IMPRIMARE NOUĂ PE MEDII DE TIPĂRIRE DE CALITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ CU CERNEALA NEGRU MAT

Utilizatorii gamelor ColorWorks C6500 și C6000 se pot bucura acum de o flexibilitate îmbunătățită a finisării imprimării, pe hârtie texturată sau simplă, odată cu lansarea de firmware special conceput și de cerneală negru mat.

Detalii

Etichete color, atractive, cu volume de imprimare variabile

Redefinirea standardelor imprimării color de etichete

Vizionaţi clipul video Descărcare broşură

ETICHETE INSPIRATE; CARE VĂ DEZVOLTĂ AFACEREA

Aflați mai multe

Simplificaţi producţia de etichete color

Imprimantele noastre cu jet de cerneală de etichete color cu volume variabile elimină problemele tradiţionale determinate de supraimprimarea termică. Acum, puteţi să imprimaţi cu uşurinţă etichete color, bilete şi ecusoane personalizate de calitate superioară, când şi cum doriţi. Nu se mai pierde timp, nu mai există întreruperi, pierderi de materiale sau inconvenienţe. Eliminaţi stocurile de etichete imprimate în prealabil, întreruperile procesului de producţie, comenzile pierdute şi livrările întârziate.

Vă prezentăm noile serii ColorWorks C6000 și C6500

Imprimă rapid și ușor etichete personalizate și durabile. Produce constant etichete personalizate, de calitate superioară (1200x1200 dpi). Modelul C6000 oferă lățimi de imprimare de până la 4 inci, iar modelul C6500 oferă etichete de până la 8 inci. Optimizați fluxurile de lucru prin intermediul dispozitivului nostru de dezlipire unic, integrat.

Afișaj LCD și panou de comandă

Panou de comandă complet color, cu un meniu intuitiv, permițând accesul utilizatorilor la setările imprimantei și setările de rețea. Un control mai bun al imprimantei într-un mod rapid și ușor de utilizare

Capac detașabil bidirecțional

Acest design unic permite mediilor de tipărire să fie încărcate sau scoase cu ușurință, în orice mediu

Panou de acces

Panou de acces ușor pentru a inspecta și elimina orice blocaj de hârtie. Este, de asemenea, întotdeauna un acces excelent la capul imprimantei

Cartușe de cerneală ușor accesibile

Cartușele de 80 ml compacte și ușor de instalat, cu cerneală Epson Ultrachrome® DL, oferă rezultate excelente

Dispozitiv de dezlipire integrat

Această caracteristică unică pentru o imprimantă de etichete complet color permite instalarea ușoară în liniile de producție și oferă o soluție completă într-un singur produs

Utilizări

De la producţie şi retail la farmaceutică, sănătate şi producţia de bilete, există un echipament ColorWorks care poate face o diferenţă reală, oferindu-vă flexibilitatea de a imprima etichetele de care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie. Seriile ColorWorks C6000, C6500, C7500, C3500 și C831 sunt, de asemenea, ideale pentru companii care doresc să imprime etichete care să respecte cele mai recente standarde GHS (Globally Harmonised System - Sistem armonizat la nivel global) pentru etichetarea substanţelor chimice.

 

Producţie (etichete pentru produse)

Imprimantele Epson color pentru etichete sunt ideale pentru companiile cu volume medii şi mici şi game largi, îmbunătăţind gestionarea stocului şi identificarea produselor, precum şi serviciile oferite clienţilor.

Îmbunătăţiţi recunoaşterea mărcilor

Particularizaţi ambalajele produselor şi îmbunătăţiţi comunicările de marketing prin intermediul aplicaţiilor unice de etichetare pentru volume mici.

Diferenţiaţi mai eficient produsele

Utilizarea culorii vă permite să diferenţiaţi produsele de cele oferite de concurenţi şi ajută clienţii să vă recunoască imediat marca.

Informaţii importante

Evidenţiaţi clar informaţiile de pe etichete sau imprimaţi etichete speciale la cerere.

Etichete şi branding îmbunătăţite

Maximizaţi vizibilitatea produselor, evidenţiaţi-vă marca şi îmbunătăţiţi-vă reputaţia.

Conformitate simplă cu GHS

Imprimaţi rapid, simplu şi clar toate pictogramele şi informaţiile necesare pe etichete goale printr-un singur proces fluent.

 

Producţie (etichete funcţionale)

Imprimantele Epson color pentru etichete sunt ideale pentru companiile cu volume medii şi mici şi game largi, îmbunătăţind gestionarea stocului şi identificarea produselor, precum şi serviciile oferite clienţilor.

Gestionare îmbunătăţită a stocului

Controlaţi stocurile, depozitarea şi mişcările bunurilor prin intermediul etichetelor uşor de urmărit care pot fi imprimate şi ataşate imediat.

Proceduri de lucru clare

Îmbunătăţiţi calitatea generală a produselor reducând erorile de producţie cu coduri de culoare sau imagini pe etichete, pentru a clarifica conţinutul recipientelor.

Informaţii importante

102 mm x 152 mm (800 de etichete)

Menţineţi niveluri constante de producţie

Ţineţi pasul cu necesităţile de producţie şi evitaţi încetinirile sau întreruperile neplanificate care ar putea să vă afecteze compania în mod semnificativ.

Conformitate simplă cu GHS

Imprimaţi rapid, simplu şi clar toate pictogramele şi informaţiile necesare pe etichete goale printr-un singur proces fluent.

 

Etichete pentru substanţe chimice (GHS)

Imprimantele pentru etichete ColorWorks utilizează cerneluri tip pigment combinate cu medii de tipărire pentru etichete mate din PE pentru a produce etichete pentru substanţe chimice GHS care sunt complet conforme cu BS5609.

Imprimaţi etichete GHS la cerere

Produceţi etichete pentru substanţe chimice conforme cu standardele, fără să comandaţi etichete suplimentare de care nu aveţi nevoie.

Durabile pentru medii dure

Etichetele ColorWorks sunt foarte durabile şi rezistente la substanţe chimice, decolorare şi pete. 

Imprimaţi complet color

Modelele ColorWorks pot imprima complet color, nu doar cu roşu şi negru, aşa cum cere standardul GHS.

 

Retail

Soluţiile noastre rapide, fiabile şi flexibile pentru etichete color pot fi implementate în numeroase aplicaţii de imprimare în sectorul retail, de la etichete pentru rafturi, etichete de preţ şi promoţionale, până la etichete pentru produse realizate în magazin.

Scoateţi în evidenţă ofertele de produse cu preţuri speciale

Evidenţiaţi-vă produsele cu ajutorul unor etichete color atractive şi de înaltă calitate.

Scoateţi în evidenţă specificaţiile produselor

Evidenţiaţi pe rafturi caracteristici specifice ale produselor, cum ar fi în cazul produselor organice sau regionale ori a celor care conţin alergeni.

Branding îmbunătăţit

Evidenţiaţi-vă compania prin intermediul graficii consistente, uşor de recunoscut.

Produceţi etichete speciale şi unice

Prezentaţi rapid şi eficient promoţiile prin intermediul imprimării la cerere.

 

Producţie de bilete

Cu ajutorul imprimantelor noastre convenabile pentru etichete color, acum puteţi să produceţi bilete pentru evenimente cu volume variabile, cu mesaje de marketing personalizat sau să includeţi fotografiile vizitatorilor pe ecusoane.

Control deplin în mâinile dvs.

Imprimaţi la cerere bilete şi ecusoane de identificare complet color.

Comunicare personalizată

Personalizaţi biletele şi documentele de identitate cu informaţii promoţionale sau personalizate. Adăugaţi reclame şi alte informaţii promoţionale relevante pentru deţinătorii de bilete.

Identificare vizuală îmbunătăţită

Adăugaţi fotografii complet color la documentele de identitate, pentru o identificare vizuală îmbunătăţită.

 

Sănătate

Culoarea de pe etichetele utilizate în domeniul sănătăţii îmbunătăţeşte recunoaşterea vizuală a informaţiilor vitale, reducând riscurile operaţionale pentru spitale şi, mai important, garantează pacienţilor siguranţă şi îngrijire la un nivel superior.

Evidenţiaţi informaţiile importante

Utilizaţi culoarea şi design-ul pentru a clarifica numele pacienţilor şi instrucţiunile de dozaj.

Imprimaţi cu uşurință cantităţi mari

Produceţi volume mari de etichete la cerere pentru a corespunde cu listele în schimbare de persoane sau medicamente.

Etichetare consecventă şi clară

Utilizaţi coduri de culoare predefinite pentru identificarea rapidă şi simplă a medicamentelor.

Reduceţi riscul de erori

Reduceţi erorile şi confuzia identificând în mod clar diferitele medicamente.

 

Alimente şi catering

Imprimantele Epson pentru etichete color ajută producătorii de alimente şi retailerii să creeze etichete la cerere care ies în evidenţă, personalizând, în acelaşi timp, alimentele şi sporind vizibilitatea mărcilor.

Text clar, bine definit

Datorită rezoluţiei superioare a etichetelor imprimate cu ColorWorks, se pot imprima volume mari de informaţii clare şi lizibile pe suprafeţe mici.

Etichete color atractive

Etichetele pentru alimente pot fi acum imprimate complet color, ceea ce înseamnă că mărcile companiilor pot să iasă cu adevărat în evidenţă, iar informaţiile nutriţionale importante pot fi, de asemenea, incluse.

Etichetare la cerere

Imprimaţi doar etichetele de care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie de ele, pentru loturi de produse cu cantităţi variabile - cum ar fi fructe şi legume proaspete sau produse de patiserie.

Etichete durabile, fără pete

Cernelurile Epson oferă o durabilitate excelentă, astfel că etichetele vor rămâne lizibile, chiar şi atunci când produsele sunt transportate sau păstrate în frigider sau congelator.

Valoarea culorii la cerere

Preluaţi controlul

Economisiți bani atunci când nu stocați diferite etichete color preimprimate, ci le imprimați numai atunci când aveți nevoie de ele.

Acum puteţi controla întregul proces de imprimare a etichetelor.

Îmbunătăţiţi eficienţa

Nu mai irosiți timpul căutând și modificând etichetele preimprimate corecte.

Economisiţi timpul pierdut cu schimbarea rolelor preimprimate.

Flexibilitate suplimentară

Produceți etichete individuale și unice atunci când aveți nevoie de ele

Schimbaţi design-urile din mers şi imprimaţi doar etichetele necesare.

Sporiţi viteza

Imprimați complet color la viteza de care are nevoie afacerea dvs.

Reduceți timpul total de producție al etichetelor complet color.

Eliminaţi costurile neaşteptate

Reduceţi costurile terţe pentru preimprimările personalizate.

Reduceţi erorile la crearea de etichete, precum şi întârzierile la livrare şi penalizările.

Eliminaţi pierderile de etichete

Nu se mai pierd etichete din cauza modificărilor de design de ultim moment.

Nu mai este nevoie să comandaţi etichete preimprimate pentru a avea un stoc de rezervă suficient.

Reduceţi drastic stocul de etichete

Nu mai sunt necesare rafturi pline de role de etichete preimprimate.

Comandaţi şi păstraţi un singur tip de etichete - goale.

Durabilitate cerneală

Realizăm etichete și imprimante concepute pentru a eticheta în mod clar recipientele cu substanțe chimice și pentru a se conforma standardelor din domeniu.1

Etichete durabile care sunt rezistente la pete și apă.1

Imprimare și aplicare

Noul senzor mobil permite imprimarea în orice formă, fără a fi nevoie de o a doua tăiere.

Prima imprimantă de etichete cu jet de cerneală „one by one”.1

Poate fi integrată fără probleme în liniile de producție existente de tip imprimare și aplicare.1

Media şi software

Tipuri de medii de tipărire

Imprimantele noastre imprimă pe o gamă largă de medii de tipărire necretate mate şi lucioase, oferindu-vă grafică şi fotografii de calitate superioară. Atât cerneala DURABrite Ultra, cât şi cea UltraChrome DL sunt cerneluri tip pigment cu o durabilitate şi o versatilitate superioare.

Programul Testat de Epson pentru ColorWorks este creat pentru a vă oferi soluţii media fiabile, testate de Epson, produse de companii lider în domeniu.

Aflaţi mai mute
 • Bilet mat premium

  Optimizată pentru grafice şi fotografii de înaltă calitate, această hârtie netedă, mată, de culoare alb strălucitor, pentru imprimare cu jet de cerneală are o grosime de 127 μm (107 g/m2), fiind ideală pentru producţia de bilete şi semnalistică. Se pretează perfect pentru cernelurile pe bază de pigment Epson DURABrite Ultra, pentru a oferi calitate, durabilitate şi simplitate.

  • Ideală pentru producţia de bilete, ecusoane, etichete de raft şi semne
  • Înveliş mat premium pentru imprimări la calitate fotografică
  • Rezultate cu uscare rapidă, rezistente la zgâriere şi la apă
  Descărcare fişă de prezentare
  Product Format Size Supported products
  Premium matte ticket - Roll: 80 mm x 50 m
  C33S045389
  Roll,
  continuous paper
  80 mm x 50 m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte ticket - Roll: 102 mm x 50 m
  C33S045390
  Roll,
  continuous paper
  102 mm x 50 m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
 • Etichetă mată premium

  Ideale pentru imprimarea la calitate fotografică, aceste etichete netede, mate, de culoare alb strălucitor, se combină cu cernelurile pe bază de pigment Epson DURABrite Ultra pentru a asigura imprimări cu uscare rapidă, care rezistă la zgâriere, apă şi căldură. Adezivul acrilic permanent universal asigură o bună aderenţă pe diverse suprafeţe, chiar şi la temperaturi scăzute.

  • Ideală pentru etichete cu coduri de bare, etichete pentru cutii pentru produse de consum, etichete farmaceutice şi multe altele
  • Adezivul acrilic permanent are o rezistenţă foarte bună la căldură
  • Imprimările sunt rezistente la pete, apă şi alte lichide
  Descărcare fişă de prezentare
  Product Format Size Supported products
  Premium matte label - Continuous roll: 51 mm x 35 m
  C33S045417
  Roll,
  continuous label
  51 mm x 35 m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Continuous roll: 76 mm x 35 m
  C33S045418
  Roll,
  continuous label
  76 mm x 35 m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Continuous roll: 102 mm x 35 m
  C33S045419
  Roll,
  continuous label
  102 mm x 35 m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 650 labels
  C33S045531
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (650 labels)
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 440 labels
  C33S045532
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (440 labels)
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 225 labels
  C33S045533
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (225 labels)
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 650 labels
  C33S045534
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (650 labels)
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 265 labels
  C33S045535
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (265 labels)
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045722
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 1570 labels
  C33S045723
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (1570 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 800 labels
  C33S045724
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (800 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045725
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  Premium matte label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 960 labels
  C33S045726
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (960 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  Premium matte label - Continuous roll: 105 x 35mm, 1 lab
  C33S045727
  Roll,
  continuous label
  105 x 35mm
  1 lab
  ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  Premium matte label - Continuous roll: 220 mm x 750 (lm) m
  C33S045528
  Coil,
  continuous label
  220 mm x 750 (lm) m ColorWorks C3400 Series
  ColorWorks C3500 Series
  ColorWorks C7500 Series
  ColorWorks C831
 • Etichete cu luciu puternic

  Aceste etichete cu luciu puternic au o suprafaţă micro-poroasă, absorbantă, pentru imprimare la calitate fotografică, combinată cu un adeziv acrilic permanent, care se lipeşte de diverse suprafeţe. Acestea se usucă şi foarte repede, sunt extrem de durabile, cu o rezistenţă excelentă la apă şi căldură.

  • Ideale pentru etichete de produse şi etichete pentru cutii pentru produse de consum
  • Adeziv acrilic permanent cu rezistenţă foarte bună la căldură
  • Rezultatele imprimării sunt rezistente la pete, apă şi alte lichide
  Descărcare fişă de prezentare
  Product Format Size Supported products
  High gloss label - Continuous roll: 51 mm x 33 m
  C33S045536
  Roll,
  continuous label
  51 mm x 33 m ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Continuous roll: 76 mm x 33 m
  C33S045537
  Roll,
  continuous label
  76 mm x 33 m ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Continuous roll: 102 mm x 33 m
  C33S045538
  Roll,
  continuous label
  102 mm x 33 m ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 610 labels
  C33S045539
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (610 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 415 labels
  C33S045540
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (415 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 210 labels
  C33S045541
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (210 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 610 labels
  C33S045542
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (610 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 250 labels
  C33S045543
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (250 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045717
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 1570 labels
  C33S045718
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (1570 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 800 labels
  C33S045719
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (800 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045720
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  High gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 960 labels
  C33S045721
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  High gloss label - Continuous roll: 220 mm x 750 (lm) m
  C33S045529
  Coil,
  continuous label
  220 mm x 750 (lm) m ColorWorks C3500 Series
  ColorWorks C7500
  ColorWorks C831
 • Etichete mate din PE

  Imprimaţi etichete cu adeziv sintetic, durabile şi rezistente, care pot face faţă unor condiţii extreme. Etichetele de înaltă calitate, ce pot fi scanate, sunt rezistente la pete, la apă şi la majoritatea substanţelor chimice, cu adeziv acrilic pe bază de apă, pentru lipire permanentă, stabilitate la UV excelentă şi rezistenţă sporită la căldură.

  • Certificate BS5609, pentru utilizări de etichetare a substanţelor chimice GHS
  • Extrem de durabile şi fiabile – rezistente la majoritatea substanţelor chimice
  • Adeziv acrilic permanent cu rezistenţă excelentă la apă şi căldură
  Descărcare fişă de prezentare
  Product Format Size Supported products
  PE matte label - Continuous roll: 51 mm x 29 m
  C33S045544
  Roll,
  continuous label
  51 mm x 29 m ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Continuous roll: 76 mm x 29 m
  C33S045545
  Roll,
  continuous label
  76 mm x 29 m ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Continuous roll: 102 mm x 29 m
  C33S045546
  Roll,
  continuous label
  102 mm x 29 m ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 535 labels
  C33S045547
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (535 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 365 labels
  C33S045548
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (365 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 185 labels
  C33S045549
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (185 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 535 labels
  C33S045550
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (535 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 220 labels
  C33S045551
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (220 labels)
  ColorWorks C3500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 203 mm x 305 mm, 500 labels
  C33S045552
  Fanfold,
  die-cut label
  203 mm x 305 mm
  (500 labels)
  ColorWorks C831
  PE matte label - Die-cut roll: 203 mm x 152 mm, 1000 labels
  C33S045553
  Fanfold,
  die-cut Label
  203 mm x 152 mm
  (1000 labels)
  ColorWorks C831
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045712
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 1570 labels
  C33S045713
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (1570 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 800 labels
  C33S045714
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (800 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 2310 labels
  C33S045715
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (2310 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  PE matte label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 960 labels
  C33S045716
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (960 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  PE matte label - Continuous roll: 220 mm x 750 (lm) m
  C33S045530
  Coil,
  continuous label
  220 mm x 750 (lm) m ColorWorks C3500 Series
  ColorWorks C7500 Series
  ColorWorks C831
 • Etichete cu luciu puternic BOPP

  Etichete cretate din BOPP (polipropilenă orientată biaxial) cu luciu puternic destinate imprimantelor cu jet de cerneală şi prevăzute cu adeziv acrilic bazat pe apă pentru lipire permanentă.

  • Strat cu luciu puternic ideal pentru etichetele de calitate superioară destinate produselor de consum
  • Etichete sintetice (bazate pe polipropilenă) durabile
  • Rezistente la apă şi la multe alte lichide
  • Adeziv acrilic universal, permanent
  Descărcare fişă de prezentare
  Product Format Size Supported products
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 2770 labels
  C33S045702
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (2770 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 1890 labels
  C33S045703
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (1890 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 960 labels
  C33S045704
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (960 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 2770 labels
  C33S045705
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (2770 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 1150 labels
  C33S045706
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (1150 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP high gloss label - Die-cut roll: 220 mm x 750 (lm) m
  C33S045700
  Coil,
  die-cut label
  220 mm x 750 (lm) m ColorWorks C7500 Series
 • Etichete satinate lucioase BOPP

  Etichete albe cretate satinate lucioase din BOPP cu adeziv acrilic bazat pe apă pentru lipire permanentă.

  • Ideale pentru etichete de produse şi etichete pentru cutii destinate produselor de consum
  • Adeziv acrilic permanent cu rezistenţă foarte bună la căldură
  • Rezultatele imprimării sunt rezistente la pete, apă şi alte lichide
  Descărcare fişă de prezentare
  Product Format Size Supported products
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 51 mm, 2770 labels
  C33S045707
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 51 mm
  (2770 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 76 mm, 1890 labels
  C33S045708
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 76 mm
  (1890 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 102 mm x 152 mm, 960 labels
  C33S045709
  Roll,
  die-cut label
  102 mm x 152 mm
  (960 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 51 mm, 2770 labels
  C33S045710
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 51 mm
  (2770 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 76 mm x 127 mm, 1150 labels
  C33S045711
  Roll,
  die-cut label
  76 mm x 127 mm
  (1150 labels)
  ColorWorks C7500 Series
  BOPP satin gloss label - Die-cut roll: 220 mm x 750 (lm) m
  C33S045701
  Coil,
  die-cut label
  220 mm x 750 (lm) m ColorWorks C7500 Series

Software simplu şi intuitiv

Software de configurare uşoară

Configurarea iniţială a imprimantei este o activitate simplă, chiar şi pentru utilizatori neexperimentaţi, datorită aplicaţiei Install Navi incluse în pachet. Aceasta vă ghidează pas cu pas, de la configurarea fizică la configurarea setărilor imprimantei şi mediilor de tipărire, astfel încât nu mai există loc de greşeli.

NiceLabel SE pentru Epson

Creaţi şi imprimaţi cu uşurinţă etichete de înaltă calitate cu acest software pentru etichete inclus în pachet. Datorită interfeţelor API pentru driverul de imprimantă Epson integrate nu mai este nevoie să configuraţi manual setările driverului de imprimantă Windows.

Descărcare

Utilitare pentru reţea

Instalaţi şi configuraţi mai multe imprimante într-o reţea, cu ajutorul pachetului de utilitare pentru reţea Epson. Puteţi utiliza acest software, de asemenea, pentru a crea şi implementa aplicaţii particularizate într-o reţea şi pentru a menţine timpii de inactivitate la minimum prin monitorizarea şi gestionarea acestora dintr-o locaţie centrală.

Studii de caz

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp

Sunt interesat de următoarele produse
(bifaţi toate variantele care se aplică):

Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Confirm că am peste 16 ani.
 1. Se aplică numai pentru CW-C6000PE și CW-65000PE.
Comparaţi Contactaţi-ne
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Eliminare din comparaţie

Ignorare