreună cu panourile LCD anorganice pentru a produce imagini luminoase şi vibrante, pe perioade de timp extrem de lungi. De fapt, vă puteţi baza pe o sursă de lumină care nu necesită întreţinere timp de 20.000 de ore2.

Sistem de răcire

Un sistem de răcire combinat aer şi lichid, este mai mult decât eficient pentru cerinţele unui proiector 3LCD de 25.000 de lumeni.

Panouri LCD

Un panou anorganic nou, de 1,43 inci, sporeşte rezistenţa la lumină şi garantează o durată de viaţă şi mai lungă.

Unitate laser

Diodele laser de mare putere fac posibilă atingerea unei luminozităţi de top, de până la 25.000 de lumeni.

Disc rotativ de fosfor

Discul rotativ de fosfor anorganic, care transformă lumina laser albastră în lumină galbenă, a fost proiectat pentru a fi suficient de durabil pentru a suporta perioade îndelungate puterea mare a unei surse de lumină laser.

Fiabilitate excepţională

Vă prezentăm proiectoarele instalabile sofisticate, pentru ecrane mari, pe care vă puteţi baza cu adevărat. Instalarea şi configurarea sunt simple, iar durata de viaţă a laserului de până la 56.000 ore şi ciclul de întreţinere a filtrului de până la 30.000 ore reduc mentenanţa la minimum.

Puneţi-vă în aplicare viziunea cu Epson

Descoperiţi cum puteţi proiecta pe orice suprafaţă cu ajutorul proiectoarelor Epson pentru spaţii mari.

VIZIONARE

Proiector laser pentru distanțe ultrascurte

Bucurați-vă de divertisment pe ecran mare fără a afecta stilul casei dvs. Proiectorul nostru laser pentru distanțe ultrascurte poate fi amplasat în apropierea suprafeței de afișare, poate fi configurat rapid și produce o imagine excelentă în încăperi luminoase. De asemenea, oferă o excelentă valoare, cu o sursă de lumină laser cu durată lungă de viață și o garanție extinsă.

AFLAŢI MAI MULTE

Contactaţi-ne astăzi

Pentru mai multe informaţii despre gama noastră de proiectoare laser, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

1 Studiu realizat de Futuresource Consulting Limited pentru perioada 2001-2015.

2 Timpul aproximativ până când luminozitatea scade cu 50 % de la prima utilizare. Măsurat printr-un test de acceleraţie, care estimează utilizarea a 0,04 - 0,20 mg/m3 de particule. Timpul variază în funcţie de condiţiile şi mediul de utilizare.