IMPRIMARE NOUĂ PE MEDII DE TIPĂRIRE DE CALITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ CU CERNEALA NEGRU MAT

Utilizatorii gamelor ColorWorks C6500 și C6000 se pot bucura acum de o flexibilitate îmbunătățită a finisării imprimării, pe hârtie texturată sau simplă, odată cu lansarea de firmware special conceput și de cerneală negru mat.

Detalii

Etichete color, atractive, cu volume de imprimare variabile

Redefinirea standardelor imprimării color de etichete

Vizionaţi clipul video Descărcare broşură

ETICHETE INSPIRATE; CARE VĂ DEZVOLTĂ AFACEREA

Aflați mai multe

Simplificaţi producţia de etichete color

Imprimantele noastre cu jet de cerneală de etichete color cu volume variabile elimină problemele tradiţionale determinate de supraimprimarea termică. Acum, puteţi să imprimaţi cu uşurinţă etichete color, bilete şi ecusoane personalizate de calitate superioară, când şi cum doriţi. Nu se mai pierde timp, nu mai există întreruperi, pierderi de materiale sau inconvenienţe. Eliminaţi stocurile de etichete imprimate în prealabil, întreruperile procesului de producţie, comenzile pierdute şi livrările întârziate.

Vă prezentăm noile serii ColorWorks C6000 și C6500

Imprimă rapid și ușor etichete personalizate și durabile. Produce constant etichete personalizate, de calitate superioară (1200x1200 dpi). Modelul C6000 oferă lățimi de imprimare de până la 4 inci, iar modelul C6500 oferă etichete de până la 8 inci. Optimizați fluxurile de lucru prin intermediul dispozitivului nostru de dezlipire unic, integrat.

Afișaj LCD și panou de comandă

Panou de comandă complet color, cu un meniu intuitiv, permițând accesul utilizatorilor la setările imprimantei și setările de rețea. Un control mai bun al imprimantei într-un mod rapid și ușor de utilizare

Capac detașabil bidirecțional

Acest design unic permite mediilor de tipărire să fie încărcate sau scoase cu ușurință, în orice mediu

Panou de acces

Panou de acces ușor pentru a inspecta și elimina orice blocaj de hârtie. Este, de asemenea, întotdeauna un acces excelent la capul imprimantei

Cartușe de cerneală ușor accesibile

Cartușele de 80 ml compacte și ușor de instalat, cu cerneală Epson Ultrachrome® DL, oferă rezultate excelente

Dispozitiv de dezlipire integrat

Această caracteristică unică pentru o imprimantă de etichete complet color permite instalarea ușoară în liniile de producție și oferă o soluție completă într-un singur produs

Utilizări

De la producţie şi retail la farmaceutică, sănătate şi producţia de bilete, există un echipament ColorWorks care poate face o diferenţă reală, oferindu-vă flexibilitatea de a imprima etichetele de care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie. Seriile ColorWorks C6000, C6500, C7500, C3500 și C831 sunt, de asemenea, ideale pentru companii care doresc să imprime etichete care să respecte cele mai recente standarde GHS (Globally Harmonised System - Sistem armonizat la nivel global) pentru etichetarea substanţelor chimice.

 

Producţie (etichete pentru produse)

Imprimantele Epson color pentru etichete sunt ideale pentru companiile cu volume medii şi mici şi game largi, îmbunătăţind gestionarea stocului şi identificarea produselor, precum şi serviciile oferite clienţilor.

Îmbunătăţiţi recunoaşterea mărcilor

Particularizaţi ambalajele produselor şi îmbunătăţiţi comunicările de marketing prin intermediul aplicaţiilor unice de etichetare pentru volume mici.

Diferenţiaţi mai eficient produsele

Utilizarea culorii vă permite să diferenţiaţi produsele de cele oferite de concurenţi şi ajută clienţii să vă recunoască imediat marca.

Informaţii importante

Evidenţiaţi clar informaţiile de pe etichete sau imprimaţi etichete speciale la cerere.

Etichete şi branding îmbunătăţite

Maximizaţi vizibilitatea produselor, evidenţiaţi-vă marca şi îmbunătăţiţi-vă reputaţia.

Conformitate simplă cu GHS

Imprimaţi rapid, simplu şi clar toate pictogramele şi informaţiile necesare pe etichete goale printr-un singur proces fluent.

 

Producţie (etichete funcţionale)

Imprimantele Epson color pentru etichete sunt ideale pentru companiile cu volume medii şi mici şi game largi, îmbunătăţind gestionarea stocului şi identificarea produselor, precum şi serviciile oferite clienţilor.

Gestionare îmbunătăţită a stocului

Controlaţi stocurile, depozitarea şi mişcările bunurilor prin intermediul etichetelor uşor de urmărit care pot fi imprimate şi ataşate imediat.

Proceduri de lucru clare

Îmbunătăţiţi calitatea generală a produselor reducând erorile de producţie cu coduri de culoare sau imagini pe etichete, pentru a clarifica conţinutul recipientelor.

Informaţii importante

Evidenţiaţi clar informaţiile de pe etichete sau imprimaţi etichete speciale la cerere.

Menţineţi niveluri constante de producţie

Ţineţi pasul cu necesităţile de producţie şi evitaţi încetinirile sau întreruperile neplanificate care ar putea să vă afecteze compania în mod semnificativ.

Conformitate simplă cu GHS

Imprimaţi rapid, simplu şi clar toate pictogramele şi informaţiile necesare pe etichete goale printr-un singur proces fluent.

 

Etichete pentru substanţe chimice (GHS)

Imprimantele pentru etichete ColorWorks utilizează cerneluri tip pigment combinate cu medii de tipărire pentru etichete mate din PE pentru a produce etichete pentru substanţe chimice GHS care sunt complet conforme cu BS5609.

Imprimaţi etichete GHS la cerere

Produceţi etichete pentru substanţe chimice conforme cu standardele, fără să comandaţi etichete suplimentare de care nu aveţi nevoie.

Durabile pentru medii dure

Etichetele ColorWorks sunt foarte durabile şi rezistente la substanţe chimice, decolorare şi pete. 

Imprimaţi complet color

Modelele ColorWorks pot imprima complet color, nu doar cu roşu şi negru, aşa cum cere standardul GHS.

 

Retail

Soluţiile noastre rapide, fiabile şi flexibile pentru etichete color pot fi implementate în numeroase aplicaţii de imprimare în sectorul retail, de la etichete pentru rafturi, etichete de preţ şi promoţionale, până la etichete pentru produse realizate în magazin.

Scoateţi în evidenţă ofertele de produse cu preţuri speciale

Evidenţiaţi-vă produsele cu ajutorul unor etichete color atractive şi de înaltă calitate.

Scoateţi în evidenţă specificaţiile produselor

Evidenţiaţi pe rafturi caracteristici specifice ale produselor, cum ar fi în cazul produselor organice sau regionale ori a celor care conţin alergeni.

Branding îmbunătăţit

Evidenţiaţi-vă compania prin intermediul graficii consistente, uşor de recunoscut.

Produceţi etichete speciale şi unice

Prezentaţi rapid şi eficient promoţiile prin intermediul imprimării la cerere.

 

Producţie de bilete

Cu ajutorul imprimantelor noastre convenabile pentru etichete color, acum puteţi să produceţi bilete pentru evenimente cu volume variabile, cu mesaje de marketing personalizat sau să includeţi fotografiile vizitatorilor pe ecusoane.

Control deplin în mâinile dvs.

Imprimaţi la cerere bilete şi ecusoane de identificare complet color.

Comunicare personalizată

Personalizaţi biletele şi documentele de identitate cu informaţii promoţionale sau personalizate. Adăugaţi reclame şi alte informaţii promoţionale relevante pentru deţinătorii de bilete.

Identificare vizuală îmbunătăţită

Adăugaţi fotografii complet color la documentele de identitate, pentru o identificare vizuală îmbunătăţită.

 

Sănătate

Culoarea de pe etichetele utilizate în domeniul sănătăţii îmbunătăţeşte recunoaşterea vizuală a informaţiilor vitale, reducând riscurile operaţionale pentru spitale şi, mai important, garantează pacienţilor siguranţă şi îngrijire la un nivel superior.

Evidenţiaţi informaţiile importante

Utilizaţi culoarea şi design-ul pentru a clarifica numele pacienţilor şi instrucţiunile de dozaj.

Imprimaţi cu uşurință cantităţi mari

Produceţi volume mari de etichete la cerere pentru a corespunde cu listele în schimbare de persoane sau medicamente.

Etichetare consecventă şi clară

Utilizaţi coduri de culoare predefinite pentru identificarea rapidă şi simplă a medicamentelor.

Reduceţi riscul de erori

Reduceţi erorile şi confuzia identificând în mod clar diferitele medicamente.

 

Alimente şi catering

Imprimantele Epson pentru etichete color ajută producătorii de alimente şi retailerii să creeze etichete la cerere care ies în evidenţă, personalizând, în acelaşi timp, alimentele şi sporind vizibilitatea mărcilor.

Text clar, bine definit

Datorită rezoluţiei superioare a etichetelor imprimate cu ColorWorks, se pot imprima volume mari de informaţii clare şi lizibile pe suprafeţe mici.

Etichete color atractive

Etichetele pentru alimente pot fi acum imprimate complet color, ceea ce înseamnă că mărcile companiilor pot să iasă cu adevărat în evidenţă, iar informaţiile nutriţionale importante pot fi, de asemenea, incluse.

Etichetare la cerere

Imprimaţi doar etichetele de care aveţi nevoie, atunci când aveţi nevoie de ele, pentru loturi de produse cu cantităţi variabile - cum ar fi fructe şi legume proaspete sau produse de patiserie.

Etichete durabile, fără pete

Cernelurile Epson oferă o durabilitate excelentă, astfel că etichetele vor rămâne lizibile, chiar şi atunci când produsele sunt transportate sau păstrate în frigider sau congelator.

Valoarea culorii la cerere

Preluaţi controlul

Economisiți bani atunci când nu stocați diferite etichete color preimprimate, ci le imprimați numai atunci când aveți nevoie de ele.

Acum puteţi controla întregul proces de imprimare a etichetelor.

Îmbunătăţiţi eficienţa

Nu mai irosiți timpul căutând și modificând etichetele preimprimate corecte.

Economisiţi timpul pierdut cu schimbarea rolelor preimprimate.

Flexibilitate suplimentară

Produceți etichete individuale și unice atunci când aveți nevoie de ele

Schimbaţi design-urile din mers şi imprimaţi doar etichetele necesare.

Sporiţi viteza

Imprimați complet color la viteza de care are nevoie afacerea dvs.

Reduceți timpul total de producție al etichetelor complet color.

Eliminaţi costurile neaşteptate

Reduceţi costurile terţe pentru preimprimările personalizate.

Reduceţi erorile la crearea de etichete, precum şi întârzierile la livrare şi penalizările.

Eliminaţi pierderile de etichete

Nu se mai pierd etichete din cauza modificărilor de design de ultim moment.

Nu mai este nevoie să comandaţi etichete preimprimate pentru a avea un stoc de rezervă suficient.

Reduceţi drastic stocul de etichete

Nu mai sunt necesare rafturi pline de role de etichete preimprimate.

Comandaţi şi păstraţi un singur tip de etichete - goale.

Durabilitate cerneală

Realizăm etichete și imprimante concepute pentru a eticheta în mod clar recipientele cu substanțe chimice și pentru a se conforma standardelor din domeniu.1

Etichete durabile care sunt rezistente la pete și apă.1

Imprimare și aplicare

Noul senzor mobil permite imprimarea în orice formă, fără a fi nevoie de o a doua tăiere.

Prima imprimantă de etichete cu jet de cerneală „one by one”.1

Poate fi integrată fără probleme în liniile de producție existente de tip imprimare și aplicare.1

Software

Software simplu şi intuitiv

Software de configurare uşoară

Configurarea iniţială a imprimantei este o activitate simplă, chiar şi pentru utilizatori neexperimentaţi, datorită aplicaţiei Install Navi incluse în pachet. Aceasta vă ghidează pas cu pas, de la configurarea fizică la configurarea setărilor imprimantei şi mediilor de tipărire, astfel încât nu mai există loc de greşeli.

NiceLabel SE pentru Epson

Creaţi şi imprimaţi cu uşurinţă etichete de înaltă calitate cu acest software pentru etichete inclus în pachet. Datorită interfeţelor API pentru driverul de imprimantă Epson integrate nu mai este nevoie să configuraţi manual setările driverului de imprimantă Windows.

Descărcare

Utilitare pentru reţea

Instalaţi şi configuraţi mai multe imprimante într-o reţea, cu ajutorul pachetului de utilitare pentru reţea Epson. Puteţi utiliza acest software, de asemenea, pentru a crea şi implementa aplicaţii particularizate într-o reţea şi pentru a menţine timpii de inactivitate la minimum prin monitorizarea şi gestionarea acestora dintr-o locaţie centrală.

Gestionați cu ușurință de la distanță un întreg efectiv de imprimante, cu control complet, inclusiv cu capacitate de instalare, configurare, monitorizare, întreținere și depanare a dispozitivelor, pentru o productivitate sporită și pentru reducerea costurilor.

Aflaţi mai multe
Epson Device Admin

Studii de caz

Contactaţi-ne

Pentru mai multe informaţii despre soluţiile Epson, completaţi mai jos detaliile dumneavoastră şi un reprezentant Epson vă va contacta.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp
Completaţi acest câmp

Sunt interesat de următoarele produse
(bifaţi toate variantele care se aplică):

Aş dori să primesc informaţii prin e-mail despre produse, promoţii, oferte şi evenimentele Epson viitoare.
Confirm că am peste 16 ani.
  1. Se aplică numai pentru CW-C6000PE și CW-65000PE.
Comparaţi Contactaţi-ne
Închideţi

Produse comparate

din 3 selectate

Eliminare din comparaţie

Ignorare